o man grybukai niekaip nesiseka su glajum, jei skystesnis tai nubėga ir tešla persišviečia, ne baltas kotas gaunasi, o jei tirštesnis tai užtept sunku... Su šokoladu irgi panašiai, jei skystenė nubėga, o jei nenubėga tai ilgai nesudžiūna. Jei tirštesnė, tada neišeina pamerkt ir ištraukt galvos, riekia teplioti...
Niurzga, reikia kotukus ne tepti bet mirkyti, į glajų tada labai gražiai apglunda , o tik va tirštumą reikia nutaikyti, kad būtų tipo top , o galvos tai man puikiai dengiasi, aš tirpinu šokolada ant garu o paskui kad palaikyt temperatūra dedu į toki fondiu indeli kur apačioj žvakute dega, o kad nestingtu neesu taip susidurus, koki naudoji šokolada? Geriausias tai man karūnos juodas, paprastas be jokiu priedu
Lyžuka vat tame ir bėda, kad nemoku tirštumo nutaikyt. O į šokoladą nieko nepili, t.y. pieno šaukšto... Fondiu neturiu. O kotukus irgi mirkai? Ką dažai pirma kotukus ar galvytes?
Lyžuka vat tame ir bėda, kad nemoku tirštumo nutaikyt. O į šokoladą nieko nepili, t.y. pieno šaukšto... Fondiu neturiu. O kotukus irgi mirkai? Ką dažai pirma kotukus ar galvytes?
nu kiek konditerių grupėj skaitau, tai į tirpinamą šokoladą pila šiek tiek aliejaus (bet irgi nepadaugint), jis praskiedžia šokoladą ir blizgesį duoda. O mano keptuvė netinka grybams rimtiems , kur galima dažyt, kepimui. Nes kažkokios labai mažos formelės. Tai kepu tik tokius minkštus , kur iškart valgom be jokio dažymo.
Aš grietinėlės pyliau neriebios šiek tiek,kai šokoladas pradeda tirštėti. Bet jau žaidimo su jais nemažai.Reiks rytoj pabandyti kitai partijai dažyti galvas,įpylus aliejaus.