Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Pernai gavau dovanų kalėdinį pyragą. Ačiū , Dusiuk. Na labai skanus buvo. Irgi niekam nedaviau. biggrin.gif Na, gal vaikams po truputį. Be galo sotus. Man rytais prie kavos , ir popiet prie kavos. wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

va ir man tas pyrgas nepatinka, pirma tai labai didelė jo savikaina gaunas smile.gif, galima ir su pigesnėmis dovanomis prasisukti, pvz grybukais bigsmile.gif , o antra pernai kaip tai Žoliai irgi supelijo jis man bet ne ta pirmąji menesi iki kaledų, kur jis brandinasi o jau po jų, nežinau del ko laikytas sandariai ir sausai, gal vaisiai džiovinti gerai to brendzio neisigere , ar pats alkoholis koks pakliuvo iš garažų gamintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 12 18, 07:56)

Žolyte,nepatinka kalėdinis pyragas?vAKAR PRAPJOVIAU SAVĄJĮ,NA MAN TAI JIS KVEPIA BRENDŽIU IR SKANU.jAU GAL SEPTYNI METAI KEPU,VISAI GIMINEI LABAI PATINKA. ax.gif Pusę vešiuos į UK,kitą dalį paliksiu mažiui,pusženčiui,daugiau niekam neduosiu. bigsmile.gif Jis labai ir sotus,užtenka suvalgyti nedidelį gabaliuką. ax.gif

Na, nesakyčiau, kad visai neskanus. Skanus, bet tikrai nevertas tokio vargo ir garbinamo vardo 4u.gif . Namie daugiau niekam nepatiko . Arba aš neskanų padariau biggrin.gif
Šiandien jau kaip ir sveika yahoo.gif Dar kosčioju , bet nebeskausmingai .Sloga irgi apmažėjo, kvėpavau arbatmedį ir į nosį tepiau pasidariusi tokį aliejuką. Užsimaniau silkės, varysim į miestą apsipirkt maistų . Kol sirgau ištuštėjo katilai ir šaldytuvas biggrin.gif
Atsakyti
Na drįsčiau nesutikti , kad grybukai labai pigiau . Jei keptuvės neturi - tai dar ją pirk smile.gif O tie visi tepliojimai - galvos - kotai kiek laiko užima. O pyragą sumakalvai - ir lieka tik palaistyti smile.gif Sau esu kepus kelis sykius ... niekada nepelyjo . Vaikai nelabai jį mėgsta tai nebekepu , MB labai tinka ...
Atsakyti
jau su visa keptuve ir tai pigiau gautus nes vien brendis čia apie 10-15 eur sudaro kainos, o kur dar vaisiai, o grybukams tešla kainos nesukels, pudra kotams tuo labiau na tik kažkiek šokoladas ir laiko daugiau reikia skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 18, 09:56)
jau su visa keptuve ir tai pigiau gautus nes vien brendis čia apie 10-15 eur sudaro kainos, o kur dar vaisiai, o grybukams tešla kainos nesukels, pudra kotams tuo labiau na tik kažkiek šokoladas ir laiko daugiau reikia skirti smile.gif

smile.gif net nežinau kiek brendis kainuoja pasirodo ... Kažkaip vis dovanų gaunu , ar MB iš UA parveža biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O geriančių stiprius gėrimus namie nerasta... tai gerai naikinasi tokios dovanos pyragams smile.gif
O šiaip tai tai tikslas nėra sutaupyt smile.gif Nei šventėm ar dovanom ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 gruodžio 2017 - 10:12
Sutinku su Dusia. Jei gauni dovanų kažką iš maisto- gėrimo, o nevalgai, tai geriausia sunaudoti kepiniams. Brangiausiai tai kainuoja laikas. smile.gif
Praeitą savaitę gavau dovanų/padėką gal kilą naminio sviesto ir panašiai tiek varškės. Tai dabar tvatinsiu į kepinius nė negailėdama.

Kažkoks virusas, gal gripas mūsų mieste siautėja. Pusė mano darbo jėgos išvirto. Su baisiausiomis temperatūromis ir kitais negerumais. Pati kosėju vidurius išversdama, gerklę skauda. Bet turėjau stoti į kritusių vietą, šiandien visa diena praėjo pekinus vyniojant. Dvi tonas jei ne daugiau atkinkavau. Dabar šunis pašeriu ir lįsiu į patalus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
šianakt su Liniuxxxx keliavom pas Žolią biggrin.gif . Atsidūrėm Šveicarijoj ar Italijoj.... Jau grožis, grožis, tik kelio namo nežinojom, pinigų, nei telefono neturėjom. Kažkoks dėdė davė dušą, liepė nusipraust.... unsure.gif . Paskui matėm pilį tokiooooogrožiooooooo.......
Vienžo, nemigus šianakt, keliavau. Liniuxxx, kaip tu, po kelionių? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 19 gruodžio 2017 - 09:13
Labas rytas 4u.gif
Liuks sapnas 4u.gif
Oi, kiba neužsukot pas mane , kad mano sapne jūsų nemačiau bigsmile.gif Šveicarija tai geriau, žinoma biggrin.gif Gražus sapnas - gerai thumbup.gif
Aš jau beveik svaika - arbatmedžio eterinis liuks ir gelomyrtolis ax.gif Nors jėgų dar nelabai yra, nuovargis toks jaučiasi. Iš Kaimo, neuždelsk , kad nesusikomplikuotų į rimtesnius reikalus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 12 19, 09:52)
Labas rytas,
šianakt su Liniuxxxx keliavom pas Žolią biggrin.gif . Atsidūrėm Šveicarijoj ar Italijoj.... Jau grožis, grožis, tik kelio namo nežinojom, pinigų, nei telefono neturėjom. Kažkoks dėdė davė dušą, liepė nusipraust.... unsure.gif . Paskui matėm pilį tokiooooogrožiooooooo.......
Vienžo, nemigus šianakt, keliavau. Liniuxxx, kaip tu, po kelionių? tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bandžiau dar dieną nukeliaut, ale nedatraukiau iki Žolios, tik Mažeikius pasiekėm. ne Šveicarija...
Atsakyti
Žolia, kosulį gydausi juozažolių arbata. Man tai ji nerealiai šlykšti, dvokia neplautomis kojinėmis. blink.gif Bet padeda. Išrijau du kruzus ir tik porą kartų nusikosėjau.
Atsakyti