Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(sena pažįstama @ 2018 03 07, 13:12)
Čia mudviem-kas liko po Dusios biggrin.gif

Taigi tik lėkštė liks. blink.gif O ką, Vilniuje gal badas ??? blink.gif
Begėdis šuva. mirksiukas.gif O tai dar turi vietos, kur dar galima kojas ištiesti ? Kaip suprantu, prie stalo sėdint reikia kojas pariesti . biggrin.gif
Beje, o kaip išsprendi oro sausumo problemą ? Ar pas tave nuo augalų dregnumas jau normalus. Pas mane per šalčius buvo iki 30 nukritęs, gyventi neįmanoma tapo. Nors oro drėkintuvas vis kokiame kampe vis burzgia,
Atsakyti
kiek pas mus prisnigo blink.gif Ir belieka tik seklas is vienos dezutes i kita deliot biggrin.gif Musu suo vakar buvo pazaist isbeges,atrado draugeliu ir pirmyn.Vyras vos prisisauke,tai toks nusikaltes voljere sedejo,sendien ne per metra nesitraukia biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 08, 08:02)
Labas rytas.

Labas rytas, su kovo 8! Mūsų, stiprių moterų, diena!
Žiūrėk, IK, mus tikrai "ant dietos pasodino" lotuliukas.gif
Ne, jokio sausumo nėra, oro drėgnumas normalus. O gėlės ne virtuvėje, o miegamajame po ilgu 5 metrų stalu tongue.gif Specialus stalas daigams auginti, nes turi ir dienos šviesos lempas, ir tas specialias, o kadangi vietos negausiai, tai ir po stalu lempas prisukom, tai šuo ten ir įsisuko biggrin.gif
Atsakyti
Su šventėmis, kietuolės 4u.gif
Sp, jau nuo šiandien dietinuosi. Net rytinės kavos negėriau. Čia vakarykščiai pusryčiai įkvėpė. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
labu,nieks kavos negeret?Tyska nuo stogu,saulute....rytais paukstukai balsus rodo,gulbes wub.gif Jau pavasaris?Pas mane svyranti pelargonija ziedus krauna,lakstysiu po kampus neturiu daug vietos,juk dar toli tas laikas,kai galima i lauka isnest unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jo niekas nebe geria kavos,arbatos.........blogai,blogai. mirksiukas.gif
Atsakyti
rytas!!!!!as arbata isgersiu 4u.gif einam i lauka,bandysim siltnami tvarkyt,aisku jeigu nepaskesim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Buvusioji tik arbatą gėrė tai spėju, kad braškės man liko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 10 kovo 2018 - 08:36
Laba 4u.gif
Man kaip tik arbata - dukra vaflių prikepė rolleyes.gif
Vanduo kolkas stovi ant ledo. Ėjau žemės iš kurmiarausių prisirinkt, tai paviršius jau atleistas, bet žemėj - įšalas. Reiktų gal klevą pragręžt . ax.gif Pernai negręžėm , nes neišgeriam tiek, kiek pribėga. O kad pilt lauk, man gaila paskui. Esu rauginusi su avižom viršuj užpiltom - supelijo ir tiek biggrin.gif
Atsakyti

Mano sitnamis dar pilnas sniego. Ir dar prikasiau. Tai dar ilgai mieko nedirbsiu. Ir kurmiarausiu nesimato... Nes sniego kaime dvigubai daugiau negu apie Kauna.  Iki puse blauzdu dar. Tik toks aptirpes. Kad net sunkiai limpa... Sniego senis kreivas gavosi. Atvaziavau pasipirtint. Nes 2 savaites pakimus vaikstau. Nei susergu rimciau nei pasvekstu ... Prakirtom ekete. O jau ledo storumas... Gal 30 cm. Ekete gal zuvims...

Atsakyti