Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

o mano sėklos sodyboj likę tai nežinau ką nusipirkt reiktų, dabar maximoje kaip tik akcija. Na bet bus dar tų akcijų.
Atsakyti
Aš šiandien iš Sėkluvos užsakiau sėklų už 25 pinigus, atrodo, nieko labai nereikėjo ax.gif
Atsakyti
Iš kaimo, vakar sužinojau, kad gėlininkai stabdo gėlių augimą su augimo reguliatoriais. Ar turi namuose? Kaip supratau, paprastam mirtingajam tokių preparatų neduoda, tik stambiems ūkininkams. unsure.gif
Atsakyti
Aš per radiją anksčiau girdėjau, kad chrizantemų kai kurioms veislėms taip daro.
Atsakyti
Matet naują čiūdą? Jau bulviu seklas pardavineja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 21:37)
Matet naują čiūdą? Jau  bulviu seklas pardavineja  unsure.gif

Kad jau prie kelis metus augino daržo temoj ....
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 31, 18:18)
Iš kaimo, vakar sužinojau, kad gėlininkai stabdo gėlių augimą su augimo reguliatoriais. Ar turi namuose? Kaip supratau, paprastam mirtingajam tokių preparatų neduoda, tik stambiems ūkininkams. unsure.gif

Yra kažkur keli litrai, tik maniškis kviečiams. Kokį naudoja gėlininkai? Jų yra dešimtys pavadinimų, tiesą sakant, nenumanau, kuris gėlėms tiktų. Paskui pagal veikliąją medžiagą galima atgaminti, kas gali tikti ir tau. Gal elementarus Cikocelis? Kažkada kopūstų sėklojams naudodavau nuo išgulimo. Pavarlinėk angliškuose šiltnamininkų portaluose, gal sužinosi daugiau.

Visos bulvių veislės tik iš sėklų. Jokio čia čiūdo. Gumbais greičiau ir paprasčiau. Bet pirminė dauginamoji medžiaga vienareikšmiškai tik nuo vienos sėklos. Net ne nuo dvejų . smile.gif O tos sėklos - tai sakykim jau kokios trečios kartos hibridas, pažaidimui.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 01, 00:03)
Yra kažkur keli litrai, tik maniškis kviečiams. Kokį naudoja gėlininkai? Jų yra dešimtys pavadinimų, tiesą sakant, nenumanau, kuris gėlėms tiktų. Paskui pagal veikliąją medžiagą galima atgaminti, kas gali tikti ir tau. Gal elementarus Cikocelis? Kažkada kopūstų sėklojams naudodavau nuo išgulimo. Pavarlinėk angliškuose šiltnamininkų portaluose, gal sužinosi daugiau.

Taip, žiūriu, veiklioji medžiaga-Daminozide, kitas-fluopirimidolx(nusilaužti liežuvį galiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 31, 20:46)
Kad jau prie kelis metus augino  daržo temoj ....

Na va, reiškia esu žiauriai atsilikus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 01, 17:45)
Taip, žiūriu, veiklioji medžiaga-Daminozide, kitas-fluopirimidolx(nusilaužti liežuvį galiu biggrin.gif )

. Nesilaužk. Man šitie pavadinimai orgazmą sukelia. biggrin.gif Šiaip ar taip, kažkiek augalų apsaugą studijavus. Kad dar nugąsdinčiau, reikėjo išmokti apie 120 pavadinimų. biggrin.gif
Tai va, šoviau aklai ir pataikiau. Bandyk iki blogumo pažįstamą cykocelį. Įmatu kelias nuorodas, paskaityk prieš miegą. lotuliukas.gif Nereikės migdomųjų.
Beje, prašome nesujuokti, pavasarėjant pas mane prie lovos guli chemijos katalogai, o ne meilės romanai. ax.gif
http://www.google.lt...146073913,d.bGs

https://www.agrokonc.....l etikete.pdf
Atsakyti
Ir dar: išdygo žemuogės, šiandien žiūriu-dalis ant šono blink.gif O vienas daigelis juda, lankstosi blink.gif Pasižiūriu arčiau-kirmėliukas mažiukas kad darbuojasi... Musyčių juodų turiu, jas gerai gaudo mano geltoni lipdukai, kur žalioj stotelėj nusipirkau, o kaip nutručyti kirmėliukus, kad nepakenkti augalams?
Atsakyti