O man tai nepatinka, kai nesilaikoma susitarimo negerai pasijausciau , gavusi dovana vietoj atviruko.
QUOTE(žollia @ 2017 12 24, 07:30)
O man tai nepatinka, kai nesilaikoma susitarimo negerai pasijausciau , gavusi dovana vietoj atviruko.
Sveikos, gavau, aciuuu
Pagal susitarimą aš
Man sveikinimas kazkur dar uzpustytas
Labas
siunciau pagal susitarima - atvirute.
Labas
siunciau pagal susitarima - atvirute.
Laba,
aš tai ne atviruką siunčiau, o laišką
Aš taip supratau.
O aš tai šiuo atveju nei kiek nesinervinu, dėl susitarimų nesilaikymo. Didesnė bėda jei keistumėmės viena su kita. T.y. ne taip kaip dabar. Tada tau kažkas įteikia dovaną, o tu jam atgal atviruką, na gal nesmagu. Bet kai siunčiam vienai, o gaunam visai iš kitos, tai nematau bėdos.
aš tai ne atviruką siunčiau, o laišką
Aš taip supratau.
O aš tai šiuo atveju nei kiek nesinervinu, dėl susitarimų nesilaikymo. Didesnė bėda jei keistumėmės viena su kita. T.y. ne taip kaip dabar. Tada tau kažkas įteikia dovaną, o tu jam atgal atviruką, na gal nesmagu. Bet kai siunčiam vienai, o gaunam visai iš kitos, tai nematau bėdos.
man atrodo, kad buvo susitarimas pagal nora, – atviruka, arba laiska, as siunciau eiliuota atviruka su savo eilemis laiskui dvasiniu jegu man nepakanka o is savo snieguoles gavau ir nuostabu laiska, ir atviruka
Su šventėmis jus, mielosios draugės. Ramios, gražios, stebuklingos Kūčių nakties.
Nepamirškite vidurnaktį pasiklausyti, ką apie jus augintiniai šneka
Nepamirškite vidurnaktį pasiklausyti, ką apie jus augintiniai šneka
Kaimietuke, maniškė tai sakė, kad aš gera šeimininkė Oi blyn, vaistų nesdaviau, reik eit, kol neiškoliojo mano senutė manęs
Labas rytas,
šiandien pusryčių ieškokite kojinėse
Visus metus sau pagailėdavote saldumynų, tai bent šiandien pasilepinkit
Paragauk kalėdų
Dvi poros geručių bateliu
Tap,tap per baltus laukus
Tai pėdos Kalėdų senelio
Jis skuba į tavo namus.
Paskambinsiu draugui geriausiam
Išvirsiu gardžiausios kavos
O jis atsineš tikriausiai
Gabalėlį balčiausios pūgos.
Baltos žiemos pūga cinamono kvapo
Kalėdos linksmos bus visi jau suprato
Naujų žaislų vaikai iš rankų nepaleis
Mamytės džiaugsis naujais kailiniais.
Dvi poros geručiu bateliu,
Tap,tap miesto gatve.
Daina sidabro varpelių,
Primins kalėdos jau čia!
(Laura Remeikienė)
Čia dainelė tai priedainį ištryniau
Pas mane dar visi miega, reik eit vienai dovanų draskyt Patys kalti.
šiandien pusryčių ieškokite kojinėse
Visus metus sau pagailėdavote saldumynų, tai bent šiandien pasilepinkit
Paragauk kalėdų
Dvi poros geručių bateliu
Tap,tap per baltus laukus
Tai pėdos Kalėdų senelio
Jis skuba į tavo namus.
Paskambinsiu draugui geriausiam
Išvirsiu gardžiausios kavos
O jis atsineš tikriausiai
Gabalėlį balčiausios pūgos.
Baltos žiemos pūga cinamono kvapo
Kalėdos linksmos bus visi jau suprato
Naujų žaislų vaikai iš rankų nepaleis
Mamytės džiaugsis naujais kailiniais.
Dvi poros geručiu bateliu,
Tap,tap miesto gatve.
Daina sidabro varpelių,
Primins kalėdos jau čia!
(Laura Remeikienė)
Čia dainelė tai priedainį ištryniau
Pas mane dar visi miega, reik eit vienai dovanų draskyt Patys kalti.
Su šventėmis !
Labai mielas eilėraštukas
Aš irgi pirma kilau šįryt. Laukiau kaip mažas vaikas, kol atsikels dukra ir diedulis O seniau dukros mus keldavo anksčiausiai dovanų vyniot Užaugo, nebe taip svarbu, kas po eglute padėta
Labai mielas eilėraštukas
Aš irgi pirma kilau šįryt. Laukiau kaip mažas vaikas, kol atsikels dukra ir diedulis O seniau dukros mus keldavo anksčiausiai dovanų vyniot Užaugo, nebe taip svarbu, kas po eglute padėta
Su Kaledom mielos sodybietes
Nijole-Lyzuka aciu tau uz nuostabu atviruka, uz linkejimus, as tikiu taip ir bus, nes taip nuosirdziai pasiustas zhodis buna ishgirstas .
Barric, mieloji, parasyti laishka ranka yra vieni juokai, bet kad butu iskaitoma kas parashyta, va chia man yra uzhduotis, nes mano braizhas yra toks: bu bu bu, labai dzhiaugiuosiu jei tau pavyko perskaityti, o jei kilo keblumu sakyk, atsiusiu vertima el. pastu
Linkejimai visom mano draugem is Oslo, bukit laimingos
Nijole-Lyzuka aciu tau uz nuostabu atviruka, uz linkejimus, as tikiu taip ir bus, nes taip nuosirdziai pasiustas zhodis buna ishgirstas .
Barric, mieloji, parasyti laishka ranka yra vieni juokai, bet kad butu iskaitoma kas parashyta, va chia man yra uzhduotis, nes mano braizhas yra toks: bu bu bu, labai dzhiaugiuosiu jei tau pavyko perskaityti, o jei kilo keblumu sakyk, atsiusiu vertima el. pastu
Linkejimai visom mano draugem is Oslo, bukit laimingos
MF2HD, tu nematei mano rašto :DDD tavo tiesiog kaligrafinis, ir labai įskaitomas Su šventėm ))
net nežinau kas man labiau patinka, ar dovanos, ar laiškai/atvirukai – ir tam, ir tam reik laiko skirti praktiškai vienodai