O mes kavą geriam savo ir niekam nei dėkui
Ale tikrai barsukas geras sinoptikas. Rūkas pakilo, net miesto tolumoje nesimato. Matyt, pašalas išeina. Pavasaris ir ne kitaip.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 27, 13:05)
Ale tikrai barsukas geras sinoptikas. Rūkas pakilo, net miesto tolumoje nesimato. Matyt, pašalas išeina. Pavasaris ir ne kitaip.
Bet va mūs kaime tai kaip tik priešingai ta sauleta diena aiškindavo: tipo barsukas išlenda išsigasta saules ir eina dar pamieggot ant kito šono, arba saules spindulys išildo barsuko šoną ir tas verčias ant kito, arba dar išeina pasivaikšto ir gula ant kitoir aišku visais atvejais žiema dar bus ilgaaa
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 27, 14:27)
Bet va mūs kaime tai kaip tik priešingai ta sauleta diena aiškindavo: tipo barsukas išlenda išsigasta saules ir eina dar pamieggot ant kito šono, arba saules spindulys išildo barsuko šoną ir tas verčias ant kito, arba dar išeina pasivaikšto ir gula ant kitoir aišku visais atvejais žiema dar bus ilgaaa
Kaip besivartytų barsukas, pavasaris vis tiek ateis
Kiek čia beliko, koks mėnuo
Aš jau pelargonijas pradejau gaivint, nes kotais šiemet perstengiau su liejimu ir žiuriu kai kurios pūt pradejo , tai aš už pavasarį
Pas mane viena mandevilija bus numiriojusi. Visiškai be lapų. Kita vos vos gyva.
Pelargonijų didelis indas įneštas, tai kai reikės dauginti, tada ir gaivinsime.
Pelargonijų didelis indas įneštas, tai kai reikės dauginti, tada ir gaivinsime.
Labas rytas.
Laba,
panašu, kad šiandien kava patiekta namelyje medyje
panašu, kad šiandien kava patiekta namelyje medyje
QUOTE(Niurzga @ 2017 01 28, 13:03)
Drįsčiau nesutikti
Mano manymu kava pateikta kalnų namelyje
Niurzga kai koja ?
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 28, 12:12)
O jus ka aukščio bijot, kad taip susirupinot
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 28, 13:55)
O jus ka aukščio bijot, kad taip susirupinot
Aš labai bijau aukščio , bet kalnų viršūnėm esu ėjus Alpėse.