Nežinau, man nei Adventas, nei Gavėnia neturi jokio ryšio su valgiais. Visų pirma todėl, kad manęs nereikia atpirkinėti, išpirkinėti ir kitaip manimi rūpintis. Pati savimi pasirūpinsiu. O Kalėdos man tai tokia senovinė senovinė, dar iš proistorės atėjusi šventė. Posūkio link ilgesnių dienų šventė. Kažkokio virsmo, atsinaujinimo šventė. Pagaliau tai dienos, kai jau nebereikia skubėti, galima kažką skanesnio pasigaminti, pavalgyti skanaujant ir žiūrint į židinio ugnį. Pagaliau galima ir artimo nebegraužti.
Na, mano darbai darbeliai irgi juda link pergalingo galo, kažkaip ir nuotaika taisosi, nes šalčių nėra, gal spėsime viską į urvelį susitempti Dar dvi savaitėles šilumos ir būtų pergalingas galas.
https://www.facebook...s...e=3
Gal galite prabalsuoti už Simplanovą? Ačiū.
Gal galite prabalsuoti už Simplanovą? Ačiū.
Labas rytas.
Laba,
pradžioj prisirijau, tada čia atėjau
Bet jei niekas nevalgys vakare dar ateisiu ir pasiimsiu
pradžioj prisirijau, tada čia atėjau
Bet jei niekas nevalgys vakare dar ateisiu ir pasiimsiu
Man gali avokadus palikti. Valgau juos vietoje saldainių.
Labas rytas.
Labs rytas,
nu kas nespėjot prie stalo pačios kaltos
Kaimietuke nevalgau avokadų
nu kas nespėjot prie stalo pačios kaltos
Kaimietuke nevalgau avokadų
Labas rytas.
Labas vakaras:-)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 27, 20:01)
Kas čia tau ? Senatvine demencija / Taigi jau sveikinaisi kartą...
Laimei, dar pusryčiai nesuryti. Nors ir aš tokių nevalgau.
Vakar gavau dovanų diiidelę dėžę pirmarūšių obuolių. Net negalvojau, kad tokių gražių būna. Tai dabar obuoliais maitinsiuosi. Vot.
Kaimietuke man kompas antra diena durniuoja, rodo, kad žinutė neišsiųsta, kad puslapis neužsikrauna... tai ir vakar paskui užkrovė 3 ar 4 vienodas žinutes, tik pati pamačiau tai spėjau ištrinti, o šiandien taip ir nesulaukiau tad galvojau, kad žinutė taip ir neišėjo.
Ir tu taip nesidžiauk aš jau kai pasirodau tai įprastai viską ir suryju, tai jei jau radai, kad sveikinuosi tai gali pamiršt tuo sumuštinius
Ir tu taip nesidžiauk aš jau kai pasirodau tai įprastai viską ir suryju, tai jei jau radai, kad sveikinuosi tai gali pamiršt tuo sumuštinius
Labas rytas.
Užteks šįryt ir kavutės.