Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas. Per daug nebuvo, dar ir šiandienai liko.
Žada žiemą kitai savaitei. Tik kažin ar bereikia. Kiek čia to laukimo iki pavasario beliko. Jau pasidairiau sėklų.
Atsakyti
Laba Naujuose 4u.gif
Sakykit, kodėl mano dichondra pamiro? Žaliavo žaliavo, taip džiaugiaus, kad išsaugosiu pavasariui , ir staiga visa kupeta nurudavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 01 03, 16:10)
Laba Naujuose  4u.gif 
Sakykit, kodėl mano dichondra pamiro?  Žaliavo žaliavo, taip džiaugiaus, kad išsaugosiu  pavasariui ,  ir staiga visa kupeta  nurudavo  unsure.gif

Nepakeitei vietos? Šlamutį savo įsinešiau į kambarį, tai irgi parudavo,bet jam čia stresas. Nukarpysiu ir laistysiu, turėtų ataugti iš šaknų.
Atsakyti
parnešiau iš verandos į namus, bet jau kokios 2 savaitės kambary. Turbūt reikėjo palikt ten, būtų sušalus per šalčius. Bet dabar ne ką geriau gavosi - nudžiūvo ax.gif O tų šalčių gal ir nebūtų buvę bigsmile.gif
Man patinka tokia žiema biggrin.gif , tik blogai, kad ligoms lieka gera terpė be šalčių ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Angliški pusryčiai tiks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 03, 18:30)
Nepakeitei vietos? Šlamutį savo įsinešiau į kambarį, tai irgi parudavo,bet jam čia stresas. Nukarpysiu ir laistysiu, turėtų ataugti iš šaknų.

o paskui kaip dauginsi?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 04, 10:28)
o paskui kaip dauginsi?

Dauginimo būdu biggrin.gif Paskui šaknydinsiu jaunus ūgliukus, kaip kokias petunijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 04, 10:27)
Dauginimo būdu biggrin.gif Paskui šaknydinsiu jaunus ūgliukus, kaip kokias petunijas. 4u.gif

bandžiau taip rudenį, tai nieko nesigavo, supuvo, gal kad ne sezonas buvo daugintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 04, 11:52)
bandžiau taip  rudenį, tai nieko nesigavo, supuvo, gal kad ne sezonas buvo daugintis  unsure.gif

Oi, ne, ruduo-ne sezonas dauginti, jau dusyk įsitikinau drinks_cheers.gif Vasario antra pusė-kovas tinkamiausi tai procedūrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 04, 07:58)
Labas rytas.
Angliški pusryčiai tiks? ax.gif

OMG . blink.gif Ar anglai neturi nieko valgomo ? Batono nevalgau net labai labai alkana, kiaušinio nevalgau net išbadėjusi, šokoladinis sausainis - didelis fu... O pupelės skystame pomidorų padaže - nereali šlykštynė. Jas reikėtų nuplauti, pridėti burokėlių, svogūno ir truputį majonezo ar aliejaus, tada mišrainė pusiau valgoma jau būtų. tongue.gif
Man daug skaniau prancūziški pusryčiai - kruasanas su kava. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 04, 16:24)
OMG . blink.gif Ar anglai neturi nieko valgomo ? Batono nevalgau net labai labai alkana, kiaušinio nevalgau net išbadėjusi, šokoladinis sausainis - didelis fu... O pupelės skystame pomidorų padaže - nereali šlykštynė. Jas reikėtų nuplauti, pridėti burokėlių, svogūno ir truputį majonezo ar aliejaus, tada mišrainė pusiau valgoma  jau būtų.  tongue.gif
Man daug skaniau prancūziški pusryčiai - kruasanas su kava. wub.gif

Aš manau, kad čia ne sausainis šokoladinis, o kraujinių vėdarų gabalas mirksiukas.gif Kai reikėjo rinktis sodybai maitinimo tipą, rinkausi sočiuosius pusryčius. O paskui ėjau googlinti, kas įeina į sočiuosius pusryčius. Tai jokių ten pyragaičių, o tokie ūkiški: kiaušiniai, dešra, keptos daržovės, dažnai tokia pupelių pliurzė(niekada jos netiekiau).

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Gerai gerai lietuviški pusryčiai. ax.gif
Atsakyti