Labas,
Lyzuka, nuo tu groziu dabar miegot negalesiu Reik viendieniu, leliju ir dar visko
Bent jau kol kas tam virusui aš atspari, nieko nenoriu Užsienietiškom parduotuvėm naudotis nemoku, ne sėklų pirkti, bet buvau įlindus į Aliexpres, susikroviau krepšelį, bet nesugebėjau apmokėti, nes kortelė apsaugota, reikia ten kažką pasikeisti, dėl saugios internetinės bankininkystės.Tai aš nusprendžiau, kad jei neleidžia, vadinasi, ir nereikia Gal, kad bent jau kažkada buvau profesionali daržininkė, o ne mėgėja, labiau domiuos hibridais , o ne veislėm, pvz pomidorai tolstoj. uragan, torino, ar toro mane pilnai tenkina.Fb prisiskaičiau visko, kad . atsieit, hibridai neskanūs, tai šiemet bandysiu dėl skonio pamėginti ir veislių, rusiškų iš mydobro , dar iš susitikimo turiu gavus sėklų, bet hibridų neatsisakysiu.Žiūrėsim kas pasiteisins Bet kol kas dar nieko neturiu, sėti neplanuoju
QUOTE(žollia @ 2017 01 24, 11:18)
Gi čia vienmečiai. Parašyta dar priedo Bienial tai gal angluose iš rudens sėjama.
Papildyta:
Bangele, iš mokėjimo ar kreditinės nė negalvok. Dar kur, pas kinus. Atsidaryl virtualią kortelę arba Payseros arba Paypalo sąskaitą Su šitom nemokamai pavedimai, nueina labai greitai.
O iš kur tie pentiniai Roksolana?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 24, 16:45)
Gi čia vienmečiai. Parašyta dar priedo Bienial tai gal angluose iš rudens sėjama.
Papildyta:
Bangele, iš mokėjimo ar kreditinės nė negalvok. Dar kur, pas kinus. Atsidaryl virtualią kortelę arba Payseros arba Paypalo sąskaitą Su šitom nemokamai pavedimai, nueina labai greitai.
Papildyta:
O iš kur man suprast, kad vienmečiai Nuotrauka graži ir gerai
Laba,
jeeetus kaip pusrytinė arbata fainai patiekta
Iš MF diiidelį kiekį tokių lelijų gavau, per tris vietas pasodinau, nes joms gi ne visur patinka. Tai prigijo visur, bet plėstis neskuba. Nors sakoma, kad nebloga piktžolė.
Draugai pernai visa ko prisisiuntė, oi, kad jūs žinotumėt ko jiems po to priaugo vienas kitas pakiukas atitiko realybę, o daugiau ir prieskoniai vietoj gėlių ir dar visa ko Tai gal ir gerai, kad apmokėt nepavyko.
Pernai meškinių česnakų pasodinau, visus perspėjau kur pasodinti, pagaliukais įrėminau ale kur tau trimeriu per galvas vis tiek gavo, bet jie gi svogūniniai tai gal kartais išgyveno, labai laukiu pavasario, kad sužinočiau. Vietą labai jau stengiausi parinkt tinkamą, drėgną, pavėsingą.... labai norėčiau užsiveist.
jeeetus kaip pusrytinė arbata fainai patiekta
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 24, 08:31)
irgi lelija
Iš MF diiidelį kiekį tokių lelijų gavau, per tris vietas pasodinau, nes joms gi ne visur patinka. Tai prigijo visur, bet plėstis neskuba. Nors sakoma, kad nebloga piktžolė.
QUOTE(bangelee @ 2017 01 24, 13:46)
Bent jau kol kas tam virusui aš atspari, nieko nenoriu Užsienietiškom parduotuvėm naudotis nemoku, ne sėklų pirkti, bet buvau įlindus į Aliexpres, susikroviau krepšelį, ....
Draugai pernai visa ko prisisiuntė, oi, kad jūs žinotumėt ko jiems po to priaugo vienas kitas pakiukas atitiko realybę, o daugiau ir prieskoniai vietoj gėlių ir dar visa ko Tai gal ir gerai, kad apmokėt nepavyko.
Pernai meškinių česnakų pasodinau, visus perspėjau kur pasodinti, pagaliukais įrėminau ale kur tau trimeriu per galvas vis tiek gavo, bet jie gi svogūniniai tai gal kartais išgyveno, labai laukiu pavasario, kad sužinočiau. Vietą labai jau stengiausi parinkt tinkamą, drėgną, pavėsingą.... labai norėčiau užsiveist.
Aliexpress sėklos - viena didelė kaka. Paernai palaidojau pas juos gal 30 eurikų, vieninteliai vienmečiai pentiniai tiko. Siunčiausi ežiuoles veislines ( matomai, buvau su protu susipykusi) tai net ne ežiuollių sėklos buvo sudėtos, gal kokių piktžolių. Vietoje vilkdalgių išdygo kažkokie augalai pirštuotais lapais. Žiūriu, tas pats ir Amazonėje, ir net Ebejuje. Dabar tikiu tik sėklų firmomis, ir kuo garsesnė, tuo geriau.
