Labas rytas,
stalas toks, kad net aš tokia apžora visko nenuvalgysiu
Ingrida, kad tu žinotum kaip man gražu kryželiu siuvinėtos Kalėdinė atvirutės
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 04, 10:47)
Gal pavyzdžių turi parodyti?
Laas rytas.
Laba diena.
Prieš žiemą vis aš sugrįžtu į temą, nors paskaitau tai visus metus
Visada labai patiko idėja dalyvaut sodybiečių kalėdinių dovanėlių keitimuose. Labai smagu būdavo galvoti,gaminti dovanėles, o poto ir eiti į paštą sau dovanos pasiimti. bet viskas eina į priekį ir visai šauni mintis būtų prieš Kalėdas keistis atvirutėmis, parašyti popierinį laišką, dar galima ir kokias kelias sėklas gėlių ar daržovių įdėt prie atvirutės, kad kitą vasarą augančios gėlės ar daržovės vis primintų sodybiečius....
Prieš žiemą vis aš sugrįžtu į temą, nors paskaitau tai visus metus
Visada labai patiko idėja dalyvaut sodybiečių kalėdinių dovanėlių keitimuose. Labai smagu būdavo galvoti,gaminti dovanėles, o poto ir eiti į paštą sau dovanos pasiimti. bet viskas eina į priekį ir visai šauni mintis būtų prieš Kalėdas keistis atvirutėmis, parašyti popierinį laišką, dar galima ir kokias kelias sėklas gėlių ar daržovių įdėt prie atvirutės, kad kitą vasarą augančios gėlės ar daržovės vis primintų sodybiečius....
Labas rytas.
Anonsą mačiau per tv3,žinias mūsų IK rodys.
Laba,
Ingrida į google vaizdų paiešką nukopijuok,,cross stitch christmas postcards". Daug atvirukų prisižiūrėsi ir vaikiškų ir labai solidžių, ir linksmų...
O jei reikės aš gal dar kur nors ir schemų rasiu.
Ingrida į google vaizdų paiešką nukopijuok,,cross stitch christmas postcards". Daug atvirukų prisižiūrėsi ir vaikiškų ir labai solidžių, ir linksmų...
O jei reikės aš gal dar kur nors ir schemų rasiu.
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 06, 17:34)
Anonsą mačiau per tv3,žinias mūsų IK rodys.
Kas čia per naujiena ??? Jau kokios dvi savaitės korespondentus veju lauk. Nebent miegančią nufilmavo
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 06, 21:21)
Kas čia per naujiena ??? Jau kokios dvi savaitės korespondentus veju lauk. Nebent miegančią nufilmavo
Gal kokią seną medžiagą pakėlė,nu anonse tiek panaši į tave buvo.Jei ne turtinga būsi,apsipažinau.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 06, 22:21)
O aš vakar bandžiau net per kompą surasti tv3 žinias, nes tv neturiu Ir taip gailėjausi, kad nepavyko
Tai pereinam prie laiškų? Tada reikia snieguolės, kuriai adresus siųsim
Labas rytas.
IK,su Tavo švente.
labarytis
Is Kaimo, su Tortadeniu !!!
kokia proga turetu rodyti per tv? kazkoks atradimas/isradimas/pasiekimas? man idomu paziuret