Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Vyturių dar negirdėti. Gerves girdėjau, mačiau ir šiandien ryte pažadino klykaudamos. Varnėnai grįžę. Pempės. Dar kažkas čirpia.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 13, 13:08)
Vyturių dar negirdėti. Gerves girdėjau, mačiau ir šiandien ryte pažadino klykaudamos. Varnėnai grįžę. Pempės. Dar kažkas čirpia.

O čia vėl atšalimas atslenka... unsure.gif Sakiau, kad pavasaris bus vėlyvas, šaltas, darganotas...
Atsakyti
tai va kas salta pavasari pribure blink.gif O as vis Naglis kaltas,Naglis,o cia Sena pazistama biggrin.gif O jau purvyne visur,masina kur nori ten slysta,pora km nuvaziuot,vienas vargas unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lietuti,su Tavo švente. 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 kovo 2018 - 07:13
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 13, 17:13)
tai va kas salta pavasari pribure blink.gif O as vis Naglis kaltas,Naglis,o cia Sena pazistama biggrin.gif O jau purvyne visur,masina kur nori ten slysta,pora km nuvaziuot,vienas vargas unsure.gif

Kalta, kalta, kalta... notworthy.gif Už tai vasara bus karšta, saulėta, be didesnio lietaus, galėsit vėl sakyti, kad sausrą išbūriau tongue.gif
Aš išeisiu šįmet į šiltnamius, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 03 14, 09:16)
Kalta, kalta, kalta... notworthy.gif Už tai vasara bus karšta, saulėta, be didesnio lietaus, galėsit vėl sakyti, kad sausrą išbūriau tongue.gif
Aš išeisiu šįmet į šiltnamius, ar ne? unsure.gif

Dėkui už sausrą mano smėlynuose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif reikia dar šlangos nusipirkti ...
Iš kitos jau kaip man patinka šilti , netgi karšti orai . Aš tada kaifuoju ir daug energijos turiu smile.gif kai likusi šeimos dalis išleipusi ...

Kaune širyt toks gražus pavasaris .
Atsakyti
Gal kas planuojate per bookingą ką nors rezervuotis? Turiu nuolaidą 10%. Niekam nereikia..?
Atsakyti
Liniuxxx, matei ? unsure.gif
durnių laivas siautėja toliau ...
Atsakyti
Žolia, keikiuosi garsiai ir visom kalbom. Pas mane dvi vados mažiukų, teks ir tuos dauzti
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 14, 15:15)
Žolia, keikiuosi garsiai ir visom kalbom. Pas mane dvi vados mažiukų, teks ir tuos dauzti

Eina sau, reikes kavot kaip zydus ... kaip maziukus....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2018 03 14, 14:29)
Eina sau, reikes kavot kaip zydus ... kaip maziukus....

o tai Lietuvoj dar iš vis yra vietų kur kiaules galima auginti? r tik didieji kompleksai?
Atsakyti
Pajūris liko tik ... Kažkiek . Bet tai tik laiko klausimas.
Atsakyti