Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 22, 11:11)
Sveikos smile.gif

oi ne jokių kiaušinių imu vaisius, sausėkus vištos, o ta baltą su raudonu gal uogiene katems smile.gif va ir visai šeimynai bus pusryčiai tongue.gif

Katėms cukraus negalima . Nenuodyk gyvulėlių biggrin.gif
Mano sesė dirba vet. klinikoje . Sakė per pastaruosius porą metų labai ėmė sirgti katės ir šunys vėžiais ... Padvigubėjo .

Ingrida , tavo kursų baltai pavydžiu 4u.gif . Nors mano abi rankos biški kairės ... būtų smagu.
Atsakyti
Vat ko nesimokyčiau, tai floristikos. Pasižiūrėtu gražu, bet kam kurti dirbtinį grožį. Ir dar į namus nešti.? blink.gif Man augalas turi būti gyvas, su visomis šaknimis, tvarkingame vazone, o žvirblio lizde. O geriausias kaifas - žiūrėti į gyvą nenuskintą žiedą. wub.gif
Gyvūnai serga nuo to konservuoto džiovinto šlamšto. Negirdėjau, kad katė sirgtų nuo mėsos ar pelės. Kaip šuo nuo kaulų.
Mano kalei tai bėda nuo kontraceptikų. Bet reikėjo rinktis : arba dusinti naujagimius, ko negalėčiau niekaip, arba vaistai. Man tas sterilizavimas pernelyg žiauru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 22 vasario 2018 - 22:09
Mes turim 4 kates, tik viena specialiai parsinešta, o kitos priklydo(atvežė kas ir pametė, o mano dukra ir parsitempė-mama, negi tau pieno gaila?).Kad nebūtų kačiukų visą laiką duodam tabletes, ir 2 iš jų jau turi pieno liaukų vėžį, ar kažkokius kitus auglius.Abiem jau virš 10 metų, bet tik apčiuopiam , jom gyvent kaip ir netrukdo, ėda, šokinėja, tik gumbai papilvėj, vienai jau pro odą praplyšusią matės, bet dabar apdžiūvo , išvarvėjo viskas. Katės turi 9 gyvenimus, tai kažkoks jau pasibaigė, kitas prasidėjo.Tai aš manau, kad tai tik nuo tablečių.
Mano pažiūros kaip ir IK.Net į vazas gėlių nesiskinu, nei aš turiu laiko, nei matau, kaip ta nuskinta gėlė vazoje miršta, o lauke žydinčią jei aš nepamatysiu, tai bent praeinantys gatve pasidžiaugs ax.gif
Žollia, tokius gražius amarilius sušaldei?Man tavieji vieni iš pačių gražiausių, tamsiai raudoni, barchatiniai, kaip aš juos vadinu.Jau daug jų prisidaugino.O baltą pilnavidurį turiu kokius mažiausiai 5 metus, ir jis dar nepaaugino nė vieno vaiko blink.gif Nežinau nuo ko tai priklauso
Čia nebuvau rašiusi, bet dabar pasigirsiu, kad ir man gyvenimas jau šviesėja-pagaliau nuo rankos nuėmė gipsą, prasidėjo reabilitaciniai pratimai, ranka jau po biškutį sukinėjasi, jau jau pradėjau norėti ir sėti biggrin.gif Prieš pat Naujuosius buvau nusilaužus per riešą
Atsakyti

Labas rytas.
Pritariu abiem rankom,kad geriau gyvas žiedas.Galėjau karkasą irgi nešti namie padarytą,bet kam namie kaupti dulkes?Man patinka kurti kažką daryti,kai pasimato rezultatas.O vat velykoms ant stalo kasmet kažką darydavau,o va dabar kažką naujo pasidarysiu. ax.gif Vienais metais buvo noras užėjęs apnerti plastmasinius kiaušinius karoliukais,paskui pakabinti ant prasiskleidųsių berželių. mirksiukas.gif
Bangele,geros naujienos.
4u.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 vasario 2018 - 07:24
Kaiušinį suvalgysiu , bet jau šlapiankos tai ne smile.gif
Nuo vaikystės nemėgstu .

