Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

nu tu nepyk, bet tau ir paliksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 28, 18:25)
Laba,

nu tu nepyk, bet tau ir paliksiu  ax.gif

Niurzga kavos negeri ar tik vakariais negeri ?
Aš tai tik vakariais negeriu ... Ryte kavos pageidautina visada ir didoka puodą smile.gif

Atsakyti
Labuks 4u.gif
Kažin kur baric dingusi? Vis laukiu adresiuko , niekaip neužbaigiu sąrašo ax.gif
Pas mane šiandien snigo bigsmile.gif Į pelkes. ax.gif
Buvo kažkoks virusas prikibęs, bet aš jį pasiunčiau ... biggrin.gif
Atsakyti
Aha, girdėjau, kad Žemaitijoje vietomis gana gausiai pasnigo. Pas mus tai tokiomis kruopomis, tai lengvomis snaigėmis retkarčiais varė po pietų. Ir vėjas šaltas. Neatšylu iki šiol, nes visa diena kaip ir lauke.
Reikia susiruošti ir galtonijas išsikasti. Ir gal jau rožes pradėti karpyti. Žiedų dar yra...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 28, 19:59)
Niurzga kavos negeri ar tik vakariais negeri ?
Aš tai tik vakariais negeriu ... Ryte kavos pageidautina visada ir didoka puodą  smile.gif

Negaliu pakęsti kavos. Net kvapo. O ypač nervina tos kur skleidžia stipresnį aromatą, brrrr. Bet gi visur aplink kava, baliuose, darbe, paskaitose, lėktuve... paskutinės trys vietos baisiausios man, nes nelabai yra kur atsitraukti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 28, 21:51)
Negaliu pakęsti kavos. Net kvapo. O ypač nervina tos kur skleidžia stipresnį aromatą, brrrr. Bet gi visur aplink kava, baliuose, darbe, paskaitose, lėktuve... paskutinės trys vietos baisiausios man, nes nelabai yra kur atsitraukti.

o aš geriu, kaip toj dainoj, dieną naktį geriu smile.gif biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

tai kažin kur tie adresiukai,nes aš noreč jau pradet gamitni atviruką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 lapkričio 2017 - 07:52
Labas rytas 4u.gif
šįryt radau paskutinį adresiuką. 4u.gif Gal dar kas nori įšokt Į paskutinį traukinio vagoną ? biggrin.gif

Jei nebėr norinčių, tada traukit iš 11 numeriukų . 4u.gif
Gal dar tokia mintis: jei kas ištrauktumėt jau buvusią porininkę, tada sakykit - pertrauksit burtus. Nes pati žinau, kad nelabai įdomu kelis metus iš eilės su tuo pačiu žmogum keistis dovanėlėm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 29 lapkričio 2017 - 08:51
Man 7 numeriuką plyyyz. biggrin.gif
Atsakyti

5

Atsakyti
tada man šeštą bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(žollia @ 2017 11 17, 18:44)
Ditaiene, aš  burtus traukimo  darysiu,  laiškanešė būsiu  mirksiukas.gif 

1. SP
2. K@mylye      5