Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Man su aukščiu viskas tvarkoj, tiesiog labai norėčiau arbatos namelyje medyje ax.gif
Dusia nors ir manau, kad vis tik tu teisi, bet noriu kompromiso arbata namelyje medyje kalnuose tongue.gif
Atsakyti
Kakaoi problem? Šiuo metu tušti gandralizdžiai. Reikia tik : a) kavos b) kopėčių. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 17:02)
Kakaoi problem? Šiuo metu tušti gandralizdžiai. Reikia tik : a) kavos  b) kopėčių. 4u.gif

Vat čia tai mintis thumbup.gif

Dusia per tą rūpestį kur kava patiekta pamiršau apie koją parašyt. Visų pirma ačiū už rūpestį.
Koja kasdien vis geriau. Šeimyna jau kartais pamiršta, kad aš vis dar sveikstu, tai mažoji paklausia ko šlubuoju laiptais lipdama, tai MB į priekį nuskuodžia pamiršęs, kad aš kol kas savo įprasto greičio neatgavau ax.gif Kol kas negaliu pilnai atsitūpti, negaliu pilnai sulenkti kojos - t.y. kulnu nepasiekiu sėdynės, na ir panašiai, bet tik tiek. Einant jaučiasi, kuo toliau nueinu, tuo labiau jaučiasi, bet šiaip jau atstumus nemažus pėsčiomis įveikiu, t.y vienu kartu virš 2 km.
Atsakyti
Niurzga, smagu girdėti. Man ir su sveikomis kojomis tingėtųsi 2 km žygiuoti. blush2.gif

Oi, kaip pavasaris jaučiamas. Trypiu kojomis, taip norisi kažką sėti daiginti. Vakar apžiūrėjau sėklas ūkiui. Atradau agurkų, šparaginių pupelių , dar kažkokių gėrybių.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 29, 19:35)
Niurzga, smagu girdėti. Man ir su sveikomis kojomis tingėtųsi 2 km žygiuoti. blush2.gif

Oi, kaip pavasaris jaučiamas. Trypiu kojomis, taip norisi kažką sėti daiginti. Vakar apžiūrėjau sėklas ūkiui. Atradau agurkų, šparaginių pupelių , dar kažkokių gėrybių.

Turiu daug tų obuolinių storasienių sėklų. Raudoonos ir geltonos. Ar siųst tau?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 29, 19:37)
Turiu daug tų obuolinių storasienių sėklų. Raudoonos ir geltonos. Ar siųst tau?

Jei nesunku, po kelias sėkliukes. Apžiūrėjau, turiu ant lapuko priklijuotas kelias iš meeto. Taviškės?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 30, 09:05)
Jei nesunku, po kelias sėkliukes. Apžiūrėjau, turiu ant lapuko priklijuotas kelias iš meeto. Taviškės?

Taip. Adresą parašyk į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 30 sausio 2017 - 09:31
va sodininkės smile.gif

https://www.facebook...79706965649707/
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 30, 10:30)

Idėja gera. Reikėtų vasarą perskiepyti visą hektarą bulbių. Dalį pomidorikais, dalį baklažanais, dar kitas su paprika, kas čia dar iš bulvinių šeimos. Ai, fizalis. Mičiurinai ir tiek. biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai įskiepijus melionus arba arbūzus į moliūgus, nebelieka šaltos dirvos streso. Moliūgų šaknys atsparesnės.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti