Vyturių dar negirdėti. Gerves girdėjau, mačiau ir šiandien ryte pažadino klykaudamos. Varnėnai grįžę. Pempės. Dar kažkas čirpia.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 13, 13:08)
Vyturių dar negirdėti. Gerves girdėjau, mačiau ir šiandien ryte pažadino klykaudamos. Varnėnai grįžę. Pempės. Dar kažkas čirpia.
O čia vėl atšalimas atslenka... Sakiau, kad pavasaris bus vėlyvas, šaltas, darganotas...
Labas rytas.
Lietuti,su Tavo švente.
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 13, 17:13)
tai va kas salta pavasari pribure O as vis Naglis kaltas,Naglis,o cia Sena pazistama O jau purvyne visur,masina kur nori ten slysta,pora km nuvaziuot,vienas vargas
Kalta, kalta, kalta... Už tai vasara bus karšta, saulėta, be didesnio lietaus, galėsit vėl sakyti, kad sausrą išbūriau
Aš išeisiu šįmet į šiltnamius, ar ne?
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 03 14, 09:16)
Kalta, kalta, kalta... Už tai vasara bus karšta, saulėta, be didesnio lietaus, galėsit vėl sakyti, kad sausrą išbūriau
Dėkui už sausrą mano smėlynuose reikia dar šlangos nusipirkti ...
Iš kitos jau kaip man patinka šilti , netgi karšti orai . Aš tada kaifuoju ir daug energijos turiu kai likusi šeimos dalis išleipusi ...
Kaune širyt toks gražus pavasaris .
Gal kas planuojate per bookingą ką nors rezervuotis? Turiu nuolaidą 10%. Niekam nereikia..?
Liniuxxx, matei ?
durnių laivas siautėja toliau ...
durnių laivas siautėja toliau ...
Žolia, keikiuosi garsiai ir visom kalbom. Pas mane dvi vados mažiukų, teks ir tuos dauzti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 14, 15:15)
Žolia, keikiuosi garsiai ir visom kalbom. Pas mane dvi vados mažiukų, teks ir tuos dauzti
Eina sau, reikes kavot kaip zydus ... kaip maziukus....
QUOTE(daivasen @ 2018 03 14, 14:29)
Eina sau, reikes kavot kaip zydus ... kaip maziukus....
o tai Lietuvoj dar iš vis yra vietų kur kiaules galima auginti? r tik didieji kompleksai?
Pajūris liko tik ... Kažkiek . Bet tai tik laiko klausimas.