Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas,

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos sodybietės,
Ateinu visas pasveikinti su praėjusiomis Kalėdomis ir su artėjančiais Naujaisiais metais. Tegul šventinė nuotaika visas įkvepia naujiems pokyčiams ir geriems darbams. Linksmų švenčių. ;)

Taip pat noriu pasidžiaugti, kad šiandien jau gavau atvirutę. O atvirutėje koks gražus eilėraštis sukurtas ir ne apie bet ką, o apie šauniausias sodiebietes ;) Labai dėkui SP ;)
Atsakyti
Pasirodau smile.gif

ačiu nuoširdžiausias dar karta Kmylei mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Atsakyti
Labas rytas

aciu, zolia, dabar zinau, kad mano atvirukas saugiai paste laukia. Snd. vyras nueis paimti, o pries NM atves.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu tai turbūt galiu skelbt akcijos „pasveikink sodybietę" pabaigą? ax.gif Kartais įvyksta nenumatytų trukdžių . ax.gif
Laukiam Naujų Metų wub.gif
Dienos ilgėt pradeda wub.gif
Mano pelergonijos taip ištįso, kad nesulaukiu, kada galėsiu šaknydint iš naujo tuos gležnus plencus ax.gif Turiu šlamučio krūmą, bet jau reiks ir jį iš naujo augintis, nes ko tai nubyra lapeliai , tik galiukai šakų žali.
Atsakyti
visas trikdis tame, kad pastininke nepaliko lapuko.
Atsakyti
Labas,

užteks valgyt mirksiukas.gif šiandien dietiniai pusryčiai. Pertraukėlė iki Naujų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 29 gruodžio 2017 - 08:43
QUOTE(žollia @ 2017 12 28, 10:59)

Mano pelergonijos taip ištįso, kad nesulaukiu, kada galėsiu  šaknydint iš naujo tuos  gležnus plencus  ax.gif  Turiu  šlamučio krūmą, bet jau reiks ir  jį iš naujo  augintis, nes ko tai nubyra lapeliai , tik galiukai šakų žali.

Mane jau galima pasveikinti su sėjos pradžia biggrin.gif Ant radiatoriaus tupi ledinukės, šlamučiai, dichondros. Šiandien gal surfinijas sėsiu.
Pelargonijų šaknis parsinešiu iš rūsio ir pradėsiu ūgliukų auginimą. Šlamutį bandžiau iš viršūnėlių įšaknydinti, nepavyko, iš 80vnt, įtariu, nė vienas neišsišaknydino, teks irgi šaknis sodinti, nešti trobon ir laukti, kol apsivaikuos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 12 29, 10:05)
Mane jau galima pasveikinti su sėjos pradžia biggrin.gif Ant radiatoriaus tupi ledinukės, šlamučiai, dichondros. Šiandien gal surfinijas sėsiu.
Pelargonijų šaknis parsinešiu iš rūsio ir pradėsiu ūgliukų auginimą. Šlamutį bandžiau iš viršūnėlių įšaknydinti, nepavyko, iš 80vnt, įtariu, nė vienas neišsišaknydino, teks irgi šaknis sodinti, nešti trobon ir laukti, kol apsivaikuos.

mano šlamutis iš seklu setas sausio pabaigoj i normalius krumus rugpjuti tik suaugo, iš viršuniu irgi nesišaknijo tai man kaip ne pardavejai geriausias variantas nusipirkti pavasri keleta daigeliu ir ramu smile.gif

Sveikos

o tai daugiau niekas atviruku nesirodo?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 29, 11:27)

Aš pasirodysiu grįžųsi. 4u.gif
Atsakyti

Pas mane buvo laiškai. Tai net nežinau nei kaip parodyti. Tiesa jis buvo kelių dalių. Tai vat. Dar ne visus perskaičiau iš tikro.Baigsiu, kai bus atitinkamos nuotaikos ;) 

Atsakyti