Labas rytas.
Derlių nuiminėju iš savo Hobby Farm. Nors po vandeniu , išsikasiau saują porų, dar kelis salierus. Rytoj dar nusipjausiu kelias galvas kopūstų. Buvo palikti kaip per maži, bet paaugo.
Laba
Iš kaimo, pasveikai? Kažkoks keistas sirgimas šiemet mums šeimoj. Atsiranda kosuliai nei iš šio nei iš to Be temperatūros.
Bandysiu pelargonijų šakeles kišt į žemę, nes taip keistai vysta tie jauni ūgliai Kažin ar senasis keras čia specialiai juos nori numarint, kad naujai atgimt, ar kokia liga .
Iš kaimo, pasveikai? Kažkoks keistas sirgimas šiemet mums šeimoj. Atsiranda kosuliai nei iš šio nei iš to Be temperatūros.
Bandysiu pelargonijų šakeles kišt į žemę, nes taip keistai vysta tie jauni ūgliai Kažin ar senasis keras čia specialiai juos nori numarint, kad naujai atgimt, ar kokia liga .
Įmečiau pelargonijos didelį vaoną šiltnamin numirimui,tai dar žaliuoja ir surfinijų vazonas nemiršta.
QUOTE(žollia @ 2018 01 06, 16:39)
Laba
Beveik pasveikau. Kartais nusikosėju. Bet kai reikia vaikus pašaukti iš antro aukšto, aukštų natų nepaimu. Sugiedu kaip pradedantis gaidžiukas. Bet MB jau savaitė su antibiotikais ir tokiu baisiu kosuliu pratrūksta, nebežinau...Temperatūros man irgi nebuvo, MB labai nedidelė. Darbininkės viena paskui kitą serga, vėl atkrenta. Su akių pūliavimais, su ausų uždegimais.Iš kaimo, pasveikai? Kažkoks keistas sirgimas šiemet mums šeimoj. Atsiranda kosuliai nei iš šio nei iš to Be temperatūros.
Tavo pelargonijos gal vysta dėl ligos. Manau, geriau nukarpyti iki sveikos vietos ir šaknydinti kovo mėnesį. dabar ūgliai menkai sumedėję, trūksta šviesos ir šilumos, įsišaknyjimo procentas bus labai labai menkas. Vis tik sunku nulaužti gamtos suteiktą kodą.
SP, pradžia pati sunkiausia su tais augaliukais, bet vėliau smaguma
aš nors ir nedaug ,ką sėju dėl savęs, viatiek tos palangės su daigais erzina, kol išsikraustau į šiltnamį. Nusipirkau polikarbonatinį ir aś pagaliau
aš nors ir nedaug ,ką sėju dėl savęs, viatiek tos palangės su daigais erzina, kol išsikraustau į šiltnamį. Nusipirkau polikarbonatinį ir aś pagaliau
Labas rytas.
Žolyte,su nauju pirkiniu.
O man palangės su šimtu dėželių palaima. Reiškia, gyvenu nauju sezonu.
Va ko gaila, tai palangių. Pas mane alyvuotas ąžuolas, visas dėmėmis nuėjęs nuo netyčia prasisunkusio vandens. Reikės kada peršlifuoti ir per nauja nualyvuoti.
SP, kokias lempas savo operacinėje naudoji ? Man reikia nusipirkti bent vieną.
Šiltnamį pavasarį reikės perkelti, visai nudrėskė vieną šoną vėjas. Pas mane tai dvejų - trijų dienų darbas. Reikia ištraukti susmegtus gelžgalius, nuimti dideliausius lankus, prieš tai atlaisvinti nuo vielos sutvirtinimų, o kai kur ir suvirinimą išpjauti. Liks vynuogės ant pliko lauko. Galvoju, gal joms iš plastikinių lankų ką nors sukonstruoti ir polikarbonatinį pastatyti.
Va ko gaila, tai palangių. Pas mane alyvuotas ąžuolas, visas dėmėmis nuėjęs nuo netyčia prasisunkusio vandens. Reikės kada peršlifuoti ir per nauja nualyvuoti.
SP, kokias lempas savo operacinėje naudoji ? Man reikia nusipirkti bent vieną.
Šiltnamį pavasarį reikės perkelti, visai nudrėskė vieną šoną vėjas. Pas mane tai dvejų - trijų dienų darbas. Reikia ištraukti susmegtus gelžgalius, nuimti dideliausius lankus, prieš tai atlaisvinti nuo vielos sutvirtinimų, o kai kur ir suvirinimą išpjauti. Liks vynuogės ant pliko lauko. Galvoju, gal joms iš plastikinių lankų ką nors sukonstruoti ir polikarbonatinį pastatyti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 07, 12:33)
Pačios didžiosios-dienos šviesos, tik nuo stelažo per 70m pakabintos, o į jų tarpus tos raudonos-mėlynos diodinės(?), augimo lempos įmontuotos. Tos tai žiauriai brangios, viena gal 5 eurų, o dydis kaip halogeninės Susuktos kol kas keturios, bet vyras pasiruošė dar 6 susukti.
Labas rytas.