Labas rytas.
la,grazia diena Saulute sviecia ,i gamta kviecia AA Noreika,netoli musu kaimuko turi sodyba...ezeras...miskas.Vasara zvejodavo,pamates kaimynus,traukdavo is dusios,Labas rytas kaimynee!Niekad nepravaziuos nepasisveikines,nepraeis nepakalbines bobukiu Bendruomenei koncertuodavo,bazycioj pagiedodavo..Ramybes jam.
Vau, buvusioji, kaip jums pasisekė.
Labai gražus balsas buvo.
Po truputį bandau sėti, meteo.lt jau raudonuoja pliusinės temperatūros. Gal pralauš tą šaltį.
Labai gražus balsas buvo.
Po truputį bandau sėti, meteo.lt jau raudonuoja pliusinės temperatūros. Gal pralauš tą šaltį.
Labas rytas.
Laba,
jeeetus kokių pusryčių niekas nesuvalgė
Atsikėliau ryte, žvilgt pro langą, o jau grožis visi medžiai storu sluoksniu apšerkšniję, pušelės iš žalių - sidabrinėm tapo.
Ai apsipratau prie šalčio ir ne tik aš, ir mano senas šuniukas vis ilgiau vakarais lauke pavaikštinėja. ne veltui sako, kad šuo ir kariamas pripranta.
jeeetus kokių pusryčių niekas nesuvalgė
Atsikėliau ryte, žvilgt pro langą, o jau grožis visi medžiai storu sluoksniu apšerkšniję, pušelės iš žalių - sidabrinėm tapo.
Ai apsipratau prie šalčio ir ne tik aš, ir mano senas šuniukas vis ilgiau vakarais lauke pavaikštinėja. ne veltui sako, kad šuo ir kariamas pripranta.
Labas rytas.
O jau puodelio grožis
Labas rytas.
Vaje kokie pavasariški pusryčiai Imu
Šis rytas jau kvepia pavasariu Kaune... Ir visai šiltas Tik 3 laipsniai
Vis pamirštu tai pasiklausiu - porus ir svogūnus apie 20 nebus vėlu sėti ? nenoriu labai anksti namų apsikrauti .
Vis pamirštu tai pasiklausiu - porus ir svogūnus apie 20 nebus vėlu sėti ? nenoriu labai anksti namų apsikrauti .
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 07, 09:31)
Vaje kokie pavasariški pusryčiai Imu
Nebus vėlu.
Na jau pusryčiai - tik "Mis Anoreksija "
Snd. nusprendziau paseti lobeliju, atplesiu pakeli, seklu skaicius lygus nuliui. Matyt, fasavimo aparatas ties maniskiu pakeliu sugedo. Reiks eit iki maximos.
Ingrida nusprende, kad mums reik dietintis.
Ingrida nusprende, kad mums reik dietintis.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 07, 12:08)
Čia mudviem-kas liko po Dusios
Papasakosiu, kaip mano šunėkas pavasario ieškojo
Šuo pas mane namuose rišamas ant virvutės koridoriuje, kad nevaikščiotų čia po kambarius, neliptų ant baldų: labai nemėgstu rasti šuns plaukų(pekinas pas mane). Su tokia tvarka jau pripratęs, susitaikęs, žino, kad kitaip nebus, jis ir neprieštarauja, virvutė ilga-viską mato, visur dalyvauja, virtuvėj kąsnį geresnį išsikaulija, kad tik į kambarius neįleidžiamas. Ir štai svečiuose buvo draugė, užlipo ji man ant sąžinės, kad bent porai valandų šunį paleisčiau kambaryje pasilakstyti, ypač, kai lauke šaltis ir šuo lauke išsilakstyti neturi galimybės. Paklausiau jos, galvoju, taip, lauke minusas didelis, jis tikrai nebeišsilaksto, apsiformina reikalus-ir namo. Pagailėjau ant savo galvos Paleisdavau po kambarį, o laimingas šuo, o lakstė! Taip jis trejetą savaičių kas vakarą bujojo. Užvakar pikiavau lobelijas. Pats bjauriausias man pikiavimas iš visų gėlių! Po siūlelį, po daigelį, išvargau, o kadangi visos palangės ir stalai jau kitais daigais nutiesti, padėjau dėžutę su lobelijom po stalu, kur vyras irgi lempas prikabino, kenčiam, kol galėsim į šiltnamius išeiti. Ir štai atbėgo tas šunėkas-ir tiesiai su savo nagais per mano išvargtas lobelijas-tik šnai, šnai-kasa duobę Širdis net į kulnus nukrito, rankas užgėlė... Jei ne vyras-būtų šuo paukšteliu pavirtęs :blogas: Tokia įsiutusi buvau. O vyras pagriebė už pakarpos ir atgal pririšo už virvės. Ir svarbiausia, kad suprato, jog blogai pasielgė: tik pro šalį einu, nekalbu, o jis ausis ir akis nuleidęs, letena nosį prisidengęs-gėda jam
Suprantu-pavasaris, norisi ir jam jau nagus į žemę suleisti...