Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(ate42 @ 2018 02 28, 18:50)
O aš vištų taukus pakabinau. Labai menkai kapsi.

Tai nemėgsta paukščiai „saviškius" lesinėt turbūt biggrin.gif Kiaulės taukų norfoj paperku irgi ir pakabinu, kapoja pasimušdami. Galvojau, kad sniegenos nelesa taukų, bet turbūt neranda po sniegu sėklikių, tai tinka ir taukai . Kai nebūna sniego, tai jos pertikrina visus patvorius, kur iš rudens vėjas prisuka krūvas klevo sėklų.
Atsakyti
Neturiu lesyklos. Apsileidusi blink.gif
Atsakyti
Tau daug rūpesčių, sunku viską besuspėt 4u.gif Aš į lesyklą tai ir nevisad įpilu. O ir ta mano lesykla tokia klibanti, pririšau prie alyvos stiebo, kad nenugriūtų biggrin.gif Vakar nupirkau saulėgrąžų, įpyliau, kviečių dribsnių dar turėjau. Ir moliūgo sėklas ištaršė greitai. O taukus perveriu su šniūru ir ant alyvos šakos pakabinu, kad matytųsi pro langą smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
4u.gif sninga,sninga...kelius nusivalem ryte,ryt vel is naujo.Pavasari,kur tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2018 03 01, 16:07)
4u.gif sninga,sninga...kelius nusivalem ryte,ryt vel is naujo.Pavasari,kur tu? biggrin.gif

O pas mus nei gramo sniego iš dangaus? bigsmile.gif Žadėjo pūgą šiandien ir nėr? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 01, 17:46)
O pas mus nei gramo sniego iš dangaus? bigsmile.gif Žadėjo pūgą šiandien ir nėr? mirksiukas.gif

Į Vilnių viskas atėjo: žemė su dangumi maišosi blink.gif Pasak senolių išminties, kokia kovo 1-toks pavasaris. Ką gi, šiais metais pavasaris irgi bus šaltas, niūrus ir vėlyvas unsure.gif
Atsakyti
Kaune irgi sninga. Smarkiai . Vėjo jokio.

Kitais metais eisiu užgavėnių švęsti, ne tik blynus kepsiu . Savom rankom tą Morę padegsiu . Ir pažiūrėsiu , kad iki paskutinio siūlelio supelškėtų ....
Atsakyti
Laba,

QUOTE(žollia @ 2018 02 28, 20:58)
Tai nemėgsta paukščiai „saviškius"  lesinėt turbūt  biggrin.gif 

Nu jo, matytum kaip dukros papūga ant kiaušinių ,,puola", deliaktesas jai. Kanibalas.

Darbe kasdien genys atskrenda, kolegė lesyklėlę turi, o aš ten kelis kartus per dieną užeinu tai atnešiau pirktinio maisto, į kokoso riešuto kevalą prikimšta baltos masės su baltymais ir dar razinom paviršius aplipdytas. Zylutę gal porą kartų mačiau ant to maisto, jos mieliau renkasi lesyklėlės turinį. Užtat genys kasdien po kelis kartus atskrenda ir prie pat lango stovėt galim, nebijo jei labai nejudam.
Atsakyti
Ingrida, prikarksėjai. Jau kad pavarė sniego, rytoj kelio išvažiuoti nerasiu. Vežu rytais vaikus į autobusą/mokyklą. Labai keistos snaigės. Tokios blizgios, didelės, kaip plokštelės.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 01, 21:36)
Ingrida, prikarksėjai. Jau kad pavarė sniego, rytoj kelio išvažiuoti nerasiu. Vežu rytais vaikus į autobusą/mokyklą.  Labai keistos snaigės. Tokios blizgios, didelės, kaip plokštelės.

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na bet dieną tai pas mus ramu buvo,ne taip kaip sostinėje. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
oi,mergai...vel sninga,tik saltis atlego ax.gif keliausim kieman,nes keliu tikrai galim nerast.Nemaciau siemet sniegenu,o pas jus atlekia?
Atsakyti