labuka, as irgi jau seklas delioju, niekaip neapsisprendziu kokias pomidoru veisles siemet seti ir is pernai daug geru yra, bet ir nauju noris pameginti, o viskas netilps :DDD oi reik antro siltnamiuko bent jau vezuvijams :DDD
Labas rytas.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 22, 11:17)
Pikiuojant pas mane dar katė šalia sėdi kiekvieną augalą pauosto , pabučiuoja... Kad geriau prigytų
SP gal tau reikia čiliukų sėklų - kuriuos buvau pas IK atsivežusi įdarytus ?
SP gal tau reikia čiliukų sėklų - kuriuos buvau pas IK atsivežusi įdarytus ?
Dusia, nieko neatrašei, tai gal man bent voką su pašto ženklu išsiųsti?
Labas rytas visoms Vilniuj -9 šiandien ryte, bet toks nemalonus vėjas, kol į darbą atėjau-veidą apšąlau
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 24, 07:18)
Dusia, nieko neatrašei, tai gal man bent voką su pašto ženklu išsiųsti?
Labas rytas visoms Vilniuj -9 šiandien ryte, bet toks nemalonus vėjas, kol į darbą atėjau-veidą apšąlau
Atrašiau... Žinok tema bludija - nemeta , kad gavai žinutę. Tik vakar pamačiau , kad parašei - pati tikrinau . Išsiųsiu kita savaitę, šią galiu nespėti ... nes sėti juos tai manyčiau dar anksti .
Labas rytas.
Labas rytas.
Laba,
atėjau už dvi dienas pavalgyti
Jau prikaupiau indelių pomidorams auginti. Siaubas kai greit bėga laikas jau sausis į pabaigą.
Jau prikaupiau indelių pomidorams auginti. Siaubas kai greit bėga laikas jau sausis į pabaigą.
QUOTE(Niurzga @ 2018 01 26, 16:57)
Laba,
O man labai lėtai Niekaip sausis nesibaigia...
Labas rytas.
Bože bože, kada gi saulė nors pusdieniui prašvis. Kambarinės gėlės jau taip suvargę. O ir ką nors daryti, tvarkytis nesinori.
Labas rytas.
Labas rytas
Ingrida, braškėm vis dar turtinga ir mus vaišini
Pas mus sninga į pelkes Oras nei velnias, nei gegutė .
Bet prisižiūrėjau vasaros, tai dalinuosi idėjos vištinykui )))
Ingrida, braškėm vis dar turtinga ir mus vaišini
Pas mus sninga į pelkes Oras nei velnias, nei gegutė .
Bet prisižiūrėjau vasaros, tai dalinuosi idėjos vištinykui )))