OHOOO, Kavasu citrina gal nuosavą sėklų parduotuvę turi? Net žalioj stotelėj tiek skirtingų veislių nėra
Netilps , Žollia, tavo norai į tavo šiltnamį Na negi mesi lauk gražų daigą, jei bus išdygę 2 sėklos, paskui pražus, vėl teks sėklų prašyti.Aš tai stengsiuos su kokiom 5-6 skirtingom veislėm ir hibridais apsieiti.Iš Mydobro pernai pirkau, po kelias sėklas tesėjau, kai ką pasėsiu šiemet, ir kelis hibridus.Stengsiuos nepirkti daug, kol kas pavasario nejaučiu ir sėti dar nieko nenoriu.Ilsiuosi Į sėklų parduotuves neinu, po internetines irgi nesižvalgau
Bangelee, nestumk pesimizmo į sceną
Aš pernai tuos, ko perdaug, susodinau lauke. Šiemet sėsiu po 1 sėklą. Jei neišdygs kokia veislė, tiek ir to . O šiaip, tai ir nežadu tiek sėt šiemet. Čia į priekį, kad nereiktų kasmet prašyt
Galėsiu pasidalint:
Tomato del Pienolo (pirktos)
Tomat dikij (serbentiniai)
Talalychin (mano rinktos)
Gargagmel (pirkta)
Roma (pirkta )
Sibirskij skorospelyj (pirkta)
Taiko (pirkta)
Čelnok (pirkta)
Žigolo (pirkta)
Aš pernai tuos, ko perdaug, susodinau lauke. Šiemet sėsiu po 1 sėklą. Jei neišdygs kokia veislė, tiek ir to . O šiaip, tai ir nežadu tiek sėt šiemet. Čia į priekį, kad nereiktų kasmet prašyt
Galėsiu pasidalint:
Tomato del Pienolo (pirktos)
Tomat dikij (serbentiniai)
Talalychin (mano rinktos)
Gargagmel (pirkta)
Roma (pirkta )
Sibirskij skorospelyj (pirkta)
Taiko (pirkta)
Čelnok (pirkta)
Žigolo (pirkta)
Nežinau, jei dėl sportinio intereso - gal ir gelima dšimtis veislių auginti. Valgymui, o tuo labiau konservavimui gal jau ne. Na, kad ir mišrainei vasarą papjaustyti. Vieni dideli, kiti maži, spalvos skiriasi, skoniai skiriasi. Man neestetiškai atrodo. O konservavimui tai geriausiai vienos veislės.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 16, 20:56)
Nežinau, jei dėl sportinio intereso - gal ir gelima dšimtis veislių auginti. Valgymui, o tuo labiau konservavimui gal jau ne. Na, kad ir mišrainei vasarą papjaustyti. Vieni dideli, kiti maži, spalvos skiriasi, skoniai skiriasi. Man neestetiškai atrodo. O konservavimui tai geriausiai vienos veislės.
na vkus i cvet druzej niet O man labai patinka įvairūs dydžiai ir spalvos. Mažuliukus šiltnamy tiesiai į burną kišu biški į skverną patrynusi. Maniškiui geltoni nepatinka, o man patinka. Tai va, net šeimoj visiem skirtingi patinka, tai ko benorėt plačiąjam pasauly vienodiems būt Pvz. prie lašinių vienokių reik, su smetona - kitokių
QUOTE(žollia @ 2018 01 16, 18:11)
Auginus . Puikūs lauke , šiltnamyje tokių nesodinčiau . Maži krūmai, bet nerealiai derlingi , kitų tokio derlingumo žemaūgių nežinau Pailgi, mini peniai, skonis puikus ... Mano tokie pastebėjimai
Nehibridai kuriuos tikrai auginsiu : De Bario juodas, skariai ( vaikystės skonio pomidoras ) ir geltoni Medovyj Spas. Dar reiktų kokį 1 krūmą žalių pasisodinti . Balotos nebenoriu, kelis metus auginau , pabodo tas saldumas...
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 16, 22:37)
Auginus . Puikūs lauke , šiltnamyje tokių nesodinčiau . Maži krūmai, bet nerealiai derlingi , kitų tokio derlingumo žemaūgių nežinau Pailgi, mini peniai, skonis puikus ... Mano tokie pastebėjimai
Nehibridai kuriuos tikrai auginsiu : De Bario juodas, skariai ( vaikystės skonio pomidoras ) ir geltoni Medovyj Spas. Dar reiktų kokį 1 krūmą žalių pasisodinti . Balotos nebenoriu, kelis metus auginau , pabodo tas saldumas...
Dusia, Izumrudnoe jabloko, labai skanūs šiltnamiui. Mums be konkurencijos.
QUOTE(ate42 @ 2018 01 16, 22:09)
Dusia, Izumrudnoe jabloko, labai skanūs šiltnamiui. Mums be konkurencijos.
Dėkui
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 17, 09:10)
Labas rytas.
Labas rytas,
ačiū už pusrytėlį. Skanu.
Labas rytas.
Kaip paprasta ir gražu.
lab
Jaučiat? Šviesėėėja ! Snaiguliuoja, -4 C°. Tokia žiema man patinka
Šiandien bandžiau roletus diena-naktis rinktis, tai taip pavargau ir nieko nepešiau. Žiauriai brangus malonumas-patogumas. Esu apmąstymuose. Domus lominus skelbia didžiules nuolaidas, o kai paskambinau, tai tos nuolaidos šiaip sau. Atstovo mūsų mieste nėr. Važiuotų iš Šiaulių. 20 atvykimas, kažkiek dar pamatavimas, antrą kart atvykimas montuoti 20 , 1 lango montavimas 8 . Tai , ko gero, tik dušo kambariui užsakysiu ir viskas, kur būtinai reik , ten užuolaidų nepakabinsi .
Jaučiat? Šviesėėėja ! Snaiguliuoja, -4 C°. Tokia žiema man patinka
Šiandien bandžiau roletus diena-naktis rinktis, tai taip pavargau ir nieko nepešiau. Žiauriai brangus malonumas-patogumas. Esu apmąstymuose. Domus lominus skelbia didžiules nuolaidas, o kai paskambinau, tai tos nuolaidos šiaip sau. Atstovo mūsų mieste nėr. Važiuotų iš Šiaulių. 20 atvykimas, kažkiek dar pamatavimas, antrą kart atvykimas montuoti 20 , 1 lango montavimas 8 . Tai , ko gero, tik dušo kambariui užsakysiu ir viskas, kur būtinai reik , ten užuolaidų nepakabinsi .
Labas rytas.
Jaučiam jaučiam,kad šviesėja jau ir vištoms atsukome laikrodį nuo ryto ir vakaro po pusvalandį.