Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

IK dar kartelį su gimtadieniu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Prisidedu prie IK sveikinimų ir čia 4u.gif
Puokštę palikau kitoj temoj rolleyes.gif
Atsakyti
Kaimietuke, linkėti jaunystės-būtų kvaila, nes ir neteisinga, nes visos žinom, jog ji nebegrįš. Bet palinkėti jaunatviško žavesio ir dabartinės išminties norisi! Su gimtadieniu!
Atsakyti
IK su gimtadieniu 4u.gif
Tau tik tiek metų, kiek jauti širdy!
O raukšlės – tai tik šypsenų veide paliktas pėdsakas!

Atsakyti
IŠ Kaimo

Aš manau, kad visai normalu būtų, jei IK parodytų per žinias.Sunkūs ūkiniai metai, nelepino gamta, tai žurnalistai pakalbina ūkininkę, kad papasakotų kokius nuostolius patyrė, ko neleido gamta laiku padaryti, kokie darbai suvėlavo ir tt mirksiukas.gif Arba, kad pasidžiaugtų, kad derlių gerą nuėmė smile.gif
Net mane, eilinę praeivę, kažkada rajoninio laikraščio žurnalistas yra pagavęs, savaitės klausimą uždave ax.gif Tik dabar jau nebeatsimenu ko klausė biggrin.gif Bet save matyt laikraštyje, tai jau nelabai patinka unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus, kviečiu prie stalo. smile.gif

Bangele, vos tik kokios bėdos žemės ūkyje, pas mane korespondentų keli išsirikiuoja. Kiti juos siunčia trijų raidžių adresu. Na, o man reikia šiek tiek nemokamos reklamos, truputį piaro. Be to, kas mane pažįstate gyvai, žinote, kad esu plepalas. Kai filmuoja ar kalbina, prikalbu ko reikia ar ar net per daug. Gerai, kad 80 procentų iškarpo. biggrin.gif Be to, jei labai jau reikia, padarome veiksmo. Visi televizininkai labai pageidauja ne statiškų kalbančių galvų, o kokio tai judėjimo, darbo, technikos. Vis kai atvažiuoja korespondentas iš rytinio "gaidžio" , pirmiausia užrašo foninį triukšmą rūšiavimo linijos, o tada einame kavos gerti ir kalbėtis. Vėliau vienas takelis rašomas ant kito ir gaunasi reportažas. tongue.gif
Visi tie padejavimai leidžia ženkliai sukelti prekių kainą ir įnešti nors kažkiek panikos didmenininkams. Va, kad ir šiandien, sulaukiau trijų gundančių pasiūlymų dėl išankstinių sutarčių. Ko nebuvo jau gal 10 metų. Tai galiu riesti kaip povas uodegą ir ramiu balsu makaronus kabinti, mol , taip taip, tragiška, daržovių neužteks....Bet... Jeigu sutarsime gera kaina, gal kaip jums ką nors rezervuosiu.... Žodžiu, bla bla bla, svarbu neleisti atitokti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 07 lapkričio 2017 - 21:25
Laba,

Kaimietuke,
Linkiu tau saulės šviesos lyjant,
Lietaus, kai nuo kaitros trošku vėl bus.
Dainos aplinkui spengiant tylai,
Tylos, kai šalia visi triukšmaus.

Su gimtadieniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 07 lapkričio 2017 - 21:55
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 07, 21:23)
Ačiū už sveikinimus, kviečiu prie stalo. smile.gif

Visi tie padejavimai leidžia ženkliai sukelti prekių kainą ir įnešti nors kažkiek panikos didmenininkams.

Ech, o galutiniam rezultate viskas atsiliepia ant pirkėjo kailio, tiksliau jo piniginės biggrin.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš Kaimo, dar vienas sveikinimas ir nuoširdžiausi linkėjimai link norų pildymosi 4u.gif Kad ir pavėlavau, bet prie to vaišių stalo visvien sėdu. ax.gif

O pas mane kad sudygo pupos rolleyes.gif Matyt pabiro iš ankščių kol nuėmiau derlių, dabar mielai augtų.

Atsakyti
Kalėdinio laiško rašyme dalyvauja:
1.SP
2.
3.
...
Atsakyti

Kalėdinio laiško rašyme dalyvauja:
1.SP
2. K@mylye
3.
...

Dvejojau dvejojau, bet visgi bandau rįžtis, nes man tai sunkus atvejis su rašliavom. Aš skaičių žmogus. 

Atsakyti