Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Na nesninga pas mus.
Atskrenda sniegenos,labai ryškios.Dabar dar putpelės gyvena,vis iš po kojų pakyla. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 02, 08:09)
Na nesninga pas mus.
Atskrenda sniegenos,labai ryškios.Dabar dar putpelės gyvena,vis iš po kojų pakyla. bigsmile.gif

Ingrida, gal kurapkos gyvena. Putpelėms dar anksti, jos pasirodo, kai žolė suželia. O kurapkoms neturi ko paberti ? Kad ir kokių kruopų ant žemės, tik reikia kelias eglišakes aplink įsmeigti, kad priedanga būtų. Tiek daug anksčiau kurapkyčių būdavo, šiemet nė vienos nemačiau. blink.gif Matyt, valkataujančios katės ir usūriniai šunys, dar lapės pasidarbuoja.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 02, 11:53)
Ingrida, gal kurapkos gyvena. Putpelėms dar anksti, jos pasirodo, kai žolė suželia. O kurapkoms neturi ko paberti ? Kad ir kokių kruopų ant žemės, tik reikia kelias eglišakes aplink įsmeigti, kad priedanga būtų. Tiek daug anksčiau kurapkyčių būdavo, šiemet nė vienos nemačiau. blink.gif Matyt, valkataujančios katės ir usūriniai šunys, dar lapės pasidarbuoja.

Persiprašome,kurapkos,man jos tokios panašios. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pusryčių nėra blink.gif Kas Ingridai nutiko ?
Įtariu, svečių yra wub.gif
Negaliu, kaip rankos nori ką nors sėti, sodinti. Nors paprikas ir baklažanus šiandien sukišiu. Dar reikia paieškoti Petri lėkštelių ir patikrinti pernykščių svogūnų daigumą. Dar turiu narcizalapių česnakų pakutį gal 3 metų senumo, taip ir nepasėtą, reikia ir tuos patikrinti.
Ant kinrožės prisiveisė gyvas velnias baltasparnių. Pravaryčiau su Biskaja, na bet kaip paskui išvėdinti hmm.gif Ryte buvo pas mus -20.
Užkniso žiema, aaaa zoo_taz.gif zoo_taz.gif zoo_taz.gif
Atsakyti
Kaip gražu lauke šiandien wub.gif wub.gif wub.gif Saulė, kaip pavasarį wub.gif wub.gif wub.gif Ir neperlabiausiai šalta, nors ryte buvo -22 °C.
Ruošiaus eit laukan, bet pusmarškonės košės priputau, tai reik pasėdėt biggrin.gif Prie kompo ax.gif .
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
Labas

Ingrida pusrycius sunui ruosia.

Paprikos pasetos, snd. keturis ankstyvus pomidorus sesiu. Is ju tik du sau.
Atsakyti
pusto,jokios saules blink.gif Laba visiems 4u.gif uz lango gili ziema,isejau su suniu,vos parklampojau,gerai suo stiprus ,isvilko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 03, 15:50)
pusto,jokios saules blink.gif Laba visiems 4u.gif uz lango gili ziema,isejau su suniu,vos parklampojau,gerai  suo stiprus ,isvilko biggrin.gif

Pabadausime mergikės,sveikai šiandien. ax.gif
Nu koks geras oras pas mus,tai ne sostinėje. ax.gif
Sako koks oras šiandien toks ruduo bus?Na gi gražus ruduo pas mus bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 03, 18:02)
Pabadausime mergikės,sveikai šiandien. ax.gif
Nu koks geras oras pas mus,tai ne sostinėje. ax.gif
Sako koks oras šiandien toks ruduo bus?Na gi gražus ruduo pas mus bus? ax.gif

ir vasara grazi pas mus bus wub.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaa ir dzukai nori grazios vasaros ir gero rudens biggrin.gif vsa diena sniegas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 03 03, 13:07)
  Ir neperlabiausiai šalta, nors ryte buvo -22 °C.

Bože bože, gal turi čiukčių kraujo ? Čia jai nešalta ??? blink.gif
Man jau šalta nuo -5. Va, beveik namie visas dvi savaites pratupėjau. Be reikalo nosies ir kitų kūno dalių nekišu.
Vaikystėje nušalau ar nužvarbau rankas ir veidą. Tai dabar nuo menkiausio minuso įgaunu pradžioje violetinę, o paskui ryškiai mėlyną spalvą.
Kažkada buvo bajeris. Sandėliai buvo ne prie namų, tolokai reikėdavo žvyrkeliu pasikratyti . Buvo gal lapkričio vidurys, kažką dar nuiminėjome, vežėme į sandėlius. Tai aš pirmyn atgal maršrutu laukas - sandėlis kursavau, sušalusi , nuo vėjo pamėlusi. Žiūriu, stabdo mane policija. Priėjo, ranka prie kepurės , mol Polis Cininkas jūsų paslaugoms. Pamatė mano violetinį feisą ir klausia : -Kaip sveikata ? Nagi supykau, sakau :
_ Ar jūs gydytojas ?
Atsineša triūbelę ir liepia pūsti. Papūčiau. Žiūri kepurėtasis ir savo akimis netiki. Kažką pareguliavo ir vėl liepia pūsti. Vėl iš visos sveikatos pūstelėjau. Pradėjo imti baimė, kad pareigūnas pats papūs ir nudžiugęs praneš :
-Veikia wub.gif
Tai dėl visa ko pati juos užsipuoliau. Mol, aš čia šąlu, dėl jūsų, miestiečių gerovės...O jūs beširdžiai, tik trukdyti....
Atsakyti
IK, aš žinutę rašiau jau 13 val., kai lauke TIK - 8 bebuvo biggrin.gif O ryte -22. Tik kažkaip nelabai sklandžiai gal išrašiau savo mintis ax.gif Tai gavosi, kad - 22 vos ne į +22 konvertuojasi biggrin.gif
Šiap tai man irgi šalta, bet šiandien diena labai graži buvo . Mano mergica šiandien rankas nušalė, parėjo raudonom. Tikiuosi, kad ateity nemėlynuos unsure.gif
Atsakyti