Tai , jei nebrokijat mano pasisiūlymo, siųskit adresus
IK, tas kim-či turbūt iš čili gaminamas. Kažkurioj temoj keliavo receptas, kaip jį pasidaryt namie. Bet man skrandis ir taip lepus, tai net į troškinius nebededu čili. Paskaičiau moliūgo rauginimo receptą, ten irgi dedasi čiliukas. Reiks dėt, kai raugsiu. Kol kas dar nepjaunu .
Tai , jei nebrokijat mano pasisiūlymo, siųskit adresus
IK, tas kim-či turbūt iš čili gaminamas. Kažkurioj temoj keliavo receptas, kaip jį pasidaryt namie. Bet man skrandis ir taip lepus, tai net į troškinius nebededu čili. Paskaičiau moliūgo rauginimo receptą, ten irgi dedasi čiliukas. Reiks dėt, kai raugsiu. Kol kas dar nepjaunu .
aš tai dabar esu susigundžius žaliu pomidoru rauginimu, tikiuosi iki kitų metu nedings tas noras, nes dabar jau pomidorai baiges
stebiuosi Ingrida kokioj klimato zonoj tu gyveni , kad dar avietes skini, viskas jau seniai nušale pas mus, netgi tos astros rudenines jau amen
Labas rytas.
Norėčiau ir aš dar prisijungti prie kalėdinio laiško rašymo
1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
9. MF2HD
10. vilmuke3
Sveikos, mergaitės, o je, kiek pasikeitimų pas jus, nebemokėsiu naudotis
Į laiškų sąrašą dar galiu įsiterpt, ar jau traukinys išvyko?
Gavau žinutę į telefoną, bet kai aš nelabai draugauju su tais prietaisais, tai kol pamatau...
1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
9. MF2HD
10. vilmuke3
11. ditaiene
zollia 12, taip suprantu?
1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
9. MF2HD
10. vilmuke3
11. ditaiene
stebiuosi Ingrida kokioj klimato zonoj tu gyveni , kad dar avietes skini, viskas jau seniai nušale pas mus, netgi tos astros rudenines jau amen
Astros rudeninės jau peržydėje,bet nukabinėjau surfinijas ir gaila versti iš vazonų,dar žydi. Kad pas mus nebuvo didelių šalnų,dar mačiau žydinčią braškę,kai kurios avietės dar irgi žydi.Jei tęstųsi toks oras dar būtų ilgai aviečių. Valgyti tai nelabai jau skanios,juk saulės beveik nėra,bet skinu kas kelinta diena ir į šaldiklį dedu,žiemą sueis ant pyragų.
Labas rytas.
Tikrai, pas mane dar vis kanų keli žiedai tokie apsusę, žioveiniai, tos puslaukinės petutijos ir galtonijų baltų žiedų masė. Būtų gal ir serenčiai žieduose, bet supuvo nuo drėgmės.
Labas rytas.
IK kiaušinių nemėgsti pusryčiams?
Apziurejau sodyba, viskas pas mane nusale. Vakar pasipirtinom. Siandien krienu ir pastarnoku prisikasiau. Dalis poru vaziuoja namo, dalis palaidota siltnamyje pavasariui, dalis liko lysvej. Matysiu kas cia gausis... O jau salta kaime, o jau vejas. Ryte slabdriba neprasta buvo. Kaune atrodo silciau ...
Aplamai nemėgstu kiaušinių jokiame pavidale. Nebent pyrago viduje. Čia nuo tų laikų, kai anyta pridėdavo po 120 vnt kas kelios savaitės. Kad geras neprapultų, turėjau daryti visokiausius patiekalus iš jų, taigi iš reikalo.
Nors patinka toks mano vaikystės kiek patobulintas omletas.
Reikia kiaušinius išplakti iki putų, įpilti pieno, plakant dėti kelis šaukštus miltų. Giliame keptuve pakepti kokios nors mėsos ar kumpio, daug svogūnų, dar to, kas tuo metu reikalinga sunaudoti pvz šparaginės pupelės, grybai, paprikos, virti Briuselio kopūstėliai , porai ir pan ) Tada supilti plakinį, aptarkuoti sūriu , gali būti ir baltas. Visą reikalą greitai kišti į orkaitę. Valgomas tada, kai pradeda lipti iš puodo gražiai apskrudęs. O iškyla nerealiai. tik vėsdamas greitai grįžta į normalų būvį.
Labas rytas.
Įsivaizdavau skaniai omletą.
Nors patinka toks mano vaikystės kiek patobulintas omletas.
Reikia kiaušinius išplakti iki putų, įpilti pieno, plakant dėti kelis šaukštus miltų. Giliame keptuve pakepti kokios nors mėsos ar kumpio, daug svogūnų, dar to, kas tuo metu reikalinga sunaudoti pvz šparaginės pupelės, grybai, paprikos, virti Briuselio kopūstėliai , porai ir pan ) Tada supilti plakinį, aptarkuoti sūriu , gali būti ir baltas. Visą reikalą greitai kišti į orkaitę. Valgomas tada, kai pradeda lipti iš puodo gražiai apskrudęs. O iškyla nerealiai. tik vėsdamas greitai grįžta į normalų būvį.
Mes tokį omletą kepam keptuvėj ant lėtos ugnies, uždengę dangčiu. Tai kaip iškyla, taip ir lieka tokioj formoj, nesubliukšta Vyras per kažkokią laidą matė.
Iš kaimo, ar Vilniun važinėji kada? Norėčiau bulvių pirkti, labai skanios buvo bulvės, tokių nerandu