Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kinijoje neauga medžai , tik bambukai ir kt nerimti ... Tai ir stalų nebuvo smile.gif Nes nebuvo iš ko pasigaminti .
O valgo jie viską smile.gif
Ne anekdotas :
Pas mano MB atvažiavo darbinių svečių iš siauraakių šalių : nepasakysiu ar kinas ar vietnamietis ar kt . Vežasi MB jį Klaipėdon į uostą . Autostradoje pamato nutrenktą ant kelio lapę . Svečias ir klausia MB - kas čia ? MB jam išaiškina... Tas nustebęs - nutrenkė ir paliko ? Pas mus tai jei užmušei - tai sustojai ir bagažinėn . Namie suvalgai . Lapė , šuo katė - nesvarbu . Mėsa.
Ekologai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 vasario 2018 - 10:02
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 09, 10:00)
Kinijoje neauga medžai ,  tik bambukai ir kt nerimti  ...  Tai ir stalų nebuvo smile.gif Nes nebuvo iš ko pasigaminti .
O valgo jie viską smile.gif
Ne anekdotas :
Pas mano MB atvažiavo darbinių svečių iš siauraakių  šalių : nepasakysiu ar kinas ar vietnamietis ar kt . Vežasi  MB jį  Klaipėdon į uostą . Autostradoje pamato nutrenktą ant kelio lapę . Svečias ir klausia MB - kas čia ? MB jam išaiškina...  Tas nustebęs - nutrenkė ir paliko ? Pas mus tai jei užmušei - tai sustojai  ir  bagažinėn . Namie suvalgai . Lapė , šuo katė - nesvarbu . Mėsa.
Ekologai smile.gif

Nepataikei. Kinai netgi bambukus valgo. mačiau konservuotų. Juk bambukas - žolinis augalas. Reiškia, stalai būna suvalgyti dar pačioje pačioje kūdikystėje. biggrin.gif
Dabar pagalvojau. O jei žiurkė spąstuose nutrenkta hmm.gif Mėsa vis tik...
Kaimynystėje mano vaikystės laikais gyveno tokia senių Skrudžų pora. Silkes valgydavo su visais viduriais. Taupiau.
Mes grįždami iš mokyklos visada sustodavome ir krėsdavome laukinukę kriaušę prie jų namų palei kelią. Kuo garsiau, kol diedas išpuldavo apsiginklavęs šakėmis. Mes su broliu vis pabėgėdavome, pasivaipydavome, liežuvius parodydavome. O senis gi pukši su ta šake, keikiasi , nepaveja. biggrin.gif Neskanios buvo tos kriaušės, nevalgomis. Bet sportinis interesas ir kad diedui nuostolio padaryti. Nors jos supūdavo paskui sėkmingai.
Atsakyti
Konservuotų bambuko ūglių ir Lietuvoj yra pirkti

O dėl žiurkių tai vietname ant gatves keptas ar tai rūkytas pardavineja, na panašiai kaip pas mus tai cukrinę vatą, kad eidamas sugrauštum bigsmile.gif priešpiečių mirksiukas.gif

Tikiuosi niekas nevakarieniaujat beskaitydamos
Atsakyti
O pas mane lazaretas unsure.gif
Mažoji jau nuo pirmadienio namie. Bet ji , sakyčiau, lengva forma prasirgo . Be temperatūros, tik kaulus palaužė biški. Keistai taip. Gripas turi aukštą tempą gi ax.gif O vyriškis tai trečia diena kančioj rolleyes.gif Šiandien jau tik 37,5 C° , gerėja, naminės vištos buljono pasrėbė . Visaip čepsėjo , sakė skanu. Na, po 2 dienų bado, man atrodo ir ta atšokusi mėsa gal gerai būtų laugh.gif Aš kolkas laikausi, gal prašoksiu nesusirgusi.
Atsakyti
Laba,
Žolia 4u.gif
maniškė tai jau pasveikti baigia. 3 paras temperatūra virš 39 gerokai buvo ir nelabai numušt ėjo, trumpam šiek tiek pakrisdavo tik. Paskui jau po truputį vis mažėjo temperatūra, o dabar tik kosulys beliko, bet jau gerai, savijauta kasdien vis geresnė.
Atsakyti
Labas rytas.
Gladijiene,su švente.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Iš Kaimo, girdėjau , kad suknelės nerandi pirkt ax.gif O man FB vis į akis lenda viss kokie išpardavimai. Šita kompanija man visai patinka visokių dydžių ax.gif
Uždaviau klausimą dėl matmenų, tai gavaui atsakymą ir nuorodą, kad ir mūsų mieste yra pardė jų biggrin.gif Dabar laukiu pirmadienio ir eisiu apsižiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 02 10, 17:23)
Laba  4u.gif 
Iš Kaimo,  girdėjau , kad suknelės nerandi pirkt  ax.gif  O man FB vis į akis lenda    viss kokie išpardavimai. Šita kompanija man visai  patinka visokių dydžių   ax.gif 
Uždaviau klausimą dėl  matmenų, tai gavaui atsakymą  ir nuorodą, kad ir mūsų mieste yra pardė jų  biggrin.gif  Dabar laukiu pirmadienio ir eisiu apsižiūrėt  smile.gif

Žoliuke, ačiū 4u.gif Juokingiausia , kad pusę jų šiandien turguje gyvai apžiūrėjau . biggrin.gif Nedrįsau matuotis, nes šaltis toks iki kaulų lendantis. Pirmadienį pralėksiu per mūsų vietinį Akropolį, ten yra kelios fainos parduotuvės. O jei nieko nerasiu, eisiu į šimtmečio šventę su sena. Sugalvojau užsisakyti šitą ateičiai
http://www.fashionmi...ess-195731.html

Dar kelias vasarines nusižiūrėjau.
Atsakyti
Labas rytas.
IK ,tu dar žiūri su diržiukais sukneles,aš jau perku tik lygias ,be jokių talijų. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 02 11, 08:28)
Labas rytas.
IK ,tu dar žiūri su diržiukais sukneles,aš jau perku tik lygias ,be jokių talijų. ax.gif  ax.gif

Jau kaip nemėgstu suknelių- maišų... ax.gif

As dabar is anglu psl ziutinėjų kažkiek brangiau bet uztat kokybe nesulyginama

https://www.houseoffraser.co.uk

Šitam megztuku graziu yra mirksiukas.gif

https://www.romanoriginals.co.uk
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 11, 09:11)
Jau kaip nemėgstu suknelių- maišų... ax.gif

Tai kad nebe išeina kitaip. ax.gif Gerai Lyžukai,kai tu liekna.Jei diržiuką susijuoščiau,pilvas pomp ir iššoka. bigsmile.gif blink.gif mirksiukas.gif Siūlų nusipirkau megsiu dabar sau,tik maišą. ax.gif
Atsakyti