Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas,

stalas toks, kad net aš tokia apžora visko nenuvalgysiu ax.gif

Ingrida, kad tu žinotum kaip man gražu kryželiu siuvinėtos Kalėdinė atvirutės wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 04, 10:47)

Ingrida, kad tu žinotum kaip man gražu kryželiu siuvinėtos Kalėdinė atvirutės  wub.gif  mirksiukas.gif

Gal pavyzdžių turi parodyti?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Laas rytas.
Atsakyti
Laba diena.
Prieš žiemą vis aš sugrįžtu į temą, nors paskaitau tai visus metus smile.gif
Visada labai patiko idėja dalyvaut sodybiečių kalėdinių dovanėlių keitimuose. Labai smagu būdavo galvoti,gaminti dovanėles, o poto ir eiti į paštą sau dovanos pasiimti. smile.gif bet viskas eina į priekį ir visai šauni mintis būtų prieš Kalėdas keistis atvirutėmis, parašyti popierinį laišką, dar galima ir kokias kelias sėklas gėlių ar daržovių įdėt prie atvirutės, kad kitą vasarą augančios gėlės ar daržovės vis primintų sodybiečius.... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Anonsą mačiau per tv3,žinias mūsų IK rodys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Ingrida į google vaizdų paiešką nukopijuok,,cross stitch christmas postcards". Daug atvirukų prisižiūrėsi ir vaikiškų ir labai solidžių, ir linksmų...
O jei reikės aš gal dar kur nors ir schemų rasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 06 lapkričio 2017 - 19:55
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 06, 17:34)
Anonsą mačiau per tv3,žinias mūsų IK rodys. mirksiukas.gif

Kas čia per naujiena ??? Jau kokios dvi savaitės korespondentus veju lauk. Nebent miegančią nufilmavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 06, 21:21)
Kas čia per naujiena ??? Jau kokios dvi savaitės korespondentus veju lauk. Nebent miegančią nufilmavo  blink.gif

Gal kokią seną medžiagą pakėlė,nu anonse tiek panaši į tave buvo.Jei ne turtinga būsi,apsipažinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 06, 22:21)
Kas čia per naujiena ??? Jau kokios dvi savaitės korespondentus veju lauk. Nebent miegančią nufilmavo  blink.gif

O aš vakar bandžiau net per kompą surasti tv3 žinias, nes tv neturiu blush2.gif Ir taip gailėjausi, kad nepavyko biggrin.gif

Tai pereinam prie laiškų? bigsmile.gif Tada reikia snieguolės, kuriai adresus siųsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas.
IK,su Tavo švente.
Atsakyti

labarytis :)

Is Kaimo, su Tortadeniu !!!

freesia-michael-george_2_0_0.jpg?itok=4p

kokia proga turetu rodyti per tv? kazkoks atradimas/isradimas/pasiekimas? :) man idomu paziuret

Atsakyti