Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Nežinau, man nei Adventas, nei Gavėnia neturi jokio ryšio su valgiais. Visų pirma todėl, kad manęs nereikia atpirkinėti, išpirkinėti ir kitaip manimi rūpintis. Pati savimi pasirūpinsiu. O Kalėdos man tai tokia senovinė senovinė, dar iš proistorės atėjusi šventė. Posūkio link ilgesnių dienų šventė. Kažkokio virsmo, atsinaujinimo šventė. Pagaliau tai dienos, kai jau nebereikia skubėti, galima kažką skanesnio pasigaminti, pavalgyti skanaujant ir žiūrint į židinio ugnį. Pagaliau galima ir artimo nebegraužti. smile.gif
Na, mano darbai darbeliai irgi juda link pergalingo galo, kažkaip ir nuotaika taisosi, nes šalčių nėra, gal spėsime viską į urvelį susitempti ax.gif Dar dvi savaitėles šilumos ir būtų pergalingas galas.
Atsakyti
https://www.facebook...s...e=3
Gal galite prabalsuoti už Simplanovą? wub.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

pradžioj prisirijau, tada čia atėjau 4u.gif
Bet jei niekas nevalgys vakare dar ateisiu ir pasiimsiu ax.gif
Atsakyti
Man gali avokadus palikti. Valgau juos vietoje saldainių.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labs rytas,

nu kas nespėjot prie stalo pačios kaltos ax.gif

Kaimietuke nevalgau avokadų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 26 lapkričio 2017 - 10:12
Labas rytas.
Atsakyti
Labas vakaras:-)
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 27, 20:01)
Papildyta:
Papildyta:

Kas čia tau ? Senatvine demencija / biggrin.gif Taigi jau sveikinaisi kartą... tongue.gif
Laimei, dar pusryčiai nesuryti. Nors ir aš tokių nevalgau.
Vakar gavau dovanų diiidelę dėžę pirmarūšių obuolių. Net negalvojau, kad tokių gražių būna. Tai dabar obuoliais maitinsiuosi. Vot. ax.gif
Atsakyti
Kaimietuke man kompas antra diena durniuoja, rodo, kad žinutė neišsiųsta, kad puslapis neužsikrauna... tai ir vakar paskui užkrovė 3 ar 4 vienodas žinutes, tik pati pamačiau tai spėjau ištrinti, o šiandien taip ir nesulaukiau tad galvojau, kad žinutė taip ir neišėjo.

Ir tu taip nesidžiauk aš jau kai pasirodau tai įprastai viską ir suryju, tai jei jau radai, kad sveikinuosi tai gali pamiršt tuo sumuštinius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Užteks šįryt ir kavutės.
Atsakyti