Laba,
pusryčiaut pas Ingridą tiesiog neturiu kada, bet pavakariams tai viską susirenku, jei dar būna likę Tik kava atšalusi lieka.
gerkit d3 vitamina ampuolemis, bent kaip man aiškino gydytoja jis nueina i raumenis ir iš ten organizmas pasiima kiek reikia, reikia 1 amp per 3- men žodziu jei veikimas pasiteisina tai labai patogus vartojimu
kiek jau čia liko iki tu kaledu, plius advento pasninkai prasideda, tai net neverta pradet kokias nors kudinimosi akcijas-atrakcijas, beto kai aš mesos aplamai retai valgau tai man ištisinis pasninkas tuo klausimu , žodziu akcija sulieknekim iki kalėdu atšaukiama
Dusia, aha mano adresas nesikeitė
kiek jau čia liko iki tu kaledu, plius advento pasninkai prasideda, tai net neverta pradet kokias nors kudinimosi akcijas-atrakcijas, beto kai aš mesos aplamai retai valgau tai man ištisinis pasninkas tuo klausimu , žodziu akcija sulieknekim iki kalėdu atšaukiama
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 23, 16:08)
*gerkit d3 vitamina ampuolemis, bent kaip man aiškino gydytoja jis nueina i raumenis ir iš ten organizmas pasiima kiek reikia, reikia 1 amp per 3- men žodziu jei veikimas pasiteisina tai labai patogus vartojimu
**kiek jau čia liko iki tu kaledu, plius advento pasninkai prasideda, tai net neverta pradet kokias nors kudinimosi akcijas-atrakcijas, beto kai aš mesos aplamai retai valgau tai man ištisinis pasninkas tuo klausimu , žodziu akcija sulieknekim iki kalėdu atšaukiama
**kiek jau čia liko iki tu kaledu, plius advento pasninkai prasideda, tai net neverta pradet kokias nors kudinimosi akcijas-atrakcijas, beto kai aš mesos aplamai retai valgau tai man ištisinis pasninkas tuo klausimu , žodziu akcija sulieknekim iki kalėdu atšaukiama
*apie ampules nieko nežinau ... Kokias ?
**na atsisakyti reikia šiais laikais per pasninką ne mėsos ... O tai ką labiausiai mėgsti
*** nežinau Lyžuka tavo adreso . Apie ką kalba eina ?
SP pas mane vitamino D nerasta, pas dukrą visai nerasta ....
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 23, 18:36)
*apie ampules nieko nežinau ... Kokias ?
**na atsisakyti reikia šiais laikais per pasninką ne mėsos ... O tai ką labiausiai mėgsti
Tai kur abi buvote sulindusios per vasarą ??? Nė karto saulėje nebuvote? Ar čia turime reikalą su vampyrėmis??
Tai reikėtų man atsisakyti sūrio ir obuolinio pyrago. Atsakingai pareiškiu : nė už ką Aš kaip SP , pabėgusi namo visą pyktį ir nesėkmes užvalgau.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 23, 19:06)
Tai kur abi buvote sulindusios per vasarą ??? Nė karto saulėje nebuvote? Ar čia turime reikalą su vampyrėmis??
Tai reikėtų man atsisakyti sūrio ir obuolinio pyrago. Atsakingai pareiškiu : nė už ką Aš kaip SP , pabėgusi namo visą pyktį ir nesėkmes užvalgau.
IK todėl ir keista , kad pas mane trūkumas , aš saulės nebijotoja... Va jaunimas tai mėgėjai pavapyrėt . Aš tai iš gyvačių giminės , galiu gyvatėt prieš saulę.
Ne tik atsisakyti - bet pasidalint su neturinčiais Taip mus mokė kažkada Iškepei obuolinį pyragą ir padovanojai
Dusia nu bet ir žiaurumas žmogui jau ir atsisakyti - nevalgyti neįmanoma, o tu dar siūlai iškepti ir tada atiduoti Tai yra dar pažiūrėti, pauostyti, paglostyti...
Jei man tai reiktu tai tada iškepčiau ir dlainčiau per pusę, pusę suryčiau pati, nu kita puse tai greit greit kol soti su kuo nors pasidalinčiau
Jei man tai reiktu tai tada iškepčiau ir dlainčiau per pusę, pusę suryčiau pati, nu kita puse tai greit greit kol soti su kuo nors pasidalinčiau
va
http://www.vaistai.l...rpalas-1ml.html
nu jo nuo pasninko matau neišssukt , o labiausia šį pusmetį megstu pasukas , puslitrio neišgerus nesijaučiu pavalgius ir dar kaliaropes taipogi
http://www.vaistai.l...rpalas-1ml.html
nu jo nuo pasninko matau neišssukt , o labiausia šį pusmetį megstu pasukas , puslitrio neišgerus nesijaučiu pavalgius ir dar kaliaropes taipogi
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 23, 20:03)
va
Dėkui , dėl tokio stipraus teks pasitarti su daktare.
Pyrago lengva širdimi galiu atsisakyti Bet marinuotos silkės kažin
Adventas prasideda tik gruodžio 3, taip kad dar yra laiko pavalgyt
Labas rytas.
Pas mus adventas nuo šio sekmadienio prasides, tipo keturios savaites iki kaledu , taip paskelbė bažnyčioj
Sveikos
osilkes advento valgis tai drasiai galima valgyti, nors skaičiau kažkurio šventojo perfrazuotą mintį, kad koks pasninkas jei tu "negrauši" mėsos, bet grauši savo artimąjį
Sveikos
osilkes advento valgis tai drasiai galima valgyti, nors skaičiau kažkurio šventojo perfrazuotą mintį, kad koks pasninkas jei tu "negrauši" mėsos, bet grauši savo artimąjį
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 24, 09:28)
Pas mus adventas nuo šio sekmadienio prasides, tipo keturios savaites iki kaledu , taip paskelbė bažnyčioj
Mes irgi esam įpratę, kad adventas prasideda nuo paskutinio lapkričio sekmadienio, t.y., nuo šio. Nuo pirmadienio(lapkričio 27) skaičiuojant iki Kalėdų kaip tik 4 savaitės išeina.
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 11 24, 08:56)
Mes irgi esam įpratę, kad adventas prasideda nuo paskutinio lapkričio sekmadienio, t.y., nuo šio. Nuo pirmadienio(lapkričio 27) skaičiuojant iki Kalėdų kaip tik 4 savaitės išeina.
Jūs visai teisios Internetas apgavo ... Visada būdavo 4 sav.
va ka rodo ? ir kuo tikėti
My Webpage
Lyžuka, taigi sakau , kad reikia adventu atsisakyti to kas labai skanu Nors ir pasnikiškas valgis silkė , reiktų susilaikyti ... O artimas visais metų laikais skanu