Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(sapniukass @ 2017 11 09, 19:18)
Kaimietuke, ranka, ranka biggrin.gif
Matai, zmones rasyt tuoj nebemokes biggrin.gif
Labas
na pridekit ir mane 4u.gif
1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
9. MF2HD

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

pavakariai ax.gif
Pasiimsiu tik arbatėlę šįkart.
Atsakyti

Labas rytas. Dusia, primink, kokie sūriai ir koks kiekis eina tame recepte, kur su aštriais pipiriukais buvo. Pasimarinavau pipirų, dabar bandau kimšti sūriais, bet, o bėda, niekur internete nėra recepto :hmm: Ir paskui iškimšus reikia užpilti aliejumi. O kokiu? Virintu? Kaip padarytio, kad patiekalas nesugestų? Darysiu didesnį kiekį, bet valgome tik mudu su vyru. Ar aliejus ir taip kaip koncervantas bus, nieko nereikia kaitinti?

Ta proga dar pasiguosiu: dariau obuolių sultis į maišelius. Tokios skanios, saldžios sultys gavosi, liko trys maišeliai rūsyje. Nueinu, o jie visi pelių pragraužti, sultys išbėgusios :mad2: Nu toks piktumas paėmė, taip darbo gaila, nes rankomis obuolius tarkavom ir spaudėm, o čia, padlos, kad bent vieną būtų patvarkę... Ne, visus iki vieno išragavo.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Jurginėli,su švente.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 11 12, 07:52)
* Dusia, primink, kokie sūriai ir koks kiekis eina tame recepte, kur su aštriais pipiriukais buvo. Pasimarinavau pipirų, dabar bandau kimšti sūriais, bet, o bėda, niekur internete nėra recepto hmm.gif Ir paskui iškimšus reikia užpilti aliejumi. O kokiu? Virintu? Kaip padarytio, kad patiekalas nesugestų? Darysiu didesnį kiekį, bet valgome tik mudu su vyru. Ar aliejus ir taip kaip koncervantas bus, nieko nereikia kaitinti?
**Ta proga dar pasiguosiu: dariau obuolių sultis į maišelius. Tokios skanios, saldžios sultys gavosi, liko trys maišeliai rūsyje. Nueinu, o jie visi pelių pragraužti, sultys išbėgusios mad.gif Nu toks piktumas paėmė, taip darbo gaila, nes rankomis obuolius tarkavom ir spaudėm, o čia, padlos, kad bent vieną būtų patvarkę... Ne, visus iki vieno išragavo.
</p>


* Recepte, kurį aš skaičius senose temose buvo naudojamas gorgonzolos sūris.
vartotojo įkelta nuotrauka
Lietuvoj jo kaina nesmagi + senas atvežtas nes turi kartumo ir vežamas ne tas minkštasis , o kietesnis. Perku minkštą sūrį - kokią ten s filadelfija ar kt, pamaišau su pelėsiniu minkštu ir sviestu ... jei sūris beskonis dedu česnako , krapų . Kemšu ir užpilu alyvuogių aliejumi. Į aliejų įmetu kelias skilteles česnako . Aliejaus nekaitinu . Gaminu tik einamam valgymui . Kadangi skanu ,tai ilgiau savaitės šaldytuve neišbūna smile.gif Aliejų paskui sunaudoju salotm .
** Žiūrėk pozityvai - kiek cukraus sunaikino pelės , vis sveikata smile.gif Gal katino tikro laukinio medžioklio reiktų į namus ?
Atsakyti
Dusia, ačiū už receptuką. Vakar kaip tik tų įdarytų paprikiukų pirkau maksėje. Kažkaip per aštrios buvo, taviškės nepalyginamai skanesnės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SP , tai va, arba geras katinas, arba grįžti prie stiklaininės technologijos.
Dėl pelių, tai apdėliok pakraščius su klijais, vis bus dykai mėsos. unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Adrev,su švente.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 12, 13:27)
* Recepte, kurį aš skaičius senose temose buvo naudojamas gorgonzolos sūris.
vartotojo įkelta nuotrauka 
Lietuvoj jo kaina nesmagi + senas atvežtas nes turi kartumo  ir vežamas ne tas minkštasis , o  kietesnis. Perku minkštą sūrį - kokią ten s filadelfija ar kt, pamaišau su pelėsiniu minkštu ir  sviestu ... jei sūris beskonis dedu česnako , krapų . Kemšu ir užpilu alyvuogių aliejumi. Į aliejų įmetu kelias skilteles česnako . Aliejaus nekaitinu . Gaminu tik einamam valgymui .  Kadangi skanu ,tai ilgiau savaitės šaldytuve neišbūna smile.gif  Aliejų paskui sunaudoju salotm .
** Žiūrėk pozityvai - kiek cukraus sunaikino pelės , vis sveikata smile.gif  Gal katino tikro laukinio medžioklio reiktų į namus ?

Ačiū už receptą, bandysiu. O jei nemėgstu pelėsinio sūrio, ką vietoj jo galiu naudoti? Ir tie sūriai su sviestu kokiom proporcijom?
Cukraus neišvengiau biggrin.gif Nuėjau ir parsinešiau svarainių sirupą stiklainyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 11 13, 08:08)
Ačiū už receptą, bandysiu. O jei nemėgstu pelėsinio sūrio, ką vietoj jo galiu naudoti? Ir tie sūriai su sviestu kokiom proporcijom?
Cukraus neišvengiau biggrin.gif Nuėjau ir parsinešiau svarainių sirupą stiklainyje tongue.gif


Naudok bele kokį minkštą tepamą sūrį. Skoni išgausi prieskoniais . Sviesto recepte buvo 50/50, aš naudoju max 70/30... Manau galima daryti ir be sviesto . Bandyk , kol atrasi sau tinkamą ... Skonis draugų neturi smile.gif
Atsakyti
Gal yra žinančių, kas parduoda fermentą sūriui (internetu ar apie Panevėžį)? Baltvita netinka - jie mažais kiekiais nesicackina... smile.gif
Atsakyti
Galdijau, Ėriškiuose yra kažkoks pienininkų kooperatyvas. Lyg tai gamina sūrius. Pasiskambink jiems, gal ką nors patars.
Atsakyti