Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

7 priekabos malkų ne juokas . Sėkmės darbuose 4u.gif

Čia paveikslėlis katėm ir ne katėm kaip reikia genėti , gal pravers kam . Kol į jį žiuriu viskas aišku . Kai nueinu iki obels viskas ne taip smile.gif ir su vynuoge tas pats ... Knygoje aišku - bet pas mane visai ne tokios tos vynuogės kaip nupiešta smile.gif. Pasižiūriu , susinervinu ir liepiu MB genėt smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
neblogi malku kiekiai biggrin.gif Man geriau,kai malkas tvarkai palaipsniui..tas didelis kiekis iskart,stoga gali nuraut blink.gif O dabar SOS,suzele mano jurginukas vazone,ir aisku iskarto zali amarai.Gal dar isgelbesiu?gal nupjaustyt dar zaluma?Bijau,kad ir pelargonijas zarazos apeis aggressive.gif :
Atsakyti
7 priekaboms daug, bet mes gal virš 20 priruošem, prie namų parvežem ir laukia jų tvarkymas. Bus keliems metams, tvarkėm savo mišką, tai buvo ką veikti.
Atsakyti
Tai kiek kubų telpa vienoj priekaboj ? bandau įsivaizduoti apimtis ... Nes mes pirkom malkas šią žiemą.
Atsakyti
Nežinau , Dusia, mūsų miškinė priekaba iš kratytuvo padaryta, mažesnė nei paprasta. Bet trys krūvos labai labai įspūdingo dydžio biggrin.gif Tiesiog galėjom įvažiuot, turėjom sveikatos, tai ir tvarkėm. Nors dar daug lazdynų pjaunamų, bet jau nebėra laiko, kitų darbų pilna.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 16, 16:37)
neblogi malku kiekiai biggrin.gif Man geriau,kai malkas tvarkai palaipsniui..tas didelis kiekis iskart,stoga gali nuraut blink.gif O dabar SOS,suzele mano jurginukas vazone,ir aisku iskarto zali amarai.Gal dar isgelbesiu?gal nupjaustyt dar zaluma?Bijau,kad ir pelargonijas zarazos apeis aggressive.gif  :

Nepjauk. Garantuotai, jau bus ir ant kitų.
Jeigu tai amarai, viskas paprasta. Gali ir naminėmis priemonėmis. Imi litrą vandens, vieną du šaukštus indų ploviklio ir vieną du šaukštus spirito, na, jei degtinė, gali kokius 3 įmesti. Suplaki ir apteplioji tuos amarus. Gali vazoną uždaryti į polietileno maišelį, kad žemės neišbyrėtų, ir žemyn galva įkišti į tirpalą. Dėl visa ko ir kitas šalia buvusias gėlikes aptepliok. Palaikai kokias 5-6 val , o jeigu augalų lapai stori, tai ir ilgiau. Paskui marš į dušą ir nuplauni viską. Jeigu vėl atsiras, pakartosi. Juk vandens ir ploviklio yra. Galima spirito ir nedėti, bet su juo geriau suveikia. Svarbu, kad užkištų vabalams kvėpavimo angas, kurios yra šonuose.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
la,aciu uz konsultacija.Tu musu,vaiksciojanti enciklopedija oro_buckis.gif Bandysiu gelbet,tik snapso ,kad paciai neprigert biggrin.gif Bandysiu dalintis,amaram ploviklis,o man stipriau,tada savom rankom ,amarus smaugsiu.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 17, 07:23)
la,aciu uz konsultacija.Tu musu,vaiksciojanti enciklopedija oro_buckis.gif Bandysiu gelbet,tik snapso ,kad paciai neprigert biggrin.gif Bandysiu dalintis,amaram ploviklis,o man stipriau,tada savom rankom ,amarus smaugsiu.

Kaip rusai sako "na podvigi potianulo" . Nuo kelių čia šaukštų ?
Atsakyti
senai ragavus,nezinau kaip ir tie keli saukstai suveiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vosylka,su praėjusiu gimtadieniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 kovo 2018 - 07:56
kokie pusrytukai bigsmile.gif Laba.Kaimietuke,kaip malkos?Vakar taip salta buvo,nesusalot?
Atsakyti