IK o kas yra vaistai katėm - kalėm ? Cheminė kastracija, blokuojamas protas ... Su pašaliniu poveikiu . Bent jau proto stabilaus lieka gyvūnas po operacijos . Katėm po sterilizacijos sumažėja pieno liaukų , gimdos vėžių tikimybė. Bet man taip aiškino . PS vet klinokos nedurnos 5-6 metus moki už vaistus , paskui veži operuoti gyvūną ( operacija sudėtingesnė , brangesnė negu sterilizacija ) . Arba migdyt veži ... Gyvulys , ne žmogus , nieko blogo nepadaręs, neleisi skausmuose kankintis. Man papuolė labai vykęs vet gydytojas dėl sterilizacijos . Pasakė tą patį ką ir sesė - katėm ginkdieve jokių vaistų . Kalės atsparesnės vaistų poveikiui .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 vasario 2018 - 11:17
As uz gyvunu sterilizacija vienareismiskai.
Turiu tris katinus, visi kastruoti. As bent neprisidedu prie beglobiu gyvunu dauginimo. Seriu pagrinde mesa, yra guliaso ekstriniams atvejams biggrin.gif

Na nekalbat apie seja, tai nors apie gyvunus pakalbesim 4u.gif

Labas
Atsakyti
Pritariu, kad sterilizacija visai ne blogis, nei tie kontraceptikai. Kaip ir žmonėms, kontraceptikai kenkia organizmui. O kastracija atliekama užmigdžius ir tik vieną kart gyvūnui pastresuot reik. 4u.gif Jokio kankinimosi jie paskui nejaučia -gyvena laimingi be lytinio šauksmo problemų, kurias turi nesterilizuoti gyvūnai. Vienintelis minusas sterilizacijos - brangu ax.gif . bet juk tie kontraceptikai irgi nemažus pinigus suryja kaskart perkant. ax.gif
Kaaai gražiai sninga wub.gif Šįryt 7:30 val. buvo -23 °C unsure.gif Lindau į rūsį žiūrėt, ar mano atsargos nesušalusios. Įjungiau tokį pečiuką su taimeriu, kad naktį įsijungtų 2 h pašildyt. Nes jei dar kelias naktis pašals, tai bus kaput mano bulbom rolleyes.gif

Atsakyti
Nežinau, man žiauru tas pilvo pjovimas gyvūnui.. O kontraceptikai - 3 eurai švirkštukas, bakstelėjai ir viskas. Dusia, kad nepastebėjau jokių elgesio nukrypimų.
O kai pagalvoji, tai moterys savanoriškai gamtos laikrodį kirviu ...
Kur tas sniegas, prašom man paduoti.
Grįžau iš seminaro, ko tai šalta.
Bangele, o ko tau taip ilgai gipsas buvo ?
Atsakyti
Man kaip gaila dukros šuns. ax.gif ax.gif Atrodo kokie mes beširdžiai žmonės,pakeičiame gyvūno elgseną? ax.gif ax.gif Bet nebe įmanoma buvo to tursenimo ant kojos. ax.gif
Atsakyti
IK, nežinau, uždėjo septyniom savaitėm.Tik nuėmimas įpuolė 16, buvo šventa, tai nusitęsė iki pirmadienio.Kai perskaičiau internete, kad tai tipinė pagyvenusių moterų trauma biggrin.gif , tai ant dūšios palengvėjo.Na man dar buvo ir su išnirimu, mediciniškai dorsaline dislokacija, gal todėl ilgiau gipsas buvo.Ai , gyvent galima, kad tik tokios bėdos tebūtų.Kol kas nedirbu dar, bet po visų mankštų turbūt jau atostogos baigsis
Kieeek sniego šįvakar privertė, gal per visą žiemą tiek nebuvo.Žemelei šaltis nusimatantis jau nebebaisus, bet jei pakiltų vėjas, sniegas purus,užpustytų, nebeišvažiuotume ax.gif
Su ta sterilizacija-katė ne šuo, nepririši, jos eina kur nori, kada nori, per tvoras lipa.Kaimynė sterilizavo, gal po kokio mėnesio mašina nutrenkė.Pinigiukai pražuvo.Todėl aš ir susilaikiau, gyvena tvarte, lauke, į kiemą tik išalkusios pareina, į namą iš vis neina, niekada nepratinom.Tik ant palangės iš lauko pusės sėdi, kai pareina, prasineša, kad ėsti paduotume biggrin.gif
Atsakyti
O aš kas pusvalandį puldinėju prie lango. Nu rupke, šonu nuneš blink.gif ė kažkur ant Raseinių visą sniegą.
Atsakyti
IK, o ko prie lango puldinėji? Lauki ko nors?
Atsakyti