Bangele, bandyk ir tokius išpikuoti Nieko blogo nebus.
Nesėsiu anksti nė paprikų. Viskas nuo kovo 8. Dar ir durpė įšalusi. Dabar nebent pepinus sėčiau. Buvau nuleidusi rankas su jais, vis per vėlai išeidavau. Na bet gi galima užauginti. Pas kolegas pjovėme ir ragavome. Pasaka.
Labas rytas.
Labas rytas
Ir vėl -20 Jau nebepatinka visai toks šaltis. Opeliukas paliktas lauke pavasario laukt. Citroenas dar vedasi, bet čiaudėdamas, tai pylėm arktinio dyzelio. Dieną tai nuo stogų pietinėj pusėj laša. Vieną kibirą sutvarkiau - prisilašinau vandens gėlėms ir pamiršau įsinešt namo. Tai ryte radau išsipūtusį į abu galus
Ir vėl -20 Jau nebepatinka visai toks šaltis. Opeliukas paliktas lauke pavasario laukt. Citroenas dar vedasi, bet čiaudėdamas, tai pylėm arktinio dyzelio. Dieną tai nuo stogų pietinėj pusėj laša. Vieną kibirą sutvarkiau - prisilašinau vandens gėlėms ir pamiršau įsinešt namo. Tai ryte radau išsipūtusį į abu galus
Mano Pežas, kur lauke miega, vedasi. Ai, furos dar nebuvome užkūrę ir didžiųjų traktorių.
Pradėjo pustyti. Skersai plento sniego gyvatės raitosi.
Pradėjo pustyti. Skersai plento sniego gyvatės raitosi.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2018 02 28, 08:24)
Labas rytas, žiūriu, Ingrida viską darys, kad IK pamėgtų kiaušinius
-18, bet vėjas, tai man šalčiau, nei vakar su -20
Labas iš ryto
Lašas po lašo ir akmenį pratašo
Pas mus tai vakar žiauriai košė vėjas, o šiandien dar nebuvau lauke. Lauko termometras prie lango - 22 °C rodo
Bangele, kelintą tau baigiasi procedūros? Galėtumėm pasikavint kokį momentą
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 02 28, 07:53)
Labas rytas, žiūriu, Ingrida viską darys, kad IK pamėgtų kiaušinius
Lašas po lašo ir akmenį pratašo
Pas mus tai vakar žiauriai košė vėjas, o šiandien dar nebuvau lauke. Lauko termometras prie lango - 22 °C rodo
Bangele, kelintą tau baigiasi procedūros? Galėtumėm pasikavint kokį momentą
Gal čia Ingrida ligoninių maistą reklamuoja ? Pagal meniu kažkas panašaus.
Buvo gal -19, bet labai jau šalta.
Buvo gal -19, bet labai jau šalta.
Na man jau geriau kiaušiniai nei košė.
Nu tai mes čia juokaujam , Ingrida, jei ką Kad tema visai neužsilenktų
Lauke biski pabuvus, brylikai po nosim blizgėt pradeda Lašiniai ant medžio greit plonėja, paukščiai tuntais lesa
Lauke biski pabuvus, brylikai po nosim blizgėt pradeda Lašiniai ant medžio greit plonėja, paukščiai tuntais lesa
QUOTE(žollia @ 2018 02 28, 18:46)
Nu tai mes čia juokaujam , Ingrida, jei ką Kad tema visai neužsilenktų
O aš vištų taukus pakabinau. Labai menkai kapsi.
Girdėjau pliotką FB dėl šalčių .
Morės nenužudė per Užgavėnes , tai ana bestija prisikėlus šalčius paleido ....
Morės nenužudė per Užgavėnes , tai ana bestija prisikėlus šalčius paleido ....