Man iš kiaušinių valgomas tik gerai apskrudęs omletas.
Kiaušinių neplaunu, kažkur paskaičiau, kad gerai darau. Plaunant ten kažkaip per poras bakterijos sukursuoja į vidų.
Beje , negirdėjau, kad kaimiški kiaušiniai būtų su salmonelioze. O gal stipresni buvome. Na užėjo ir praėjo tryda, tiek ir tų bėdų.
Nuo visų skrandžio , pilvo negalavimų yra stebuklingas vaistas granatų žievės arbata. Išbandyta. Mergytė mano kažkada iš skautų stovyklos grįžo su roto virusu. Grįžau iš darbo radau gulinčia su temperatūra virš 38... išsivėmusią ir tt. Išgėrė arbatos , po valandos krito temperatūra, po 2 paprašė valgyti . Jei ne arbata būtų tekę vežt į ligoninę ...
Pasiskaitom : Arbata
Nesutikau , kam neveiktų
Nesutikau , kam neveiktų
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 05, 18:23)
Man iš kiaušinių valgomas tik gerai apskrudęs omletas.
Kiaušinių neplaunu, kažkur paskaičiau, kad gerai darau. Plaunant ten kažkaip per poras bakterijos sukursuoja į vidų.
Beje , negirdėjau, kad kaimiški kiaušiniai būtų su salmonelioze. O gal stipresni buvome. Na užėjo ir praėjo tryda, tiek ir tų bėdų.
Dėl laikymui neplautus. Prieš vartojimą plaut. Kai darau iš žalio, visada plaunu ir plikau. Torto paprastai vieni nevalgom. Nenorėčiau ir svečiam ligą įtaisyt. Liga nepraeina patrydaliojus. Patikėkit....
Mano dukra yra sirgusi salmonelioze senai senai. Darželyje užsikrėtė. Tai tempa buvo ogogo, vėmimas, tryda ir t.t. Bet tas buvo prieš 25 metus , nelabai beprisimenu
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 05, 19:02)
Nuo visų skrandžio , pilvo negalavimų yra stebuklingas vaistas granatų žievės arbata. Išbandyta. Mergytė mano kažkada iš skautų stovyklos grįžo su roto virusu. Grįžau iš darbo radau gulinčia su temperatūra virš 38... išsivėmusią ir tt. Išgėrė arbatos , po valandos krito temperatūra, po 2 paprašė valgyti . Jei ne arbata būtų tekę vežt į ligoninę ...
Nesutikau , kam neveiktų
Nesutikau , kam neveiktų
Dusia, aš sutikau. Paprasta tryda buvo, nemačijo, bet greta nebuvau, nežinau kaip gėrė, kaip gamino. Savo kailiu- padėjo, bet ne iki galo.
Aš irgi visiem rekomenduoju. Jei nepadės, nors nepakenks. Chemijos paryt visada spėsim.
Taigi neragavom to kiaušinio , o jau vaistus dalinat Už draugystę
Geras vaistas - Coca Cola. jama viską : židinio aprūkimą, kriauklės apsinešimą, salmoneles ir paprastą trydą.
O granatų praktiškai niekada neperku. Nebent vaikai nusiperka. Man nesuprantamas vaisius : nepavalgai, pažaidi kaip su siemkomis ir nieko pilve nelieka. Nebent susimalti burnoje visas sėklas su visu minkštimu ir nuryti. Bet esu nuo vaikystės prigąsdinta jokių kaulų nenuryti , nes apendicitas iki šiol vaikšto su manimi.
O granatų praktiškai niekada neperku. Nebent vaikai nusiperka. Man nesuprantamas vaisius : nepavalgai, pažaidi kaip su siemkomis ir nieko pilve nelieka. Nebent susimalti burnoje visas sėklas su visu minkštimu ir nuryti. Bet esu nuo vaikystės prigąsdinta jokių kaulų nenuryti , nes apendicitas iki šiol vaikšto su manimi.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 05, 19:02)
Nuo visų skrandžio , pilvo negalavimų yra stebuklingas vaistas granatų žievės arbata.
kaimietukė greitesnė buvo, Coca-cola, veikia nepriekaištingai, o ir vaikai mielai geria.
Ate, nagai tai niežti, bet kantriai laukiu. Be kovo vidurio tikrai nesėsiu
Esu turėjusi salmoneliozę, neduok Dieve niekam, tai dabar viskas, kas su kiaušiniais, vištiena-man termiškai apdorota turi būti. Ir labai įtariai žiūriu į papuošimus iš žalio kiaušinio, net į kalėdinius meduolius
Coca cola mums prie roto viruso nepadėjo. Nė vienam iš šeimos narių, tad sakyti, kad tai pirmas vaistas nuo viduriavimo-negaliu. Už tai padėjo 50gr degtinės+juodi, malti pipirai(arbatinis šaukštelis). Paimi šaukštelį pipirų, užsidedi giliai ant liežuvio šaknų ir staigiai užsigeri degtine. Reto šlykštumo vaistas. Bet geresnio dar prieš virusinį viduriavimą nežinau. Tiesa, granato žievių nebandžiau. Tėvui duodavom, kai po chemoterapijos viduriuodavo, bet nepadėjo jam. Gal tiesiog netiko, nebebuvo žarnyne nei gerųjų, nei blogųjų bakterijų, neturėjo ką granatų žievė gydyti.
Coca cola mums prie roto viruso nepadėjo. Nė vienam iš šeimos narių, tad sakyti, kad tai pirmas vaistas nuo viduriavimo-negaliu. Už tai padėjo 50gr degtinės+juodi, malti pipirai(arbatinis šaukštelis). Paimi šaukštelį pipirų, užsidedi giliai ant liežuvio šaknų ir staigiai užsigeri degtine. Reto šlykštumo vaistas. Bet geresnio dar prieš virusinį viduriavimą nežinau. Tiesa, granato žievių nebandžiau. Tėvui duodavom, kai po chemoterapijos viduriuodavo, bet nepadėjo jam. Gal tiesiog netiko, nebebuvo žarnyne nei gerųjų, nei blogųjų bakterijų, neturėjo ką granatų žievė gydyti.
Labas rytas.
Kiaušiniai blogai pusryčiams?Prašau košės.
nevartojus abiejų vaistų, nebuvo ir poreikio dar tokio, o granatą dabar turiu taip sakant orginalų iš izraelio, gal reikia tikrai tas žieveles neišmesti , nors kažin ant kiek jis sveikesnis už- mūsų prekybcentrių
Aš tai laikau žieves arbatos lentynėlėj su kitom arbatom. Reikalui esant ir naudojam.
Lyžuka, o tai pardėse ne originalai? Juk jie irgi iš kažkurios karštos šalies atkeliavę
Kaip gražiai sninga pas mus
Lyžuka, o tai pardėse ne originalai? Juk jie irgi iš kažkurios karštos šalies atkeliavę
Kaip gražiai sninga pas mus