Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Visai simpatiškos tos spurgos, į kiaulės šnipą neša tongue.gif
Atsakyti
Tai jos specialiai ir darytos, kad būtų į paršiuką panašios biggrin.gif beveik perspėjimas, kaip atrodysim , valgydami spurgas biggrin.gif
Nuliūdino biški šiandien. Buvau pateikus prašymą į sekretorės vietą tokioj pagrindinėj kaimo mokykloj. Deja, pasirinko kitą ax.gif Pasirodo, net tokiam darbui pusę etato blatas būtinas , nesvarbu ką ir kaip moki dirbt. Vis noriu iš namų pabėgt - pavargau morališkai ištisai šiknom trintis tarp keturių sienų biggrin.gif Rezgu toliau mintį ir laukiu tinkamo vėjo ax.gif
Šiandien ieškojau agurkų sėklų, tų visokių muzikinių biggrin.gif Bet nė vienam prekybcentry nebuvo nei dirigent, nei šubert , nei kito bieso biggrin.gif Nu Žalioj stotelėj nebuvau dar. Reiks kurią kitą dieną nueit. Luety buvo kažkokias minėjusi super-duper. Bet neužsirašiau, o dabar jau neberasiu. Kąžkokias vistiek sėsiu.
Atsakyti
Spurgos kažkokios riebios. sleep.gif
Kažkada bandžiau kepti grikinius blynus, tai nesužavėjo. Prakepsiu lietinių. Man patys pačiausi - su tarkuotų obuolių įdaru. Ir ne riebiai keptuvėje apkepti, o orkaitėje. Tada tik su teptuku trupučiu sviesto pabuzoju. Kadangi skoniai skiriasi, tai įdarai būna trys keturi. Obuolių, bananų, fermentinio sūrio ir varškės.
Dusia, visko ir neprisimenu. Dažnai lotyniški pavadinimai užstringa. ( Čia kai susirenkame daugiau agronomų į kokį meetą, tai dar vieni kitus paegzaminuojame, kas ką prisimena. O reikėjo lotyniškai išmokti gal 100 žolių pavadinimų ir po kokius 150 vabalų bei ligų. Ir dar juos atpažinti iš veido. biggrin.gif ) Jei reikia pasitikslinti, po ranka dešimtys žinynų , katalogų gal penkiomis kalbomis biggrin.gif
Bloga žinia ta, kad nuo mokslų baigimo sistematika žiauriai keitėsi. Mokėmės kryžmažiedžių šeimą, dabar bastutiniai. Ir taip beveik viskas : šeimos, gentys, net patys pavadinimai . Blogiausia, kai skaitau kokį straipsnį, tekste lotyniškas pavadinimas, negirdėtas neregėtas. Na bet visa straipsnio esmė iki skausmo atpažįstama. Tada supykusi lendu į googlus , perkratau marias informacijos, kol suvedu galus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 02 12, 16:58)
Tai jos specialiai ir darytos, kad būtų į paršiuką panašios  biggrin.gif    beveik perspėjimas, kaip atrodysim , valgydami spurgas  biggrin.gif 
Nuliūdino biški šiandien. Buvau  pateikus prašymą į sekretorės vietą  tokioj pagrindinėj kaimo mokykloj. Deja, pasirinko kitą  ax.gif  Pasirodo, net tokiam darbui pusę etato blatas būtinas , nesvarbu ką ir kaip moki dirbt.    Vis noriu iš namų pabėgt - pavargau morališkai  ištisai  šiknom trintis tarp keturių sienų  biggrin.gif    Rezgu  toliau mintį  ir laukiu tinkamo vėjo  ax.gif 
Šiandien ieškojau agurkų sėklų, tų visokių muzikinių  biggrin.gif  Bet nė vienam prekybcentry nebuvo nei dirigent, nei  šubert , nei kito bieso  biggrin.gif  Nu Žalioj stotelėj nebuvau dar. Reiks kurią kitą dieną nueit.  Luety buvo kažkokias minėjusi super-duper. Bet neužsirašiau, o dabar jau neberasiu.  Kąžkokias vistiek sėsiu.

