Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

labuka, as irgi jau seklas delioju, niekaip neapsisprendziu kokias pomidoru veisles siemet seti :) ir is pernai daug geru yra, bet ir nauju noris pameginti, o viskas netilps :DDD oi reik antro siltnamiuko :) bent jau vezuvijams :DDD

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 22, 11:17)
Pikiuojant pas mane dar katė šalia sėdi smile.gif kiekvieną augalą pauosto , pabučiuoja... Kad geriau prigytų smile.gif

SP gal tau reikia  čiliukų sėklų  - kuriuos buvau  pas IK atsivežusi įdarytus ?

Dusia, nieko neatrašei, tai gal man bent voką su pašto ženklu išsiųsti? 4u.gif

Labas rytas visoms 4u.gif Vilniuj -9 šiandien ryte, bet toks nemalonus vėjas, kol į darbą atėjau-veidą apšąlau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 24, 07:18)
Dusia, nieko neatrašei, tai gal man bent voką su pašto ženklu išsiųsti? 4u.gif

Labas rytas visoms 4u.gif Vilniuj -9 šiandien ryte, bet toks nemalonus vėjas, kol į darbą atėjau-veidą apšąlau unsure.gif

Atrašiau... Žinok tema bludija - nemeta , kad gavai žinutę. Tik vakar pamačiau , kad parašei - pati tikrinau . Išsiųsiu kita savaitę, šią galiu nespėti ... nes sėti juos tai manyčiau dar anksti .
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

atėjau už dvi dienas pavalgyti ax.gif

Jau prikaupiau indelių pomidorams auginti. Siaubas kai greit bėga laikas blink.gif jau sausis į pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 01 26, 16:57)
Laba,

atėjau už dvi dienas pavalgyti  ax.gif

Jau prikaupiau indelių pomidorams auginti. Siaubas kai greit bėga laikas  blink.gif  jau sausis į pabaigą.

O man labai lėtai blush2.gif Niekaip sausis nesibaigia... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Bože bože, kada gi saulė nors pusdieniui prašvis. blink.gif Kambarinės gėlės jau taip suvargę. O ir ką nors daryti, tvarkytis nesinori.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ingrida, braškėm vis dar turtinga ir mus vaišini smile.gif
Pas mus sninga į pelkes unsure.gif Oras nei velnias, nei gegutė .
Bet prisižiūrėjau vasaros, tai dalinuosi biggrin.gif idėjos vištinykui )))
Atsakyti