Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Mano šiltnamio - tik rėmai. Vėjas sniego prinešė. ax.gif
Pasėjau pagaliau pomidorus, Betaliuksai jau sudygo. Paprika gyvybės nerodo, savos sėklos, gal jau per senos. Gvazdikai sudygo, praeitą savaitgalį sėjusi buvau. Tai šiandien dar gacanijas ir salierus pabėriau, gal ryt salvijas.
Apsiniaukę, daigeliai saulės link lenkiasi.
Neiškenčiau, dar sėklų užsisakiau.
Lauke baisus polaidis, meldžiu, kad niekas mūs gatvele nevažinėtų. Nes vietomis ežerai. Išmals duobes, kol prisišauksime greiderį.
Atsakyti
pas mus irgi tik remas stovejo....Langus sudejom,apziurejom ko truksta..Kose kieme,ant kelio,be guminiu ner sansu pajudet blink.gif Bet vistiek smagu buvo,vejo nera,nesalta.Kita sav,noriu medzius genet,vaidinsiu kate,didele kate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 10, 19:26)
,noriu medzius genet,vaidinsiu kate,didele kate biggrin.gif

Pavydžiu tau. Aš gal vaidinsiu pandą. Didelę storą pandą, kuri sunkiai ropščiasi į medį. biggrin.gif
Atsakyti
Oi, jumoristės biggrin.gif
Su gera nuotaika šliaužiu lovon. Kaip gyvatė biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su švente,sodybiečiai lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Rganiukstiene,Tave irgi su švente. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Imu kavos , zefyrus palieku saldumynų mėgėjoms smile.gif
Į obelį įlipti tai nesunku , bet išlipt...
Genėt nemoku . Nors labai reiktų pagenėt bent 3 obelis , MB malkom užsiėmęs , jam nebus kada šį pavasarį . O tiek ūglių prileista ...
Atsakyti
zefyrus prarijau biggrin.gif Laba.Dusia,ismokau pati per save,nezinau ar jau labai gerai moku ax.gif Obelys pas mus senos,bet man vis gaila naikint,tai pagelbeju joms.Turiu kopecias neblogas,tai ir laipioju.Kurapkos po kiema vaiksto,suo toks nustebes,kad net neloja biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
laba,as vytureli girdejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 13, 07:57)
laba,as vytureli girdejau ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi jau vakar girdėjau smile.gif
Atsakyti