Žolia keičiamės smile.gif Man tiek planų ką namie nuveikt - kokius metus drąsiai...
Atsakyti
Dusia, taviškis darbas man visai patiko bent jau senais laikais. Esu biski pavadavusi moteris į atostogas. Galėtume keistis biggrin.gif Metams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 02 12, 17:07)
Dusia,  taviškis darbas man visai patiko bent jau senais laikais. Esu biski pavadavusi moteris į atostogas. Galėtume keistis  biggrin.gif  Metams. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif assa.gif
Atsakyti
la 4u.gif Skaitau,bet rasyt nebeiseina :Laukiu nesulaukiu pavasario,dar pora algu ir pavasaris.Turbut baigsiu darbo karjera,darbdaviui per brangus daromes blink.gif stazo ,rupuzes tik 30 metu,nu ir eina velniop viskas.Busiu namuos,buciuosiuos su pomidorais,kankinsiu obelis,o ir mama stipriai sensta unsure.gif Ryt,blynu nekepsiu,vyras nemegsta,vaiku nera,zyduku nevaiksto,pamirsti mes miskuos biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus irgi visi kabom pakabinti tarp dangaus ir žemės biggrin.gif Žada mažinti, tai laukiam atleidimo lapelių. Tik vieni bus atgal pakviesti, kiti-ne. O aš ir nežinau, noriu būti pakviesta ar ne. Iš vienos pusės, pavargau sėdėti nuo iki, negalinti nei vėluoti, nei anksčiau išeiti, nesvarbu, kad darbas padarytas. Iš kitos pusės, išėjus-netekčiau pagrindinių pajamų žiemą, o tai labai skaudžiai atsilieptų šeimos kišenei. ax.gif
Atsakyti
Taip jau yra. Kai dirbi - nori būt namie. Kai nedirbi- nori darbo biggrin.gif 4u.gif
SP, tu įvaldžius bizniuką jau, nebaisu ir be darbo būt 4u.gif
Blogiausia šitoj situacijoj yra turbūt amžius. Nu kad nebeinam jaunyn biggrin.gif Tik senyn ax.gif O darbdaviai ieško jaunystės smile.gif
Buvusioji, tai daug to stažo turi 4u.gif O tiek, kiek valstybė skelbia reikalingu, niekad nepavysim - jis bėga ir bėga tolyn .
Atsakyti
Su Dusia niekaip nesikeisčiau darbu. Pasėdėjau prie popierių beveik du mėnesius. Siaubiakas. Sėdimoji išplatėjo, smegenys išsausėjo, pečius skauda. Jau geriau eisiu akmenų rinkti ar daržo kasioti.
Va, rytoj gal reikėtų nusimaliavoti ir pasikvietus draugaites pervažiuoti miestuką. Gautume ir saldainių, ir ko smagesnio. biggrin.gif
Buvusioji, tai gal ką sugalvosi , koks širdžiai mielas užsiėmimas virs pinigais.
SP , tu tai tikrai neliksi ant ledo . Su tavo būdu ir trykštančiomis idėjomis kas nors atsiras. Gi dar sodybą turi, gali nuomoti. Gali prieš Kalėdas paprekiauti eglutėmis. Šiltnamiai yra - prieš Vėlines pasiaugini chrizantemų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi ne jau geriau namie suktis,nei eiti kur samdomu. ax.gif
Varome žiemą iš kiemo,kepu blynus,kad lengviau išeitų. mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif oi,prikirtau blynu,svarbiausia pirma.Laba visiems.Taigi,kad visiems reikalingi jauni,o kai tau jau 55 ant kupros... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nauja sluota gerai sluoja,sena visus kampus zino.Jau ir nebesinervuojam,pragyvensim,kaime dar nieks badu nemire,jei dirbt netingi.Einam varyt ziemos lauk mirksiukas.gif
Atsakyti