Labas rytas.
Kinijoje neauga medžai , tik bambukai ir kt nerimti ... Tai ir stalų nebuvo Nes nebuvo iš ko pasigaminti .
O valgo jie viską
Ne anekdotas :
Pas mano MB atvažiavo darbinių svečių iš siauraakių šalių : nepasakysiu ar kinas ar vietnamietis ar kt . Vežasi MB jį Klaipėdon į uostą . Autostradoje pamato nutrenktą ant kelio lapę . Svečias ir klausia MB - kas čia ? MB jam išaiškina... Tas nustebęs - nutrenkė ir paliko ? Pas mus tai jei užmušei - tai sustojai ir bagažinėn . Namie suvalgai . Lapė , šuo katė - nesvarbu . Mėsa.
Ekologai
O valgo jie viską
Ne anekdotas :
Pas mano MB atvažiavo darbinių svečių iš siauraakių šalių : nepasakysiu ar kinas ar vietnamietis ar kt . Vežasi MB jį Klaipėdon į uostą . Autostradoje pamato nutrenktą ant kelio lapę . Svečias ir klausia MB - kas čia ? MB jam išaiškina... Tas nustebęs - nutrenkė ir paliko ? Pas mus tai jei užmušei - tai sustojai ir bagažinėn . Namie suvalgai . Lapė , šuo katė - nesvarbu . Mėsa.
Ekologai
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 09, 10:00)
Kinijoje neauga medžai , tik bambukai ir kt nerimti ... Tai ir stalų nebuvo Nes nebuvo iš ko pasigaminti .
O valgo jie viską
Ne anekdotas :
Ekologai
O valgo jie viską
Ne anekdotas :
Ekologai
Nepataikei. Kinai netgi bambukus valgo. mačiau konservuotų. Juk bambukas - žolinis augalas. Reiškia, stalai būna suvalgyti dar pačioje pačioje kūdikystėje.
Dabar pagalvojau. O jei žiurkė spąstuose nutrenkta Mėsa vis tik...
Kaimynystėje mano vaikystės laikais gyveno tokia senių Skrudžų pora. Silkes valgydavo su visais viduriais. Taupiau.
Mes grįždami iš mokyklos visada sustodavome ir krėsdavome laukinukę kriaušę prie jų namų palei kelią. Kuo garsiau, kol diedas išpuldavo apsiginklavęs šakėmis. Mes su broliu vis pabėgėdavome, pasivaipydavome, liežuvius parodydavome. O senis gi pukši su ta šake, keikiasi , nepaveja. Neskanios buvo tos kriaušės, nevalgomis. Bet sportinis interesas ir kad diedui nuostolio padaryti. Nors jos supūdavo paskui sėkmingai.
Konservuotų bambuko ūglių ir Lietuvoj yra pirkti
O dėl žiurkių tai vietname ant gatves keptas ar tai rūkytas pardavineja, na panašiai kaip pas mus tai cukrinę vatą, kad eidamas sugrauštum priešpiečių
Tikiuosi niekas nevakarieniaujat beskaitydamos
O dėl žiurkių tai vietname ant gatves keptas ar tai rūkytas pardavineja, na panašiai kaip pas mus tai cukrinę vatą, kad eidamas sugrauštum priešpiečių
Tikiuosi niekas nevakarieniaujat beskaitydamos
O pas mane lazaretas
Mažoji jau nuo pirmadienio namie. Bet ji , sakyčiau, lengva forma prasirgo . Be temperatūros, tik kaulus palaužė biški. Keistai taip. Gripas turi aukštą tempą gi O vyriškis tai trečia diena kančioj Šiandien jau tik 37,5 C° , gerėja, naminės vištos buljono pasrėbė . Visaip čepsėjo , sakė skanu. Na, po 2 dienų bado, man atrodo ir ta atšokusi mėsa gal gerai būtų Aš kolkas laikausi, gal prašoksiu nesusirgusi.
Mažoji jau nuo pirmadienio namie. Bet ji , sakyčiau, lengva forma prasirgo . Be temperatūros, tik kaulus palaužė biški. Keistai taip. Gripas turi aukštą tempą gi O vyriškis tai trečia diena kančioj Šiandien jau tik 37,5 C° , gerėja, naminės vištos buljono pasrėbė . Visaip čepsėjo , sakė skanu. Na, po 2 dienų bado, man atrodo ir ta atšokusi mėsa gal gerai būtų Aš kolkas laikausi, gal prašoksiu nesusirgusi.
Laba,
Žolia
maniškė tai jau pasveikti baigia. 3 paras temperatūra virš 39 gerokai buvo ir nelabai numušt ėjo, trumpam šiek tiek pakrisdavo tik. Paskui jau po truputį vis mažėjo temperatūra, o dabar tik kosulys beliko, bet jau gerai, savijauta kasdien vis geresnė.
Žolia
maniškė tai jau pasveikti baigia. 3 paras temperatūra virš 39 gerokai buvo ir nelabai numušt ėjo, trumpam šiek tiek pakrisdavo tik. Paskui jau po truputį vis mažėjo temperatūra, o dabar tik kosulys beliko, bet jau gerai, savijauta kasdien vis geresnė.
Labas rytas.
Gladijiene,su švente.
Laba
Iš Kaimo, girdėjau , kad suknelės nerandi pirkt O man FB vis į akis lenda viss kokie išpardavimai. Šita kompanija man visai patinka visokių dydžių
Uždaviau klausimą dėl matmenų, tai gavaui atsakymą ir nuorodą, kad ir mūsų mieste yra pardė jų Dabar laukiu pirmadienio ir eisiu apsižiūrėt
Iš Kaimo, girdėjau , kad suknelės nerandi pirkt O man FB vis į akis lenda viss kokie išpardavimai. Šita kompanija man visai patinka visokių dydžių
Uždaviau klausimą dėl matmenų, tai gavaui atsakymą ir nuorodą, kad ir mūsų mieste yra pardė jų Dabar laukiu pirmadienio ir eisiu apsižiūrėt
QUOTE(žollia @ 2018 02 10, 17:23)
Laba
Žoliuke, ačiū Juokingiausia , kad pusę jų šiandien turguje gyvai apžiūrėjau . Nedrįsau matuotis, nes šaltis toks iki kaulų lendantis. Pirmadienį pralėksiu per mūsų vietinį Akropolį, ten yra kelios fainos parduotuvės. O jei nieko nerasiu, eisiu į šimtmečio šventę su sena. Sugalvojau užsisakyti šitą ateičiai
http://www.fashionmi...ess-195731.html
Dar kelias vasarines nusižiūrėjau.
Labas rytas.
IK ,tu dar žiūri su diržiukais sukneles,aš jau perku tik lygias ,be jokių talijų.
QUOTE(IngridaB @ 2018 02 11, 08:28)
Labas rytas.
IK ,tu dar žiūri su diržiukais sukneles,aš jau perku tik lygias ,be jokių talijų.
Jau kaip nemėgstu suknelių- maišų...
As dabar is anglu psl ziutinėjų kažkiek brangiau bet uztat kokybe nesulyginama
https://www.houseoffraser.co.uk
Šitam megztuku graziu yra
https://www.romanoriginals.co.uk
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 11, 09:11)
Tai kad nebe išeina kitaip. Gerai Lyžukai,kai tu liekna.Jei diržiuką susijuoščiau,pilvas pomp ir iššoka. Siūlų nusipirkau megsiu dabar sau,tik maišą.