Man su aukščiu viskas tvarkoj, tiesiog labai norėčiau arbatos namelyje medyje
Dusia nors ir manau, kad vis tik tu teisi, bet noriu kompromiso arbata namelyje medyje kalnuose
Kakaoi problem? Šiuo metu tušti gandralizdžiai. Reikia tik : a) kavos b) kopėčių.
Labas rytas.
Laba,
Vat čia tai mintis
Dusia per tą rūpestį kur kava patiekta pamiršau apie koją parašyt. Visų pirma ačiū už rūpestį.
Koja kasdien vis geriau. Šeimyna jau kartais pamiršta, kad aš vis dar sveikstu, tai mažoji paklausia ko šlubuoju laiptais lipdama, tai MB į priekį nuskuodžia pamiršęs, kad aš kol kas savo įprasto greičio neatgavau Kol kas negaliu pilnai atsitūpti, negaliu pilnai sulenkti kojos - t.y. kulnu nepasiekiu sėdynės, na ir panašiai, bet tik tiek. Einant jaučiasi, kuo toliau nueinu, tuo labiau jaučiasi, bet šiaip jau atstumus nemažus pėsčiomis įveikiu, t.y vienu kartu virš 2 km.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 17:02)
Kakaoi problem? Šiuo metu tušti gandralizdžiai. Reikia tik : a) kavos b) kopėčių.
Vat čia tai mintis
Dusia per tą rūpestį kur kava patiekta pamiršau apie koją parašyt. Visų pirma ačiū už rūpestį.
Koja kasdien vis geriau. Šeimyna jau kartais pamiršta, kad aš vis dar sveikstu, tai mažoji paklausia ko šlubuoju laiptais lipdama, tai MB į priekį nuskuodžia pamiršęs, kad aš kol kas savo įprasto greičio neatgavau Kol kas negaliu pilnai atsitūpti, negaliu pilnai sulenkti kojos - t.y. kulnu nepasiekiu sėdynės, na ir panašiai, bet tik tiek. Einant jaučiasi, kuo toliau nueinu, tuo labiau jaučiasi, bet šiaip jau atstumus nemažus pėsčiomis įveikiu, t.y vienu kartu virš 2 km.
Niurzga, smagu girdėti. Man ir su sveikomis kojomis tingėtųsi 2 km žygiuoti.
Oi, kaip pavasaris jaučiamas. Trypiu kojomis, taip norisi kažką sėti daiginti. Vakar apžiūrėjau sėklas ūkiui. Atradau agurkų, šparaginių pupelių , dar kažkokių gėrybių.
Oi, kaip pavasaris jaučiamas. Trypiu kojomis, taip norisi kažką sėti daiginti. Vakar apžiūrėjau sėklas ūkiui. Atradau agurkų, šparaginių pupelių , dar kažkokių gėrybių.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 29, 19:35)
Niurzga, smagu girdėti. Man ir su sveikomis kojomis tingėtųsi 2 km žygiuoti.
Turiu daug tų obuolinių storasienių sėklų. Raudoonos ir geltonos. Ar siųst tau?
Labas rytas.
QUOTE(ate42 @ 2017 01 29, 19:37)
Turiu daug tų obuolinių storasienių sėklų. Raudoonos ir geltonos. Ar siųst tau?
Jei nesunku, po kelias sėkliukes. Apžiūrėjau, turiu ant lapuko priklijuotas kelias iš meeto. Taviškės?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 30, 09:05)
Jei nesunku, po kelias sėkliukes. Apžiūrėjau, turiu ant lapuko priklijuotas kelias iš meeto. Taviškės?
Taip. Adresą parašyk į AŽ
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 30, 10:30)
Idėja gera. Reikėtų vasarą perskiepyti visą hektarą bulbių. Dalį pomidorikais, dalį baklažanais, dar kitas su paprika, kas čia dar iš bulvinių šeimos. Ai, fizalis. Mičiurinai ir tiek.
O jeigu rimtai, tai įskiepijus melionus arba arbūzus į moliūgus, nebelieka šaltos dirvos streso. Moliūgų šaknys atsparesnės.
Labas rytas.