Kainos tai , kaipčiapasakius Viena pardė priprašoma Šiap tai jo mažiausias kiekis ar ne 5 kg yra parduodamas. Tai 0,5 kg pirkau .
Signum po 1 kg Actara po 250 g.
Jeigu jau niekur negausite, gal kaip nors padalinsiu visoms. Grąsina, kad reikės per tokią programą nurašinėti , pagal plotus pasėlių. Tai labai daug negaliu nurašyti, sory.
Jeigu jau niekur negausite, gal kaip nors padalinsiu visoms. Grąsina, kad reikės per tokią programą nurašinėti , pagal plotus pasėlių. Tai labai daug negaliu nurašyti, sory.
Labas rytas.
labas rytas, per savo tuos mokslus vis nerandu laiko apsilankyti, bet sejai artejant vistiek niekur nedingsiu kazkur girdejau, kad jau galima paprikas set, ar ankstoka?
zekit, turiu klausima, tubut daugelis jusu ta turi, tad gales pasisakyti - reikia varikliuko i sulini, kad galeciau is jo laistyti darza - koks geriausias kaina/kokybe, kur geriausia pirkti? (senukai brangininkai) - as dabar taupau pinigus is principo, nes suvokiau kiek dug mes permokam
zekit, turiu klausima, tubut daugelis jusu ta turi, tad gales pasisakyti - reikia varikliuko i sulini, kad galeciau is jo laistyti darza - koks geriausias kaina/kokybe, kur geriausia pirkti? (senukai brangininkai) - as dabar taupau pinigus is principo, nes suvokiau kiek dug mes permokam
Laba,
savo vandens siurblį pirkom turguje (litais -90 kainavo). Pirkom su plūde, kad jei kartais išsiurbtų daug vandens ir liktų sausas - neperdegtu (kai plūdė žemyn nusileidžia jis automatiškai išsijungia). Ir dar yra apsauga nuo dumblo, tai yra jei per žema - iki dugno nuleistume ir kliūtu nešvarumų irgi apsauga yra, nes kiti pigesni siurbliai ir nuo dumblo sudega.
savo vandens siurblį pirkom turguje (litais -90 kainavo). Pirkom su plūde, kad jei kartais išsiurbtų daug vandens ir liktų sausas - neperdegtu (kai plūdė žemyn nusileidžia jis automatiškai išsijungia). Ir dar yra apsauga nuo dumblo, tai yra jei per žema - iki dugno nuleistume ir kliūtu nešvarumų irgi apsauga yra, nes kiti pigesni siurbliai ir nuo dumblo sudega.
Del siurbliuku isikišiu ir aš vyras mano pirko del laistymo ne vandentiekio, o drenazini irgi su plude, jie taip padaryti, kad ir pagave kokiu žemiu neužsikiša ir nesugenda
aš turiu RUČEJOK. 25 mokėjau kažkokioj nedidelėj parduotuvėj įv. ūkinių prekių. Bet man nepatinka, nes per stipri srovė laistymui. Nebent prileis bačką, o paskui su laistytuvu. Gal tas drenažinis mažesne srove pučia?
Ar kas nors ką nors girdėję apie kažkokį suicidinį žaidimą pavadinimu "Pažadink mane 4.20"? FB sklando tokia info pasidalinimui, bet kažkaip abejoju, ar ne koks virusas, kuriuo prašo pasidalint
QUOTE(žollia @ 2017 02 03, 11:39)
Ar kas nors ką nors girdėję apie kažkokį suicidinį žaidimą pavadinimu "Pažadink mane 4.20"? FB sklando tokia info pasidalinimui, bet kažkaip abejoju, ar ne koks virusas, kuriuo prašo pasidalint
Visas tokias nesąmones metu į šiukšlių dėžę. Viena bendramokslė vis atsiunčia visokių "grandinėlių". Pasukiočiau pirštą, ale.... Trinu net neskaičius.
Žinau, kad kvailių motina visada nėščia. Tai jų populiacija nuolat atsinaujina, nepaisant net X Y ar Z kartos.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 03, 17:30)
Visas tokias nesąmones metu į šiukšlių dėžę. Viena bendramokslė vis atsiunčia visokių "grandinėlių". Pasukiočiau pirštą, ale.... Trinu net neskaičius.
Žinau, kad kvailių motina visada nėščia. Tai jų populiacija nuolat atsinaujina, nepaisant net X Y ar Z kartos.
o , pasirodo, skaičiumi 420 žolė vadinama". Tai čia kaip ir kvietimas į narkotikų liūną ... Ir platinama per FB kaip žaidimas, paskui patenki į uždarą grupę, o ten jau nebeaišku kas darosi Vaikai gali iš smalsumo pakliūt, o paskui jau kelias atgal labai sunkus būna
Ačiū, reikės savo varlius įspėti.
Iš kaimo, gal atsakysi į tokį keistą klausimą? Kažkodėl pasaldėjo bulvės Ar gali taip būt, kad krakmolas virsta į cukrų. nu iš rudens tikraitikrai buvo normalios . Rūsy laikau . Šalčių nebuvo, kad pašaltų Nu valgom ir nesuprantam . Čia po Naujų Metų taip . Iki Naujų viskas gerai buvo