Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

OHOOO, Kavasu citrina gal nuosavą sėklų parduotuvę turi? mirksiukas.gif Net žalioj stotelėj tiek skirtingų veislių nėra biggrin.gif
Netilps , Žollia, tavo norai į tavo šiltnamį mirksiukas.gif biggrin.gif Na negi mesi lauk gražų daigą, jei bus išdygę 2 sėklos, paskui pražus, vėl teks sėklų prašyti.Aš tai stengsiuos su kokiom 5-6 skirtingom veislėm ir hibridais apsieiti.Iš Mydobro pernai pirkau, po kelias sėklas tesėjau, kai ką pasėsiu šiemet, ir kelis hibridus.Stengsiuos nepirkti daug, kol kas pavasario nejaučiu ir sėti dar nieko nenoriu.Ilsiuosi ax.gif Į sėklų parduotuves neinu, po internetines irgi nesižvalgau
Atsakyti
Bangelee, nestumk pesimizmo į sceną biggrin.gif mirksiukas.gif
Aš pernai tuos, ko perdaug, susodinau lauke. Šiemet sėsiu po 1 sėklą. Jei neišdygs kokia veislė, tiek ir to ax.gif . O šiaip, tai ir nežadu tiek sėt šiemet. Čia į priekį, kad nereiktų kasmet prašyt mirksiukas.gif
Galėsiu pasidalint:
Tomato del Pienolo (pirktos)
Tomat dikij (serbentiniai)
Talalychin (mano rinktos)
Gargagmel (pirkta)
Roma (pirkta )
Sibirskij skorospelyj (pirkta)
Taiko (pirkta)
Čelnok (pirkta)
Žigolo (pirkta)

Atsakyti
Nežinau, jei dėl sportinio intereso - gal ir gelima dšimtis veislių auginti. Valgymui, o tuo labiau konservavimui hmm.gif gal jau ne. Na, kad ir mišrainei vasarą papjaustyti. Vieni dideli, kiti maži, spalvos skiriasi, skoniai skiriasi. Man neestetiškai atrodo. O konservavimui tai geriausiai vienos veislės.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 16, 20:56)
Nežinau, jei dėl sportinio intereso - gal ir gelima dšimtis veislių auginti. Valgymui, o tuo labiau konservavimui  hmm.gif gal jau ne. Na, kad ir mišrainei vasarą papjaustyti. Vieni dideli, kiti maži, spalvos skiriasi, skoniai skiriasi. Man neestetiškai atrodo. O konservavimui tai geriausiai vienos veislės.

na vkus i cvet druzej niet biggrin.gif O man labai patinka įvairūs dydžiai ir spalvos. Mažuliukus šiltnamy tiesiai į burną kišu biški į skverną patrynusi. Maniškiui geltoni nepatinka, o man patinka. Tai va, net šeimoj visiem skirtingi patinka, tai ko benorėt plačiąjam pasauly vienodiems būt 4u.gif Pvz. prie lašinių vienokių reik, su smetona - kitokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 01 16, 18:11)

Žigolo (pirkta)

Auginus . Puikūs lauke , šiltnamyje tokių nesodinčiau . Maži krūmai, bet nerealiai derlingi , kitų tokio derlingumo žemaūgių nežinau smile.gif Pailgi, mini peniai, skonis puikus ... Mano tokie pastebėjimai smile.gif
Nehibridai kuriuos tikrai auginsiu : De Bario juodas, skariai ( vaikystės skonio pomidoras ) ir geltoni Medovyj Spas. Dar reiktų kokį 1 krūmą žalių pasisodinti . Balotos nebenoriu, kelis metus auginau , pabodo tas saldumas...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 16, 22:37)
Auginus . Puikūs lauke , šiltnamyje tokių nesodinčiau . Maži krūmai, bet nerealiai derlingi , kitų tokio derlingumo žemaūgių  nežinau smile.gif Pailgi, mini peniai, skonis puikus ... Mano tokie pastebėjimai smile.gif
Nehibridai kuriuos tikrai auginsiu : De Bario juodas, skariai ( vaikystės skonio pomidoras )  ir geltoni  Medovyj Spas. Dar reiktų kokį 1 krūmą žalių pasisodinti . Balotos nebenoriu, kelis metus auginau , pabodo tas saldumas...

Dusia, Izumrudnoe jabloko, labai skanūs šiltnamiui. Mums be konkurencijos.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 16, 22:09)
Dusia, Izumrudnoe jabloko, labai skanūs šiltnamiui. Mums be konkurencijos.

Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 17, 09:10)
Labas rytas.

Labas rytas,
ačiū už pusrytėlį. Skanu.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip paprasta ir gražu. mirksiukas.gif
Atsakyti
lab 4u.gif
Jaučiat? Šviesėėėja bigsmile.gif ! Snaiguliuoja, -4 C°. Tokia žiema man patinka biggrin.gif
Šiandien bandžiau roletus diena-naktis rinktis, tai taip pavargau ir nieko nepešiau. Žiauriai brangus malonumas-patogumas. Esu apmąstymuose. Domus lominus skelbia didžiules nuolaidas, o kai paskambinau, tai tos nuolaidos šiaip sau. Atstovo mūsų mieste nėr. Važiuotų iš Šiaulių. 20 € atvykimas, kažkiek dar pamatavimas, antrą kart atvykimas montuoti 20 € , 1 lango montavimas 8 €. Tai , ko gero, tik dušo kambariui užsakysiu ir viskas, kur būtinai reik , ten užuolaidų nepakabinsi .
Atsakyti
Labas rytas.
Jaučiam jaučiam,kad šviesėja jau ir vištoms atsukome laikrodį nuo ryto ir vakaro po pusvalandį. mirksiukas.gif
Atsakyti