Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Bangele, bandyk ir tokius išpikuoti Nieko blogo nebus.
Nesėsiu anksti nė paprikų. Viskas nuo kovo 8. Dar ir durpė įšalusi. Dabar nebent pepinus sėčiau. Buvau nuleidusi rankas su jais, vis per vėlai išeidavau. Na bet gi galima užauginti. Pas kolegas pjovėme ir ragavome. Pasaka. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ir vėl -20 unsure.gif Jau nebepatinka visai toks šaltis. Opeliukas paliktas lauke pavasario laukt. Citroenas dar vedasi, bet čiaudėdamas, tai pylėm arktinio dyzelio. Dieną tai nuo stogų pietinėj pusėj laša. Vieną kibirą sutvarkiau - prisilašinau vandens gėlėms ir pamiršau įsinešt namo. Tai ryte radau išsipūtusį į abu galus smile.gif
Atsakyti
Mano Pežas, kur lauke miega, vedasi. Ai, furos dar nebuvome užkūrę ir didžiųjų traktorių.

Pradėjo pustyti. Skersai plento sniego gyvatės raitosi.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 02 28, 08:24)
Labas rytas.

Labas rytas, žiūriu, Ingrida viską darys, kad IK pamėgtų kiaušinius hihihi.gif
-18, bet vėjas, tai man šalčiau, nei vakar su -20 unsure.gif
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 02 28, 07:53)
Labas rytas, žiūriu, Ingrida viską darys, kad IK pamėgtų kiaušinius hihihi.gif 
-18, bet vėjas, tai man šalčiau, nei vakar su -20 unsure.gif

laugh.gif Lašas po lašo ir akmenį pratašo rolleyes.gif
Pas mus tai vakar žiauriai košė vėjas, o šiandien dar nebuvau lauke. Lauko termometras prie lango - 22 °C rodo unsure.gif
Bangele, kelintą tau baigiasi procedūros? Galėtumėm pasikavint kokį momentą mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal čia Ingrida ligoninių maistą reklamuoja ? Pagal meniu kažkas panašaus.

Buvo gal -19, bet labai jau šalta.

Atsakyti
Na man jau geriau kiaušiniai nei košė. ax.gif
Atsakyti
Nu tai mes čia juokaujam , Ingrida, jei ką biggrin.gif Kad tema visai neužsilenktų ax.gif
Lauke biski pabuvus, brylikai po nosim blizgėt pradeda doh.gif Lašiniai ant medžio greit plonėja, paukščiai tuntais lesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 02 28, 18:46)
Nu tai mes čia  juokaujam , Ingrida, jei ką biggrin.gif  Kad tema visai neužsilenktų  ax.gif 
Lauke biski  pabuvus, brylikai po nosim blizgėt  pradeda  doh.gif    Lašiniai ant medžio greit plonėja, paukščiai tuntais lesa  ax.gif

O aš vištų taukus pakabinau. Labai menkai kapsi.
Atsakyti
Girdėjau pliotką FB dėl šalčių .
Morės nenužudė per Užgavėnes , tai ana bestija prisikėlus šalčius paleido ....
Atsakyti