Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Derlių nuiminėju iš savo Hobby Farm. Nors po vandeniu , išsikasiau saują porų, dar kelis salierus. Rytoj dar nusipjausiu kelias galvas kopūstų. Buvo palikti kaip per maži, bet paaugo.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Iš kaimo, pasveikai? Kažkoks keistas sirgimas šiemet mums šeimoj. Atsiranda kosuliai nei iš šio nei iš to unsure.gif Be temperatūros.
Bandysiu pelargonijų šakeles kišt į žemę, nes taip keistai vysta tie jauni ūgliai blink.gif Kažin ar senasis keras čia specialiai juos nori numarint, kad naujai atgimt, ar kokia liga .
Atsakyti
Įmečiau pelargonijos didelį vaoną šiltnamin numirimui,tai dar žaliuoja ir surfinijų vazonas nemiršta. bigsmile.gif bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 01 06, 16:39)
Laba  4u.gif
Iš kaimo, pasveikai?  Kažkoks keistas sirgimas šiemet mums šeimoj. Atsiranda kosuliai nei iš šio nei iš to  unsure.gif  Be temperatūros. 
Bandysiu pelargonijų šakeles  kišt į žemę, nes taip keistai vysta tie jauni ūgliai  blink.gif  Kažin ar senasis keras čia specialiai juos  nori numarint, kad naujai  atgimt, ar kokia liga .
Beveik pasveikau. Kartais nusikosėju. Bet kai reikia vaikus pašaukti iš antro aukšto, aukštų natų nepaimu. Sugiedu kaip pradedantis gaidžiukas. Bet MB jau savaitė su antibiotikais ir tokiu baisiu kosuliu pratrūksta, nebežinau...Temperatūros man irgi nebuvo, MB labai nedidelė. Darbininkės viena paskui kitą serga, vėl atkrenta. Su akių pūliavimais, su ausų uždegimais.

Tavo pelargonijos gal vysta dėl ligos. Manau, geriau nukarpyti iki sveikos vietos ir šaknydinti kovo mėnesį. dabar ūgliai menkai sumedėję, trūksta šviesos ir šilumos, įsišaknyjimo procentas bus labai labai menkas. Vis tik sunku nulaužti gamtos suteiktą kodą.
Atsakyti
O aš jau lempas savo specialias išsitraukiau, miegamasis mano kaip chirurginis skyrius biggrin.gif Surfinijos, petunijos dichondros, šlamučiai sudygę-reikia dabar gražius daigus formuoti.
Atsakyti
SP, pradžia pati sunkiausia su tais augaliukais, bet vėliau smaguma 4u.gif
aš nors ir nedaug ,ką sėju dėl savęs, viatiek tos palangės su daigais erzina, kol išsikraustau į šiltnamį. Nusipirkau polikarbonatinį ir aś pagaliau yahoo.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Žolyte,su nauju pirkiniu. 4u.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O man palangės su šimtu dėželių palaima. Reiškia, gyvenu nauju sezonu. wub.gif
Va ko gaila, tai palangių. Pas mane alyvuotas ąžuolas, visas dėmėmis nuėjęs nuo netyčia prasisunkusio vandens. Reikės kada peršlifuoti ir per nauja nualyvuoti.
SP, kokias lempas savo operacinėje naudoji ? Man reikia nusipirkti bent vieną.
Šiltnamį pavasarį reikės perkelti, visai nudrėskė vieną šoną vėjas. Pas mane tai dvejų - trijų dienų darbas. Reikia ištraukti susmegtus gelžgalius, nuimti dideliausius lankus, prieš tai atlaisvinti nuo vielos sutvirtinimų, o kai kur ir suvirinimą išpjauti. Liks vynuogės ant pliko lauko. Galvoju, gal joms iš plastikinių lankų ką nors sukonstruoti ir polikarbonatinį pastatyti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 07, 12:33)

SP, kokias lempas savo operacinėje naudoji ? Man reikia nusipirkti bent vieną.

Pačios didžiosios-dienos šviesos, tik nuo stelažo per 70m pakabintos, o į jų tarpus tos raudonos-mėlynos diodinės(?), augimo lempos įmontuotos. Tos tai žiauriai brangios, viena gal 5 eurų, o dydis kaip halogeninės unsure.gif Susuktos kol kas keturios, bet vyras pasiruošė dar 6 susukti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
SP, tai 5 € už lempa gal normalu? Aš va, jau žadėjau tokią pirkt lempą . Bet dabar galvoju , kad brangi unsure.gif . Tiek tų mano augalų, bet vistiek nepatinka, kai pomidorai ištįsta. Norėjau kažkiek bandyt apšviest.
Atsakyti