Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2018 01 08, 12:24)
SP, tai 5 € už lempa gal normalu? Aš va, jau žadėjau tokią pirkt lempą . Bet dabar galvoju , kad brangi  unsure.gif . Tiek tų mano augalų, bet vistiek nepatinka, kai pomidorai ištįsta. Norėjau  kažkiek  bandyt apšviest.

Čia brangu, pirkt pora lempų iš čia, o patronai yra kiekvienuose Senukuose pirkti. Vyras prisuks prie kokio medinio pagalio mirksiukas.gif
https://trenk.lt/sod...imo-lempa-.html
Atsakyti
Ačiū SP 4u.gif o tie patronai ten standartiniai? Reiks iš čia pirkt geriau 4u.gif
Atsakyti
Aga, taip ir nupirksi - šiuo metu prekės neturime smile.gif

Gal pomidorų hibridų top 3 parašysit - ir skanūs ir derlingi ??? Toro visai valgomas, bet jo sėklų neberandu pirkti šiemet . Valgomus ( skanius ) savo šeimynai atsirinkus , bet jų 10 kelmų per akis smile.gif O likusius 20 reikia hibridais užsodint , kad būtų perdirbimui .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 08, 14:25)
Aga, taip ir nupirksi - šiuo metu prekės neturime smile.gif

Gal pomidorų hibridų top 3 parašysit  - ir skanūs ir derlingi ??? Toro visai valgomas, bet jo sėklų neberandu pirkti šiemet .  Valgomus ( skanius ) savo šeimynai atsirinkus , bet jų 10 kelmų per akis smile.gif  O likusius 20 reikia hibridais užsodint , kad būtų perdirbimui  .

Colibri
Tornado arba Uragan
Delfine
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

vat čia tai pusryčiai, ir vakar ir šiandien, čia tai suprantu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2018 01 09, 18:50)
Laba,

vat čia tai pusryčiai, ir vakar ir šiandien, čia tai suprantu  ax.gif

Niurzga, tau tik maistas galvoj tongue.gif

va šiandien pusryčiai tai super, nors vakarykščiai nieko, bet čia labiau į pietus neša bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie vasariški pusryčiai .

IK dėkui , išbandysiu .
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš iškart prie reikalo ax.gif Kas galit, susivienykim padėdami gauti svajonių darbą lietuviams. Jau yra patekę 15 -tuką dėl laimėjimo. Liko taip nedaug- įveikti 14 dalyvių 4u.gif svajonių darbas
Vienos mano kolegės - veltinių vėlėjos brolis 4u.gif
Straipsnis apie tai : My Webpage
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
Aš iškart prie reikalo ax.gifKas galit, susivienykim padėdami gauti svajonių darbą lietuviams. Jau yra patekę 15 -tuką dėl laimėjimo. Liko taip nedaug- įveikti 14 dalyvių 4u.gifsvajonių darbas
Vienos mano kolegės - veltinių vėlėjos brolis 4u.gif
Straipsnis apie tai : My Webpage

Prabalsavau. Kaip būtu smagu, kad laimėtų. 

Lyžuka, buvo baisiai netikėta gauti atsakymą. Kadangi nieko nelaukiau, tai ir gulėjo atsakymas kurį laiką pašto dėžutėje niekeno neužciokintas. 

Atsakyti