Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Sveikos 4u.gif
Tai , jei nebrokijat mano pasisiūlymo, siųskit adresus smile.gif
IK, tas kim-či turbūt iš čili gaminamas. Kažkurioj temoj keliavo receptas, kaip jį pasidaryt namie. Bet man skrandis ir taip lepus, tai net į troškinius nebededu čili. Paskaičiau moliūgo rauginimo receptą, ten irgi dedasi čiliukas. Reiks dėt, kai raugsiu. Kol kas dar nepjaunu .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 11 17, 08:32)
Sveikos  4u.gif
Tai , jei nebrokijat mano  pasisiūlymo, siųskit adresus smile.gif
IK, tas kim-či  turbūt iš  čili gaminamas. Kažkurioj temoj  keliavo receptas, kaip jį pasidaryt  namie. Bet man skrandis ir taip  lepus, tai net į troškinius nebededu čili.  Paskaičiau moliūgo rauginimo receptą, ten irgi dedasi čiliukas. Reiks dėt, kai raugsiu. Kol  kas dar nepjaunu .

aš tai dabar esu susigundžius žaliu pomidoru rauginimu, tikiuosi iki kitų metu nedings tas noras, nes dabar jau pomidorai baiges smile.gif

stebiuosi Ingrida kokioj klimato zonoj tu gyveni biggrin.gif, kad dar avietes skini, viskas jau seniai nušale pas mus, netgi tos astros rudenines jau amen verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 lapkričio 2017 - 08:53

Labas rytas.
Norėčiau ir aš dar prisijungti prie kalėdinio laiško rašymo smile.gif

1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
9. MF2HD
10. vilmuke3

 


Sveikos, mergaitės, o je, kiek pasikeitimų pas jus, nebemokėsiu naudotis  :)

Į laiškų sąrašą dar galiu įsiterpt, ar jau traukinys išvyko?

Gavau žinutę į telefoną, bet kai aš nelabai draugauju su tais prietaisais, tai kol pamatau...  :rolleyes:​ 

1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
9. MF2HD
10. vilmuke3

11. ditaiene

zollia 12, taip suprantu? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ditaiene: 17 lapkričio 2017 - 15:17
Ditaiene, aš burtus traukimo darysiu, laiškanešė būsiu mirksiukas.gif Gal dar kuri prisijungs lyginiam skaičiui. 4u.gif

1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
9. MF2HD
10. vilmuke3
11. ditaiene
Atsakyti
Lyžuka, esu kelis kartus raugusi pomidorus. Tik žalius, bet tuoj tuoj nokstančius. O tie neužaugėliai ant tiek aitrūs būna, kad nė raugimas negelbsti.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 17, 09:52)

stebiuosi Ingrida kokioj klimato zonoj tu gyveni biggrin.gif, kad dar avietes skini, viskas jau seniai nušale pas mus, netgi tos astros rudenines jau amen verysad.gif

Astros rudeninės jau peržydėje,bet nukabinėjau surfinijas ir gaila versti iš vazonų,dar žydi. mirksiukas.gif Kad pas mus nebuvo didelių šalnų,dar mačiau žydinčią braškę,kai kurios avietės dar irgi žydi.Jei tęstųsi toks oras dar būtų ilgai aviečių. ax.gif Valgyti tai nelabai jau skanios,juk saulės beveik nėra,bet skinu kas kelinta diena ir į šaldiklį dedu,žiemą sueis ant pyragų. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pusryčiams kiaušiniai, fuuuuuui. blink.gif
Tikrai, pas mane dar vis kanų keli žiedai tokie apsusę, žioveiniai, tos puslaukinės petutijos ir galtonijų baltų žiedų masė. Būtų gal ir serenčiai žieduose, bet supuvo nuo drėgmės.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK kiaušinių nemėgsti pusryčiams? bigsmile.gif
Atsakyti

Apziurejau sodyba, viskas pas mane nusale. Vakar pasipirtinom. Siandien krienu ir pastarnoku prisikasiau. Dalis poru vaziuoja namo, dalis palaidota siltnamyje pavasariui, dalis liko lysvej. Matysiu kas cia gausis... O jau salta kaime, o jau vejas. Ryte slabdriba neprasta buvo. Kaune atrodo silciau ...

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 19, 08:37)

IK kiaušinių nemėgsti pusryčiams? bigsmile.gif


Aplamai nemėgstu kiaušinių jokiame pavidale. Nebent pyrago viduje. Čia nuo tų laikų, kai anyta pridėdavo po 120 vnt kas kelios savaitės. Kad geras neprapultų, turėjau daryti visokiausius patiekalus iš jų, taigi iš reikalo. blink.gif
Nors patinka toks mano vaikystės kiek patobulintas omletas.
Reikia kiaušinius išplakti iki putų, įpilti pieno, plakant dėti kelis šaukštus miltų. Giliame keptuve pakepti kokios nors mėsos ar kumpio, daug svogūnų, dar to, kas tuo metu reikalinga sunaudoti pvz šparaginės pupelės, grybai, paprikos, virti Briuselio kopūstėliai , porai ir pan ) Tada supilti plakinį, aptarkuoti sūriu , gali būti ir baltas. Visą reikalą greitai kišti į orkaitę. Valgomas tada, kai pradeda lipti iš puodo gražiai apskrudęs. O iškyla nerealiai. tik vėsdamas greitai grįžta į normalų būvį.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Įsivaizdavau skaniai omletą. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 19, 18:41)
Aplamai nemėgstu kiaušinių jokiame pavidale. Nebent pyrago viduje. Čia nuo tų laikų, kai anyta pridėdavo po 120 vnt kas kelios savaitės. Kad geras neprapultų, turėjau daryti visokiausius patiekalus iš jų, taigi iš reikalo. blink.gif
Nors patinka toks mano vaikystės kiek patobulintas omletas.
Reikia kiaušinius išplakti iki putų, įpilti pieno, plakant dėti kelis šaukštus miltų. Giliame keptuve pakepti kokios nors mėsos ar kumpio, daug svogūnų, dar to, kas tuo metu reikalinga sunaudoti  pvz šparaginės pupelės, grybai, paprikos, virti Briuselio kopūstėliai , porai ir pan ) Tada supilti plakinį, aptarkuoti sūriu , gali būti ir baltas. Visą reikalą greitai kišti į orkaitę. Valgomas tada, kai pradeda lipti iš puodo gražiai apskrudęs. O iškyla nerealiai. tik vėsdamas greitai grįžta į normalų būvį.

Mes tokį omletą kepam keptuvėj ant lėtos ugnies, uždengę dangčiu. Tai kaip iškyla, taip ir lieka tokioj formoj, nesubliukšta thumbup.gif Vyras per kažkokią laidą matė.

Iš kaimo, ar Vilniun važinėji kada? Norėčiau bulvių pirkti, labai skanios buvo bulvės, tokių nerandu blush2.gif
Atsakyti