Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Kažin kas pelergonijai? Erkučių neįžiūriu ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 01 28, 13:05)
Kažin kas  pelergonijai? Erkučių neįžiūriu  ax.gif 

Pagal mane, tai trūksta mangano. Bent jau taip atrodo pomidorų lapai, kai mangano trūksta. biggrin.gif Paliek kokiom trąšom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas. 4u.gif
Ačiū , SP 4u.gif Reiks pradėt tręšt. Kažkaip galvojau, kad dar vis per anksti tręšimui, laukiau pavasario. Bet augalui gal kitaip atrodo ax.gif
Atsakyti
Žolia, pagal mane dar gali būti žemės uždruskėjimas. Padėtų laistymas rūgščiu vandeniu, o dar geriau su geležimi. Nors prie geležies chlorozės gyslos lieka žalios.
Atsakyti
Laba, mergaitės.
Gal kuri auginate pasidalintumėte šakele. prireikš, kaip š...t. Nostalgija vaikystei

Atsakyti
Labas rytas.
Šiąnakt nemiegojau ir viską pergalvoji tuo laiku.Kilo mintis kiek mūsų sodybiečių klubui metų? ax.gif Išsisaugojųsi žinutę Realijos sukurto elketroninio pašto,kuriuo naudojamės,2009 metai.Kitais metais dešimtmetis. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 30, 08:18)
Labas rytas.
Šiąnakt nemiegojau ir viską pergalvoji tuo laiku.Kilo mintis kiek mūsų sodybiečių klubui metų? ax.gif Išsisaugojųsi žinutę Realijos sukurto elketroninio pašto,kuriuo naudojamės,2009 metai.Kitais metais dešimtmetis. wub.gif  wub.gif

O, geras wub.gif Reikės vasarą padaryti repeticiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 29, 13:33)
Žolia, pagal mane dar gali būti žemės uždruskėjimas. Padėtų laistymas rūgščiu vandeniu, o dar geriau  su geležimi. Nors prie geležies chlorozės gyslos lieka žalios.

Čia pas mane kaip tik gyslos pabalusios . Bandysiu laistyt trąšomis pirmiau. Paskui eigoje matysiu, . Nors visą žiemą laisčiau lietaus vandeniu , ne iš krano .
Saaaulė šviečia wub.gif
Atsakyti
Žolia, kartais chlorozė pasireiškia kaip spontaninė mutacija. Ypač būna ant agurku ar pomidorų. gal todėl, kad jų daugiau augalų matome. Tokiu atveju gali patentuoti beveik margalapę formą. tongue.gif Žinau, kad Lietuvoje kažkas pardavė kokio tai spygliuočio teises dauginimui vienam Olandijos medelynui. Manau, ne už kapeikas.
O beje, tokie lapai tik ant vieno augalo? Jei turi daugiau , tai juk laistai tręši vienodai.
Atsakyti
Tai va, kad ant vieno tik . Čia iš rudens padauginti pelergonijų ūgliai. Visi auga vienam lovely, kol nepradėjo rimčiau lapotis . Dar paauginsiu bendram lovely . Jei neatsitaisys, tai mesiu lauk. Kiti mažesni ir žali. Gal tikrai jam trūksta medžiagų, nes didesnis už kitus jau.
Atsakyti
Cha šiandien uždengiau tulpes agroplėvele.Beveik visos iškišę nosytes.Mokytoja patarė uždengti. ax.gif
Atsakyti