Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

IK nežinau kaip ten su tom Kalėm yra... savanorėm ir ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš domėjausi apie kates , kokia žala mažiausia .
Atsakyti
Laba,

mano senutė per tokius šalčius net laukan eiti nenori tongue.gif. Vaizdelis ryte kai kviečiu eiti į lauką:
vartotojo įkelta nuotrauka

Nesterilizuota, o ir vistai nuo rujų negirdyti. Pagrindinė bėda, kad ant senatvės netikri nėštumai prasidėjo, praeina kokie 2 mėnesiai po rujos ir prasideda cirkas, atsiranda pieno, ji nervuojasi guolį knisa, šuniukų ieško, laukan eiti nenori, o parėjusi guolyje įsivaizduojamų šuniukų ięško, mums į akis graudžiai žiūri maždaug ,,gražinkit pavogtus šuniukus" blink.gif Kartais naktim net užkaukia. Gerai, kad ruja tik porą kartų metuose tai tik tiek tos bėdos. Prieš tai irgi kalytė buvo nesterilizuota ir be vaistų ir iki 14 metelių nugyveno. Aš prieš sterilizaciją jei tik nėra kokių kitų bėdų dėl ko reiktų tą procedūrą atlikti.
Atsakyti
Labas rytas.
https://day.lt/svent...vieversio_diena
Kažin ar vieversiukas grįš dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 vasario 2018 - 08:33
Labas rytas,

nu tikiuosi, kad vieversiukas bus protingas ir kol kas negrįš, pabus kur šilčiau. Šalta jam mažiukui čia būtu.

O aš dar galvojau, kad aš maistui kaprizinga. O čia vienai kiaušiniai netinka kitai jogurtas su uogom...

Reiks šiandien traukti užpakalį į lauką, važiuosim ekečių žuvytėms pjaut.

Ingrida o tu kur kursus lankai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 24 vasario 2018 - 10:00
QUOTE(Niurzga @ 2018 02 24, 10:00)

Ingrida o tu kur kursus lankai?

Jo floristikos.Labai patinka. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Per darbo biržą ar kokius mokamus?
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 02 24, 12:34)
Per darbo biržą ar kokius mokamus?

Per darbo biržą.Mokami už 5,5 mėnesio virš 500........ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 02 23, 21:44)
IK, o ko  prie lango puldinėji? Lauki ko nors?

Taigi sniego laukiau. biggrin.gif Ir nesulaukiau. Prisnigta gal 10 cm. Mažoka tokiems šalčiams. Gerai būtų, jei nors 30 cm.
Vieversio diena...Mm jooo Jau greičiau atskris kokios poliarinės pelėdos ar pingvinai pasirodys. tongue.gif
Nervuojuosi, nes mano vynuogės tik didmaišiu pridengtos. Rožės liko tik sniegu prikastos, galima sakyti, žydėjo iki užpraeitos savaitės.
Atsakyti
Daržininkams, kaip ir kelininkams- žiema atėjo netikėtai biggrin.gif
Atsakyti
Aš ant savo veislinių vynuogių dar prieš Naujus metus po pusę kitkos šiaudų išskleidžiau ir viskas.Daugiau nieko nedariau.Jie sausi yra, tai manau turėtų vynuogės išgyventi.O dar polikarbonatiniame šiltnamyje.
Susižiūrėjau pomidorų sėklų atsargas.Taip norėtųsi ko nors naujo pabandyti, bet kad senų sėklų galybė, reiks jas sėti.Colibri norėčiau, bet bent jau Žalioj stotelėj nėra, iš internetinės siųstis nelabai noriu, nes tada, kad pirkimas apsimokėtų, reiks dar kokį 20 pakučių dadėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Norėtųsi išlaikyti sveiką protą.Dar vieną parduotuvę reiks patikrint, dabar aš kasdien per pietus būnu mieste, bet, jei tik sugalvoji kur užsukti, tuoj piniginė plonėja biggrin.gif Geriausia tai po procedūrų nesustojant varyt namo ax.gif
Dabar pas mus jau tikra, graži žiema-visur balta, nebesimato nei arimo vagų, nei kokių žolių.Žemė šalčiui pasiruošė.
Bet jau keli metai metų ciklai tarsi pasistūmę per kokį mėnesį į priekį-rugsėjį dar vasarą, gruodį-ruduo, kovas žiemai priklauso, o birželį dar pavasario pabaiga.Taip, kad dabar viduržiemis, vieversiukai gal dar neparskris smile.gif
Atsakyti
Bangele, o nėra kokio turgaus tavo mieste ? Bent Šiauliuose turi būti. Gi Sėkluvos sėklomis paprastai turguose prekiauja. Labai gera veislė Tiksliau , hibridas. Man patinka, kad nuskinti ilgai laikosi. Vakar MB rado nusiridenusį už komodos tokioje silpnai šildomoje patalpoje. Nagi gyvas wub.gif Pasiraukšlėjęs, bet gyvas. O ir konservuoti patys tie. Paprašyk vaikų, kas nors iš miesto didesnio parveš.
Tau šiltnamyje tai nesinervuoti su vynuoge. O mano šiltnamis tvarkingai nuvožtas. Nuo rudens draskė vėjas ir nudraskė prieš kelias savaites galutinai. unsure.gif Pirmi metai šitaip. Šiltnamyje atsinešus didoką kuldulį agroplėvelės užmesdavau ir gana. Lauke ant pirmametės Reliance savo seną šiltą striukę užmečiau. Ko gero, dar blogiau bus. Dieną prieš saulę įšyla, o naktį tai šalta.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti