Ingrida, ar sublūdai Pusiau prigludę drabužiai lieknina.
Jeigu nešiočiau tas laisvas beformes sukneles, atrodyčiau kaip tankas po uždangalu prieš bombonešių ataką . O šiaip kažkas iš figūros likę : liemuo 10 cm mažesnis už krūtinę ir 25 už sėdynę. Ūgis 1,7 , tai gal nieko baisaus. Dar reikia pridėti nepamatuojamai išsikeltą savivertę ir aš jau pati sau graži.
Pernai pas mus koncertavo tokia iš buvusių a la "zviazdų" . Pasidariusi jau svorio nemenko, bet susiveržusi tokiu diržu- korsetu, sijonai plaikstosi. Ogi net labai neblogai. O apvilktum maišu
Reikės vasarą susiimti ir numesti daug daug. Rudenį artėja MB jubiliejus, kaipgi jo karalienė atrodys.
Lyžuka, toje antroje nuorodoje radau sau labai patinkančių dalykėlių Man prie kasdieninių džinsų būtų labai.
Šiaip į sukneles daug neinvestuoju. Mano kasdieninis drabužis - džinsai , pageidautina elastiniai, ir tunika ar megztinis. Nebent vasarą įlendu į kokią lengvą suknelę. Perkuosi sukneles tik po 2-3 į metus ir tik tam, kad galėčiau kur į žmones išeiti. Ogi su ta pačia pasirodau kelis kartus ir nugula ji amžiams į spintą.
Aš irgi nemėgstu suknių maišų Iš viso suknios mano kubatūros moteriškei netinka, tad renkuosi maikutės/marškinėlių+sijono /kelnių variantą. Tada jaučiuosi graži sau. Ir veidrodis nieko nesako O dar geriau išmokau, kad reikia pabrėžti savo privalumus, tad marškinėlius renkuosi su didele iškirpte, tai vyrų akys toliau iki krūtinės ir nebenueina Toliau galiu nors su treninginėmis kelnėmis būti
Labas rytas
IK pasirinkta suknia ant pilnesnės figūros gal ir gražiau atrodys. Dabar nuotraukoj tai man niočen Mano nuomone, šiek tiek paliemenuota suknia turi būt, bet jau diržas ant atsikišusio pilvo tai nini Toms, kurios apvalios, bet neturi pilvų didelių, tai taip - ir diržai tinka. Aš dabar jau stataus modelio renkuosi suknias. Nors tiek jų ir teturiu. Per 3 metus gal 2 vnt nusipirkau Dažniausiai džinsai ir bliuskos bei megztukai
IK pasirinkta suknia ant pilnesnės figūros gal ir gražiau atrodys. Dabar nuotraukoj tai man niočen Mano nuomone, šiek tiek paliemenuota suknia turi būt, bet jau diržas ant atsikišusio pilvo tai nini Toms, kurios apvalios, bet neturi pilvų didelių, tai taip - ir diržai tinka. Aš dabar jau stataus modelio renkuosi suknias. Nors tiek jų ir teturiu. Per 3 metus gal 2 vnt nusipirkau Dažniausiai džinsai ir bliuskos bei megztukai
QUOTE(žollia @ 2018 02 11, 12:34)
Labas rytas
Na va mane suprato Žolytė. Aš jei susjuoščiau diržą-šakės,kaip pabrėžtu pilvą. Nemėgstu ir aš suknelių,džinsai geriausia,net nei sijonai,bet kartais reikia.
Laba,
o aš bijau rūbelius nesimatavusi siųstis, nuotraukoje man jie atrodo vienaip, realybėje kitaip, nes ne tik figūra įtakos turi, o ir šukuosena, bateliai... nu net odos ar akių spalva O dar man ir standartinis dydis ne visada tinka, žiūrėk kažkur kaba, kažkur per daug judesius varžo...
Paltuką labai gražų internete neseniai nusižiūrėjau ir bijau siųstis.
o aš bijau rūbelius nesimatavusi siųstis, nuotraukoje man jie atrodo vienaip, realybėje kitaip, nes ne tik figūra įtakos turi, o ir šukuosena, bateliai... nu net odos ar akių spalva O dar man ir standartinis dydis ne visada tinka, žiūrėk kažkur kaba, kažkur per daug judesius varžo...
QUOTE(Niurzga @ 2018 02 11, 17:01)
Laba,
odos ar akių spalva O dar man ir standartinis dydis ne visada tinka, žiūrėk kažkur kaba, kažkur per daug judesius varžo...
odos ar akių spalva O dar man ir standartinis dydis ne visada tinka, žiūrėk kažkur kaba, kažkur per daug judesius varžo...
Tik jau nevyk Dievo į obelį. Su tavo figūra gali pirktis iš vaikiškų ir ramu.
Labas rytas.
Mažoji irgi retkarčiais perka iš vaikiškų,ypač UK pasijaučia skirtumas kainos.
Na bet vaikškų kiti fasonai gi ir modeliai
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 12, 12:51)
Kažkoks miksas iš dešimties straipsnių surinktas. Su ženkliais nugrybavimais. Pvz kodėl negalima sodinti paprikų su baklažanais netoli pomidorų ? Na tai kas kad giminingos ? Pomidorai su bulvėmis ir baklažanais priklauso bulvinių šeimai Solanum genčiai. O paprikos tai pačiai šeimai , bet jau Capsicum genčiai. Ligos visai kitokios. Tos pačios antraknozės yra gentyje labai daug rūšių, kurios parazituoja skirtingus augalus - šeimininkus. Taip, antraknozės pilna pupelėse, bet negaliu atsiminti ant paprikų.
Bulvių ir pomidorų nesodinimas šalia vien dėl bulvių maro ? O tai jeigu bus už 10 metrų, jau maras nepasieks ?
Kaip pateisinti rekomendacijas auginti šalia svogūnus ir morkas ? Toje pačioje eilutėje ? Nurovus svogūnus, , pažeidžiami morkų šakniavaisiai, tada arba nustoja augti, arba apsiplaukuoja. Todėl morkų retinimas - kraštutinė priemonė. Turi būti jau sėjama tinkamais atstumais. O jeigu tai daroma, tai kuo anksčiau. Be to, tręšimas svogūnams ir morkoms prasilenkia. Morkoms pagrindinis azotas atiduodamas, kai turi maždaug virš sprindžio lapiją. O tuo laiku svogūnai jau būna toje fazėje, kada formuojasi ropelė. Jeigu sausesnė vasara , paskui paduoda lietaus, nuo morkų atnešą "riebų" azotą, svogūnas pameta galvą nuo gausaus valgio. Vietoj to , kad užsičiauptų gražiai kaklelį, dar paaugina vieną du papildomus lukštus. Tada žiemą prapjauni tokį ir pusę reikia išmesti, nes giliai eina tas pirmo užmigimo rudas lukštas. O ir laikosi labai blogai.
Ai , ten dėl kiekvieno teiginio galima ginčytis. Bet atleistina, tai miestiečiams parašyta. Kad šioks toks galvos sopėjimas būtų.
QUOTE(žollia @ 2018 02 12, 14:37)
Na man tai visai neapetitnai atrodo tos spurgos
Jei geri bus, tai gal blynų ir iškepsiu šeimynai Spurgų ir žagarėlių jau nepamenu kada viriau Mums skaniausi tai grikių miltų lietiniai su grybių + daržovių+ sūrio įdaru.
IK vis skaitau Tavo patarimus ir galvoju , kaip žmogus gali tiek info prisiminti ... Dėkui