Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Jei finansai leidžia , galima ir namie suktis ... Jei neleidžia ir verslumo nulis, tenka eiti samdomu . Mano darbe man sukiausia susekt , sužiūrėt , nepamiršt , sugalvot kaip ... techninio darbo nedaug , kiti už mane padaro smile.gif
Blynų prikepiau smile.gif Į darbą lietinių tortas, namiškiams grikinių miltų lietiniai su įdaru .
Atsakyti
Aš tai šiandien blynų nebekepsiu, nes vakar kepiau ax.gif O vietoj blynų prikepiau spurgų, jei kas užsuktų. Nors žydukams kažkaip nemėgstu blynų dalint, stengiuos geriau saldainių ir pinigų ax.gif Jei kas paklydęs užsuks . nes esam tolokai nuo pagrindinių „lankytinų" vietų biggrin.gif Kažkada senai mano dukra parsinešė tų blynų visokių, tai šuniui sušėrėm. Tai ir nekepu dalinimui blynų ax.gif
Lauke labai geras oras, atlydys wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ko išstūmiau mb per duris,pabėgo ir žydukai.Matyt labai maži buvo,jei nepasiekė skambučio,pabarškino kažkas į duris,o man pienas verda puode,kol sudėjau į lėkštę mb viską,jau žydukai leidžiasi trečiame aukšte. ax.gif Nekantrūs žydukai šiemet. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas, pirma prie bliūdo. Ačiū, Ingrida. Skanu.
Mergaitės, prabalsuokim ir paplatinkim, Gal kas facebuku naudojatės
https://www.treeofth...-2018/Home.aspx
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 15 vasario 2018 - 08:30
QUOTE(žollia @ 2018 02 15, 08:27)
Labas rytas  4u.gif Bet Lietuvos medžio nėra jokio?  Ar nemoku ieškot ?

Raganų eglė

Lietuvos Respublika

6 050 Balsai
Atsakyti
Radau ir susigėdusi, kad nemoku skaityt - ištryniau klausimą biggrin.gif Bet Dusia įamžino mano gėdingą klausimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 02 15, 08:31)
Radau ir susigėdusi, kad nemoku skaityt - ištryniau klausimą  biggrin.gif  Bet Dusia įamžino mano gėdingą klausimą  biggrin.gif

Klausimų gėdingų nebūna. Nežinot ir klaust negėda .
Atsakyti
Prabalsavau, bet kažkaip keistai balsai pasiskirstę. Taip negali būti. Falšyvas tas balsavimas.
Atkeliavo sėklos . Pavasaris jaučiasi.
Atsakyti
Su švente,Brangūs Sodybiečiai. lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Yra manančių, kad Lietuva niekad nebuvo laisva. Tai vienoj sąjungoj, tai kitoj. Bet ji man yra ir bus TĖVYNĖ 4u.gif Ir aš labai myliu Lietuvą lithuania.gif Ir laisvą, ir nelaisvą 4u.gif

Tėvynė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 16 vasario 2018 - 08:53