Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 12 19, 17:07)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Bandžiau dar dieną nukeliaut, ale nedatraukiau iki Žolios, tik Mažeikius pasiekėm. ne Šveicarija...

Nu tai kad Šveicarijon nukulniavot, kur jau čia iki manęs betraukt biggrin.gif irnesakyk.gif
Juozažolės turbūt nesu net gėrusi mastau.gif
Atsakyti
Laba,

o man grybukai niekaip nesiseka su glajum, jei skystesnis tai nubėga ir tešla persišviečia, ne baltas kotas gaunasi, o jei tirštesnis tai užtept sunku...
Su šokoladu irgi panašiai, jei skystenė nubėga, o jei nenubėga tai ilgai nesudžiūna. Jei tirštesnė, tada neišeina pamerkt ir ištraukt galvos, riekia teplioti...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kas FB nematėt, puikiai nuotaikai nuo ryto smile.gif Jau greit pomidorų sezonas prasidės
Atsakyti
Niurzga, reikia kotukus ne tepti bet mirkyti, į glajų tada labai gražiai apglunda smile.gif, o tik va tirštumą reikia nutaikyti, kad būtų tipo top mirksiukas.gif , o galvos tai man puikiai dengiasi, aš tirpinu šokolada ant garu o paskui kad palaikyt temperatūra dedu į toki fondiu indeli kur apačioj žvakute dega, o kad nestingtu neesu taip susidurus, koki naudoji šokolada? Geriausias tai man karūnos juodas, paprastas be jokiu priedu
Atsakyti
Savo atviruką snieguolei išsiunčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 12 20, 15:21)
Savo atviruką snieguolei išsiunčiau ax.gif

oi mano jau ir gavus yra praeitą savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Lyžuka vat tame ir bėda, kad nemoku tirštumo nutaikyt. O į šokoladą nieko nepili, t.y. pieno šaukšto... Fondiu neturiu. O kotukus irgi mirkai? Ką dažai pirma kotukus ar galvytes?
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 12 20, 19:20)
Laba,

Lyžuka vat tame ir bėda, kad nemoku tirštumo nutaikyt. O į šokoladą nieko nepili, t.y. pieno šaukšto... Fondiu neturiu. O kotukus irgi mirkai? Ką dažai pirma kotukus ar galvytes?

Kotu kus, man taip patogiau tada nereikia niekur galvutė ramstyti ir jokiu pienu va dėl to ir veliasi tau

Beto pirma galvas nudažius už kur paskui laikysi, kai kotą darysi? Už galvos tik ir jau galvutė tada nuo rankų tiž
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gruodžio 2017 - 19:35
nu kiek konditerių grupėj skaitau, tai į tirpinamą šokoladą pila šiek tiek aliejaus (bet irgi nepadaugint), jis praskiedžia šokoladą ir blizgesį duoda.
O mano keptuvė netinka grybams rimtiems , kur galima dažyt, kepimui. Nes kažkokios labai mažos formelės. Tai kepu tik tokius minkštus , kur iškart valgom be jokio dažymo.
Atsakyti
Aš irgi pyliau pieno. Nu tik neblizga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 20 gruodžio 2017 - 20:06
Aš grietinėlės pyliau neriebios šiek tiek,kai šokoladas pradeda tirštėti. ax.gif Bet jau žaidimo su jais nemažai.Reiks rytoj pabandyti kitai partijai dažyti galvas,įpylus aliejaus. ax.gif
Atsakyti