Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 01, 18:56)
Ir dar: išdygo žemuogės, šiandien žiūriu-dalis ant šono blink.gif O vienas daigelis juda, lankstosi blink.gif Pasižiūriu arčiau-kirmėliukas mažiukas kad darbuojasi... Musyčių juodų turiu, jas gerai gaudo mano geltoni lipdukai, kur žalioj stotelėj nusipirkau, o kaip nutručyti kirmėliukus, kad nepakenkti augalams?

Elementaru, Vatsonai... Aktara, decis, fastakas ir kita tručysna. Greit bėgi pasižiūrėti ką turi ir truputį įlašinus į vandenį palieji.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 01, 19:56)
. Nesilaužk. Man šitie pavadinimai orgazmą sukelia.  biggrin.gif Šiaip ar taip, kažkiek augalų apsaugą studijavus. Kad dar nugąsdinčiau, reikėjo išmokti apie 120 pavadinimų. biggrin.gif

Nu va ir man orgazmą sukėlei biggrin.gif
O mirtingajam parduoda ta cykocelį?
Ačiū, bėgu žiūrėti 4u.gif Turiu Neemezalį ir Vertimexą. Actarą teks pirkti rytoj. Mavrik dar turiu, netinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 01 vasario 2017 - 19:10
Kas čia per svigerių vakarėlis pas jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 01, 19:03)
Nu va ir man orgazmą sukėlei biggrin.gif
O mirtingajam parduoda ta cykocelį?
Ačiū, bėgu žiūrėti 4u.gif Turiu Neemezalį ir Vertimexą. Actarą teks pirkti rytoj. Mavrik dar turiu, netinka?

Neemazalis kaip švęstas vanduo, laistymui netiks. Vertimekas per stiprus, be to jis nuo erkių. Mavrikas iš bėdos tiks. Tik nepadaugink, koks 10 lašų į stiklinę vandens. Gi daug neturi laistomo ploto. Geriausiai Actara. Ji veikia centrinę nervų sistemą, tai bet koks biesas akimirksniu pamiršta kvėpuoti, maitintis d...tis ir galutinai išprotėja.

Ką jau padarysi, kad ant tokių nerimtų temų traukia... Matyt per šaltį artumos trūkumas. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

Jeeetus kaip pasiilgau vasaros ir petukų lauke wub.gif
Atsakyti
Nu va, nei Actaros, nei Decio Senukuose nusipirkti nebepavyks, sakė, nebeleidžiama prekiauti. Cicocelio irgi negavau, sakė, gėlininkams neregistruotas ir neparduos. Teks siųstis iš Lenkijos. blink.gif
Atsakyti
Jei kas važiuos pro Varšuvą, tai ant Poznanės kelio dešinėje yra Bronisze didmenos turgus. Kažkur tame turge yra chemijos kioskas. Ten yra visokio gėrio, skirto profesionalams. Nereikalauja jokių popierų, pirk ir vežkis.
Atsakyti
Aš taip viena pagalvojau iš kur jos gaus actaros?Jau pernai buvo uždrausta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 02, 18:10)
Jei kas važiuos pro Varšuvą, tai ant Poznanės kelio dešinėje yra Bronisze didmenos turgus. Kažkur tame turge yra chemijos kioskas. Ten yra visokio gėrio, skirto profesionalams. Nereikalauja jokių popierų, pirk ir vežkis.

Mačiau, kad alegro.pl turi. Beliko tik atsisiųsti.
Atsakyti
Laba 4u.gif
SP, o negi niekas nesvarsto po mažiau iš didelio kiekio? Aš taip Signum nusipirkau ...

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 02 02, 20:54)
Laba  4u.gif
SP, o  negi niekas nesvarsto po mažiau iš didelio kiekio?  Aš taip Signum nusipirkau ...

o kur pirkai?

pernai pas mus actara prekiavo viena parde ramiai mažais buteliukais tik akina ar ne 1č eur buvo jo
Atsakyti