Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

QUOTE(žollia @ 2018 01 28, 10:19)
Bet prisižiūrėjau  vasaros, tai  dalinuosi  biggrin.gif  [url=http://www.огородсад.рф/kuryatniki-na-dache-30-udivitelnyx-foto/?

Oi kokios vištidės bigsmile.gif Čia meno kūriniai juk kai kurios.
O man šiemet labai būdelės su širdele reiktų, svajoju apie ekologišką, na kur su durpėm, pelenais, kad kuo mažiau į gruntą visko patektų ir, kad kvapo nebūtų... Dar iki pavasario laiko turiu paskaitymui.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 01 30, 21:31)
Laba,
Oi kokios vištidės  bigsmile.gif  Čia meno kūriniai juk kai kurios.
O man šiemet labai būdelės su širdele reiktų, svajoju apie ekologišką, na kur su durpėm, pelenais, kad kuo mažiau į gruntą visko patektų ir, kad kvapo nebūtų... Dar iki pavasario laiko turiu paskaitymui.

Mes pirkome kažkur prie Vievio. Parvežė gatavą, tik konteinerį pakišome. Tik kai pas mus kasdien ten daroma non stop, tai konteineris per porą mėnesių prisipildo. O tavo sodyboje tai keliems metams užtektų. ax.gif

Vištidės gražios, bet kaip žiemą? Jei tik šaltis, nušals skiauterės dedeklėms. Reikia su apšiltinimu normalesnio tvartuko.
Šį pavasarį pirksiu kokius 70 broilerių, o kalakutų mažiau. Kažko nusibodo kalakutiena, norisi vištienos. Ar triušienos.

Ingrida, prašysiu tavęs pavasarį remontantinių aviečių kelių daigų. savas panaikinome, nes susipynė, nė velnias neatrinktų kur vasarinės, kur rudeninės. Reikės atskirai išsodinti. Ir padaryti normalią užtvarą, kad neišsivaikščiotų po pievą. O tai mėgstame basi, kai užlipi ant nupjauto kambliuko, oi kokia popa. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 30, 23:19)
Ingrida, prašysiu tavęs pavasarį remontantinių aviečių kelių daigų. savas panaikinome, nes susipynė, nė velnias neatrinktų kur vasarinės, kur rudeninės. Reikės atskirai išsodinti. Ir padaryti normalią užtvarą, kad neišsivaikščiotų po pievą. O tai mėgstame basi, kai užlipi ant nupjauto kambliuko, oi kokia popa. unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK ruošiamės gi jau keli metai.Būtinai. 4u.gif Vakar pažiūrėjau avietės baloje stovi. bigsmile.gif blink.gif
Man triušiena skaniausia,bet gi kiek žaidimo.Pasiilgau mėsytės. mirksiukas.gif
Atsakyti
SP vakar išsiunčiau , vienos 2016 kitos 2017 metų rinkimo. Tikiuosi bus daigios ir neišsigimę smile.gif Iki savaitgalio turėtumei gauti .
Lyžuka tu man Colibri pomidorus rekomendavai ? Pailgi džiovinimui ? Tingiu lysti į senus postus.

Niurzga tokius kompostuojamus namukus mačiau Suomijos kempinguose . Žmonių tikrai daug praeina, kvapo jokio . Darnoj su gamta jie ten gyvena ....
Atsakyti
Nepamenu ar aš, bet jie tinka džiovinimui neblogai, o jau idealiai vien džiovinimui tai man okie giulietta
derlingumas irgi gausus kaip colibriu tik šitie jau ant krūmo sausesni buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 sausio 2018 - 08:29
Dėkui Lužuka 4u.gif , giulietta auginau pernais . Patiko džiovinimui , bet norisi kažką naujo išbandyti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 31, 09:02)
SP vakar išsiunčiau , vienos 2016  kitos 2017 metų rinkimo. Tikiuosi bus daigios ir  neišsigimę smile.gif  Iki savaitgalio turėtumei gauti .

Ačiū, lauksiu! O kur jas auginai? Po priedanga ar tiesiog ir užuovėjoj tinka?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 31, 10:23)
Ačiū, lauksiu! O kur jas auginai? Po priedanga ar tiesiog ir užuovėjoj tinka?

Visur esu auginus smile.gif ir tuneliuke, ir užuovėjoj... jei vasara tinkama dera puikiai .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 31, 11:33)
Visur  esu auginus smile.gif ir tuneliuke, ir užuovėjoj... jei vasara tinkama dera puikiai .

O jos aukštos, šakotos ar kompaktiškos? Mąstau, kur jas čia geriau įparkuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 31, 13:59)
O jos aukštos, šakotos ar kompaktiškos? Mąstau, kur jas čia geriau įparkuoti  biggrin.gif

Mano smėlynuose jos labai kompakt krūmeliai smile.gif Už Jalapena man rodos mažesni . Iš Ate42 gavau sėklų ...
Atsakyti
SP, kaip manai , ar ne per vėlu ledinukes pasėti ? Susigalvojau. Nesu bandžiusi pati augintis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 31, 20:15)
SP, kaip manai , ar ne per vėlu ledinukes pasėti ? Susigalvojau. Nesu bandžiusi pati augintis.

Sėk, dar spėsi 4u.gif Pražys, tiesa, gal biržely, bet ir skubėti neturi kur mirksiukas.gif Kad geriau sudygtų, pasėk ir padėk indelį kur prie radiatoriaus, kad pastoviai šilta būtų, matysi, sudygs per savaitę vietoj 2-3 žadėtų mirksiukas.gif
Atsakyti