Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

O man tai nepatinka, kai nesilaikoma susitarimo ax.gif negerai pasijausciau , gavusi dovana vietoj atviruko.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 12 24, 07:30)
O man tai nepatinka, kai nesilaikoma susitarimo ax.gif  negerai pasijausciau , gavusi  dovana vietoj atviruko.

Sveikos, gavau, aciuuu wub.gif wub.gif wub.gif

Pagal susitarimą aš mirksiukas.gif
Atsakyti

SP irgi pašto dėžutėje rado papirusą :yahoo: Kaip smagu Kūčių dieną rasti siurprizą :wub: Gal ne į albumą, o čia dedam? Nevisos turim priėjimą prie albumo, o atvirukai-visai nekalti sveikinimai, juk pavardžių nebūtina rodyti :hmm:

Atsakyti
Man sveikinimas kazkur dar uzpustytas biggrin.gif
Labas

siunciau pagal susitarima - atvirute.
Atsakyti
Laba,

aš tai ne atviruką siunčiau, o laišką ax.gif
Aš taip supratau.
O aš tai šiuo atveju nei kiek nesinervinu, dėl susitarimų nesilaikymo. Didesnė bėda jei keistumėmės viena su kita. T.y. ne taip kaip dabar. Tada tau kažkas įteikia dovaną, o tu jam atgal atviruką, na gal nesmagu. Bet kai siunčiam vienai, o gaunam visai iš kitos, tai nematau bėdos.
Atsakyti

man atrodo, kad buvo susitarimas pagal nora, – atviruka, arba laiska, as siunciau eiliuota atviruka su savo eilemis :) laiskui dvasiniu jegu man nepakanka :D o is savo snieguoles gavau ir nuostabu laiska, ir atviruka :)

Atsakyti
Su šventėmis jus, mielosios draugės. Ramios, gražios, stebuklingos Kūčių nakties.

Nepamirškite vidurnaktį pasiklausyti, ką apie jus augintiniai šneka biggrin.gif
Atsakyti
Kaimietuke, maniškė tai sakė, kad aš gera šeimininkė ax.gif Oi blyn, vaistų nesdaviau, reik eit, kol neiškoliojo mano senutė manęs tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,

šiandien pusryčių ieškokite kojinėse ax.gif
Visus metus sau pagailėdavote saldumynų, tai bent šiandien pasilepinkit mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Paragauk kalėdų

Dvi poros geručių bateliu
Tap,tap per baltus laukus
Tai pėdos Kalėdų senelio
Jis skuba į tavo namus.

Paskambinsiu draugui geriausiam
Išvirsiu gardžiausios kavos
O jis atsineš tikriausiai
Gabalėlį balčiausios pūgos.

Baltos žiemos pūga cinamono kvapo
Kalėdos linksmos bus visi jau suprato
Naujų žaislų vaikai iš rankų nepaleis
Mamytės džiaugsis naujais kailiniais.

Dvi poros geručiu bateliu,
Tap,tap miesto gatve.
Daina sidabro varpelių,
Primins kalėdos jau čia!

(Laura Remeikienė)
Čia dainelė tai priedainį ištryniau ax.gif

Pas mane dar visi miega, reik eit vienai dovanų draskyt tongue.gif Patys kalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 25 gruodžio 2017 - 08:34
Su šventėmis ! newyear.gif
Labai mielas eilėraštukas 4u.gif
Aš irgi pirma kilau šįryt. Laukiau kaip mažas vaikas, kol atsikels dukra ir diedulis biggrin.gif O seniau dukros mus keldavo anksčiausiai dovanų vyniot ax.gif Užaugo, nebe taip svarbu, kas po eglute padėta smile.gif
Atsakyti
Su Kaledom mielos sodybietes smile.gif

Nijole-Lyzuka aciu tau uz nuostabu atviruka, uz linkejimus, as tikiu taip ir bus, nes taip nuosirdziai pasiustas zhodis buna ishgirstas smile.gif.

Barric, mieloji, parasyti laishka ranka yra vieni juokai, bet kad butu iskaitoma kas parashyta, va chia man yra uzhduotis, nes mano braizhas yra toks: bu bu bu, labai dzhiaugiuosiu jei tau pavyko perskaityti, o jei kilo keblumu sakyk, atsiusiu vertima el. pastu smile.gif

Linkejimai visom mano draugem is Oslo, bukit laimingos smile.gif
Atsakyti

MF2HD, tu nematei mano rašto :DDD tavo tiesiog kaligrafinis, ir labai įskaitomas :D Su šventėm :)))

net nežinau kas man labiau patinka, ar dovanos, ar laiškai/atvirukai – ir tam, ir tam reik laiko skirti praktiškai vienodai

Atsakyti