Labas rytas. Per daug nebuvo, dar ir šiandienai liko.
Žada žiemą kitai savaitei. Tik kažin ar bereikia. Kiek čia to laukimo iki pavasario beliko. Jau pasidairiau sėklų.
Laba Naujuose
Sakykit, kodėl mano dichondra pamiro? Žaliavo žaliavo, taip džiaugiaus, kad išsaugosiu pavasariui , ir staiga visa kupeta nurudavo
Sakykit, kodėl mano dichondra pamiro? Žaliavo žaliavo, taip džiaugiaus, kad išsaugosiu pavasariui , ir staiga visa kupeta nurudavo
QUOTE(žollia @ 2018 01 03, 16:10)
Laba Naujuose
Nepakeitei vietos? Šlamutį savo įsinešiau į kambarį, tai irgi parudavo,bet jam čia stresas. Nukarpysiu ir laistysiu, turėtų ataugti iš šaknų.
parnešiau iš verandos į namus, bet jau kokios 2 savaitės kambary. Turbūt reikėjo palikt ten, būtų sušalus per šalčius. Bet dabar ne ką geriau gavosi - nudžiūvo O tų šalčių gal ir nebūtų buvę
Man patinka tokia žiema , tik blogai, kad ligoms lieka gera terpė be šalčių
Man patinka tokia žiema , tik blogai, kad ligoms lieka gera terpė be šalčių
Labas rytas.
Angliški pusryčiai tiks?
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 03, 18:30)
Nepakeitei vietos? Šlamutį savo įsinešiau į kambarį, tai irgi parudavo,bet jam čia stresas. Nukarpysiu ir laistysiu, turėtų ataugti iš šaknų.
o paskui kaip dauginsi?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 04, 10:28)
o paskui kaip dauginsi?
Dauginimo būdu Paskui šaknydinsiu jaunus ūgliukus, kaip kokias petunijas.
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 04, 10:27)
Dauginimo būdu Paskui šaknydinsiu jaunus ūgliukus, kaip kokias petunijas.
bandžiau taip rudenį, tai nieko nesigavo, supuvo, gal kad ne sezonas buvo daugintis
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 04, 11:52)
bandžiau taip rudenį, tai nieko nesigavo, supuvo, gal kad ne sezonas buvo daugintis
Oi, ne, ruduo-ne sezonas dauginti, jau dusyk įsitikinau Vasario antra pusė-kovas tinkamiausi tai procedūrai
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 04, 07:58)
OMG . Ar anglai neturi nieko valgomo ? Batono nevalgau net labai labai alkana, kiaušinio nevalgau net išbadėjusi, šokoladinis sausainis - didelis fu... O pupelės skystame pomidorų padaže - nereali šlykštynė. Jas reikėtų nuplauti, pridėti burokėlių, svogūno ir truputį majonezo ar aliejaus, tada mišrainė pusiau valgoma jau būtų.
Man daug skaniau prancūziški pusryčiai - kruasanas su kava.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 04, 16:24)
OMG . Ar anglai neturi nieko valgomo ? Batono nevalgau net labai labai alkana, kiaušinio nevalgau net išbadėjusi, šokoladinis sausainis - didelis fu... O pupelės skystame pomidorų padaže - nereali šlykštynė. Jas reikėtų nuplauti, pridėti burokėlių, svogūno ir truputį majonezo ar aliejaus, tada mišrainė pusiau valgoma jau būtų.
Aš manau, kad čia ne sausainis šokoladinis, o kraujinių vėdarų gabalas Kai reikėjo rinktis sodybai maitinimo tipą, rinkausi sočiuosius pusryčius. O paskui ėjau googlinti, kas įeina į sočiuosius pusryčius. Tai jokių ten pyragaičių, o tokie ūkiški: kiaušiniai, dešra, keptos daržovės, dažnai tokia pupelių pliurzė(niekada jos netiekiau).
Labas rytas
Labas rytas.
Gerai gerai lietuviški pusryčiai.