Juk parašiau, kad ne sėklų bandžiau parsisiųsti Norėjau deimantinių paveikslų, tai kaip ir siuvinėjimas kryželiu, bet ne su siūlais, o priklijuojamom dalelytėm, kiti pikseliukais vadina, ir ten paveiksluose jų prisiklijuoja 18-36 tūkstančiai, nuo paveikslo dydžio priklauso.Esu pora pasidariusi rusiškų, kaina už 30*40 apie 50 eurų, ir turiu pora kinietiškų, kokybė, vaizdas, aišku skiriasi, bet kaina apie 11eurų už tokį patį Tiesa, tuos kinietiškus buvau gavus dovanų, bet dabar radau ir kiek jie kainuoja.Tai ir pamaniau, kad iš Aliexpreso aš 4 paveikslus gaučiau už vieną rusišką iš hoby.lt Ir būčiau turėjusi metams darbo Na, bet neišėjo ir nereikia, matyt, taip žadėta buvo, kad visai nesusigadinčiau akių
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 23, 23:00)
Už dyką galiu apkrėsti rožlige, daugiamečių liga. Man dar šviežias virusas pentinių ligai.
Žiūrėk ir susirk . Man ūmus paaštrėjimas ant šito. Mirk plyš turiu gauti šiam pavasariui.
http://www.thompson-...amenco/t63237TM
O dėl paprikos Blondy kažką sumalus būsiu. Nagi pas vengrus buvau, tai jie augina tas blyškiaveides, bet buvo kūginės. Gal su vertimu kažkas buvo ne taip Labai ieškau tokių maždaug vidutinio obuolio dydžio paprikų, kurios apvalios. Seniau kažkas panašaus būdavo įdarytos ir stiklainiuose parduodamos. Buvau gavus ir sėklų, tik kažkur senų seniausiai pamestos.
Žiūrėk ir susirk . Man ūmus paaštrėjimas ant šito. Mirk plyš turiu gauti šiam pavasariui.
http://www.thompson-...amenco/t63237TM
O dėl paprikos Blondy kažką sumalus būsiu. Nagi pas vengrus buvau, tai jie augina tas blyškiaveides, bet buvo kūginės. Gal su vertimu kažkas buvo ne taip Labai ieškau tokių maždaug vidutinio obuolio dydžio paprikų, kurios apvalios. Seniau kažkas panašaus būdavo įdarytos ir stiklainiuose parduodamos. Buvau gavus ir sėklų, tik kažkur senų seniausiai pamestos.
Atsirgau ir rozlige, pradejau nuo 40krumu, dabar jau nesergu. Pradejau nuo Sibirskos roziu, bet, kai jas reikedavo tvarkyti, tai budavo Dievuliau padek.Jau geriau kate laikyti, ta maziau apdrasko, o jau sitos... tulpes, apie 60 veisliu. Labai patinka astros, lelijos, kardeliai. Jurginai jau praeitas etapas,dabar tik vasariniai, irisai ir dar visoks biesas.
O del papriku idarymui, tai yra tokios, vadinasi pomidorine paprika Suszana ar kazkas panasaus, negaliu tiksliai paziureti, seklos sodyboj.Pernai auginau. Tipo skirtos grilinimui, bet ir idarymui dydis tobulas. Man jas nupirko Vilniuje, parduotuveleje prie stoties.
Sypt, greitai pasirodai su kokia rožyno-gėlyno nuotrauka.
O tai netikiuuuuu
O tai netikiuuuuu
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 24, 21:16)
Siemet jau galesiu pasirodyti, kaledu senis ismanuji telefona padovanojo, tai darties vaidinsiu, o tai vis naudojausi seniena Nokia daug metu.Pirma prifotkinsiu, paskui mokysiuosi ikelti O Lyzuka tai kaip zaltys tik gundo, tik gundo, bet siemet pati nezinau ko noriu... Ai apsedo nuo pernai manija dar ziuriu ir dabar nepraeina, uzsimaniau braskyno , dabar audziu minti, kaip cia ka patobulinti, kad darbo but maziau...
Labas rytas.
QUOTE(sypt @ 2017 01 24, 20:24)
Siemet jau galesiu pasirodyti, kaledu senis ismanuji telefona padovanojo, tai darties vaidinsiu, o tai vis naudojausi seniena Nokia daug metu.Pirma prifotkinsiu, paskui mokysiuosi ikelti
O Lyzuka tai kaip zaltys tik gundo, tik gundo, bet siemet pati nezinau ko noriu... Ai apsedo nuo pernai manija dar ziuriu ir dabar nepraeina, uzsimaniau braskyno , dabar audziu minti, kaip cia ka patobulinti, kad darbo but maziau...
O Lyzuka tai kaip zaltys tik gundo, tik gundo, bet siemet pati nezinau ko noriu... Ai apsedo nuo pernai manija dar ziuriu ir dabar nepraeina, uzsimaniau braskyno , dabar audziu minti, kaip cia ka patobulinti, kad darbo but maziau...
o tai šypt, neturi kokiu nuotrauku kompe su fotoaparatu darytų pvz? Ir man parupo Šypt gėlynai
Su braškynais nelabai draugaunu, buvau iš vis panaikinus, pernai truputi užveisiau, bus matyt kaip seksis, kol braliukai lenkai mus aprupina , ner ko plėšytis:)
Sveikos