Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

1.SP

2. K@mylye

3. Lyžuka
Atsakyti

1.SP

2. K@mylye

3. Lyžuka

4. barric

Atsakyti
Laba,

1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga

O mano tai raštas labai tragiškas. 4u.gif
Atsakyti
1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Ingrida
Bandysiu.......
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 08, 21:05)

O mano tai raštas labai tragiškas. 4u.gif

kur jau tragiškas mirksiukas.gif , lyg nemačius ir neskaičius smile.gif nematę jūs mano, jau visai pamiršus rašyt bigsmile.gif
Atsakyti
Na, ir mane pridėkite . smile.gif
O būtinai ranka ? Gali bent dalį kompu...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 09, 08:33)
kur jau tragiškas  mirksiukas.gif , lyg nemačius ir neskaičius smile.gif nematę jūs mano, jau visai pamiršus rašyt  bigsmile.gif

Kaimietuke, ranka, ranka biggrin.gif
Matai, zmones rasyt tuoj nebemokes biggrin.gif
Labas
na pridekit ir mane 4u.gif

1. SP
2. K@mylye
3. Lyžuka
4. barric
5. Niurzga
6.Yngrida
7.Is kaimo
8.sapniukass
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 09 lapkričio 2017 - 18:21
Reiktų ir man dalyvauti, bet, tiesą sakant, net nežinau kaip tas laiškas rašomas blush2.gif Ar čia tik kalėdinis sveikinimas, ar ir tekstas kažkoks rašomas. g.gif Nuo pat jūsų sumanymo dienos galvoju ax.gif
Atsakyti
Taip supratau yra Kalėdinio laiško idėja. Galutinio varianto nenusprendėme, o gal ir nereikia. Galvojome apie savo sukurtą pasaką, eilėraštį...

Paskui dar galvojau kas fantazijos neturi gali tiesiog parinkti gražių minčių, posakių, eilėraščių iš kokių knygų...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nepamenu dar tokių metų,kad lapkričio 9 dieną dar avietes skinčiau. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 lapkričio 2017 - 07:40
QUOTE(bangelee @ 2017 11 10, 00:24)
Reiktų ir man dalyvauti, bet, tiesą sakant, net nežinau kaip tas laiškas rašomas blush2.gif Ar čia tik kalėdinis sveikinimas, ar ir tekstas kažkoks rašomas. g.gif Nuo pat jūsų sumanymo dienos galvoju ax.gif

Čia-kaip ir su dovana: nėra jokių apribojimų ir taisyklių 4u.gif Svarbiausia, kad iš širdies 4u.gif O jau ką rašyti: tekstą su švelniais pamokymais, pasaką, recepto pasidalinimu ar tiesiog sveikinimą-kiekvieno reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju kad kaip kas nori ir supranta taip tas rašo, ilgą laišką, trumpą, su/be palinkejimų atviruką arba tik atvirlaiškį smile.gif, aš asmeniškai kai mažiau jus pažįstu, o gyvai aplamai ne tai, labai mielai džiaugčiaus gavus tik atvirlaiškį smile.gif ir pati žadu tokį siusti, man tie atvirukai "pačiupinėti" pašto antspaudų yra kažkas tokio wub.gif

bet čia tik mano nuomonė, nes pasaku tikrai nekursiu mirksiukas.gif , tik dėl vieno sutinku TIK RANKA RAŠYTAS turi buti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 lapkričio 2017 - 09:12