Mes turim 4 kates, tik viena specialiai parsinešta, o kitos priklydo(atvežė kas ir pametė, o mano dukra ir parsitempė-mama, negi tau pieno gaila?).Kad nebūtų kačiukų visą laiką duodam tabletes, ir 2 iš jų jau turi pieno liaukų vėžį, ar kažkokius kitus auglius.Abiem jau virš 10 metų, bet tik apčiuopiam , jom gyvent kaip ir netrukdo, ėda, šokinėja, tik gumbai papilvėj, vienai jau pro odą praplyšusią matės, bet dabar apdžiūvo , išvarvėjo viskas. Katės turi 9 gyvenimus, tai kažkoks jau pasibaigė, kitas prasidėjo.Tai aš manau, kad tai tik nuo tablečių.
Mano pažiūros kaip ir IK.Net į vazas gėlių nesiskinu, nei aš turiu laiko, nei matau, kaip ta nuskinta gėlė vazoje miršta, o lauke žydinčią jei aš nepamatysiu, tai bent praeinantys gatve pasidžiaugs
Žollia, tokius gražius amarilius sušaldei?Man tavieji vieni iš pačių gražiausių, tamsiai raudoni, barchatiniai, kaip aš juos vadinu.Jau daug jų prisidaugino.O baltą pilnavidurį turiu kokius mažiausiai 5 metus, ir jis dar nepaaugino nė vieno vaiko
Nežinau nuo ko tai priklauso
Čia nebuvau rašiusi, bet dabar pasigirsiu, kad ir man gyvenimas jau šviesėja-pagaliau nuo rankos nuėmė gipsą, prasidėjo reabilitaciniai pratimai, ranka jau po biškutį sukinėjasi, jau jau pradėjau norėti ir sėti
Prieš pat Naujuosius buvau nusilaužus per riešą