Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2018 01 11, 09:18)
Labas rytas  4u.gif 
Aš iškart prie reikalo  ax.gif  Kas galit, susivienykim padėdami gauti svajonių darbą  lietuviams. Jau yra patekę 15 -tuką dėl laimėjimo.    Liko taip nedaug- įveikti 14 dalyvių  4u.gif  svajonių darbas  
Vienos mano kolegės - veltinių vėlėjos brolis  4u.gif
Straipsnis  apie tai : My Webpage

Prabalsavau 4u.gif

Noriu paklausti sodybiečių, visų tų, kurios rašo blog'us, tinklaraščius 4u.gif Kaip ten yra su taip mokėjimais? Už ką moka pinigus? Skaičiau, kad už reklamą. Kaip ta reklama papuola? Ar pasirašot kokias sutartis? Kokia kalba gaunate pasiūlymus? Ar nurodote savo sąskaitos nr? Nu žodžiu, daug tokių smulkių klausimų, į kuriuos atsakymų negaunu googlėj. 4u.gif
Mane terorizuoja kelios užsienio kelionių reklamų įmonės, aš ignoruoju, nes bijau ant sukčių užsirauti. Bet ėmiau galvoti, o gal tiesiog čia mano šansas "prabagotėti"? biggrin.gif
Atsakyti
Kažin ar yra čia tinklaraštininkių? Bet gal atsiras žinančių, kaip veikia sistema ax.gif Norėčiau ir aš bagotėt biggrin.gif , bet man net į akis nieks nelenda biggrin.gif Tai turbūt nesudba ax.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 10, 09:08)
Niurzga, tau tik maistas galvoj tongue.gif

Nesiginčysiu. ax.gif Galiu sau leisti tokią prabangą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 12 sausio 2018 - 08:05
Niurzga kaip tavo mergytės draugui šiemet sekėsi su stojimu ? Pavyko ?

SP dėl pvz mokėjimų ir sąskaitos numerio - taigi nebūtina duoti pagrindinio . Galima kokioj PaySeroj susikurti sąskaitą ir saugiai rinktis kpeikas smile.gif
Apie reklamas reikia jaunimo paklausinėti - gal išmano ?
Atsakyti
Labas 4u.gif
Visur ištuštėję ax.gif Norėjau pomidoruose pasicekavint- tuščia nuo praėjusių metų biggrin.gif Kažkaip FB šiek tiek juda, bet SM įdomiau būdavo apie tuos pomidorus skaitinėt.
Žadu šiek tiek sėklikių bandyt naujų , ieškau atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 01 12, 12:24)
Labas  4u.gif 
Visur ištuštėję  ax.gif  Norėjau pomidoruose pasicekavint- tuščia  nuo praėjusių metų  biggrin.gif  Kažkaip FB    šiek tiek juda, bet SM įdomiau būdavo    apie tuos pomidorus skaitinėt.
Žadu  šiek tiek sėklikių  bandyt naujų  , ieškau atsiliepimų.

Papsipasakok, ką naujo galvoji? Apie veisles ar hibridus?
Atsakyti
Ate,kaip tu? kaip tb ? ardar abu draugiškai ligoninese?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 01 12, 11:24)
Labas  4u.gif 
Visur ištuštėję  ax.gif  Norėjau pomidoruose pasicekavint- tuščia  nuo praėjusių metų  biggrin.gif  Kažkaip FB    šiek tiek juda, bet SM įdomiau būdavo    apie tuos pomidorus skaitinėt.
Žadu  šiek tiek sėklikių  bandyt naujų  , ieškau atsiliepimų.

Jei turi Fb paskaityk Pomidorų temoj Rimatės VB postus.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 12, 13:19)
Ate,kaip tu? kaip tb ? ardar abu draugiškai ligoninese?

Draugiškai abu namie
Atsakyti
SP, labai daug naujo negalvoju 4u.gif Šiltnamis 3x4, užtat ir noriu efektyvių veislių. ax.gif
Rimanės peržiūrėjau visus pomidorus, apie visus geriausi atsiliepimai, tad išsirinkt neįmanoma biggrin.gif Pvz. dikaja roza pas ją nuostabiausias aprašymas, o pas mane užaugino 4 vnt vaisių ax.gif Tai tokio tikrai nenosiu , nors skonis geras buvo. vistik norisi ir derlingumo. Dar kažkaip rūpi tas lietuviškas veisles kelias pabandyt šiemet. bet jei jau siųstis, tai ateičiai ir kitų galėčiau į sąrašiuką įsitraukt. Labai aukštų nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 01 12, 14:52)
SP, labai daug naujo negalvoju  4u.gif  Šiltnamis 3x4,  užtat ir noriu efektyvių veislių.  ax.gif
Rimanės peržiūrėjau visus pomidorus, apie visus geriausi atsiliepimai, tad išsirinkt neįmanoma  biggrin.gif  Pvz. dikaja roza pas ją nuostabiausias aprašymas, o pas mane užaugino 4 vnt  vaisių  ax.gif  Tai tokio tikrai nenosiu  , nors skonis geras buvo.  vistik norisi ir derlingumo. Dar kažkaip rūpi tas lietuviškas veisles  kelias pabandyt šiemet. bet jei jau siųstis, tai  ateičiai ir kitų  galėčiau  į sąrašiuką įsitraukt. Labai aukštų nenoriu.
Jei keli augalai telpa, tai neužsiimk su mėgėjiškomis veislėmis. Tik hibridai. Iš lietuviškų derlinga Svara, kiek atmenu, veislė, o skanūs Rutuliai. Tik jų odelė minkšta. Man tai Colibris geras dalykas, ypač konservavimui. Taip talpiai susideda. Dar yra vienas išbandytas kaip pramoninis Hibridas Cristal. Praktiškai neserga, gerai dera, gero skonio. Sėkluva fasuoja juos.
Atsakyti