Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Niurzga, aš už :)

Atsakyti
Laba,

aš irgi už.
Gal yra kas dar nėra adresiukų dalinęs ir galėtų paorganizuot?

Aš tik vakarais prisijungiu ir tai ne kasdien, tai būtų lėta organizacija, lėtas adresiukų dalinimas...
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 11 02, 22:29)
Laba,

aš irgi už.
Gal yra kas dar nėra adresiukų dalinęs ir galėtų paorganizuot?

Aš tik vakarais prisijungiu ir tai ne kasdien, tai būtų lėta organizacija, lėtas adresiukų dalinimas...

Labas rytas 4u.gif Aš galiu jums paorganizuot su burtais smile.gif , pati nedalyvausiu. ax.gif
I verandą suneštuose vazonuose kad pridygo lobelijų, net gaila žiūrėt. Kai pradėa rimčiau šalt, reiks įneśt kambarin, bet jau bus ravejomas jų lauk iš tų vazonų. Nes ten kartu su pelergonijomos .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Dėl Kalėdų šiemet pasuoju , abi rankos "kairės" , fantazijos 0, darbų milijonas ... O aš taigi ne jaunyn:)

Iš Kaimo prisiskaičiau apie poduras gėlininkų puslapiuose, labai panašu kas pas mane. Paguoda ta , kad jos neryja augalų minta pūvančiu humusu. O pas mane taigi šiltnamis storiai užklotas mulčiumi buvo, sąlygos tobulos jų dauginimuisi . Šilta, ką valgyt yra .
Atsakyti
Aš irgi šiemet nesijungiu, ne delto kad kažka neidomaus gavus, priešingai smile.gif, deja fanatazijos nulis, o atmestinai tik kad siusti kad siusti aš nenoriu taip smile.gif
Atsakyti
Jei dauguma mūsų nenori keistis dovanėlėmis, keiskime tradiciją! bigsmile.gif
O jei įvestumėm naują tradiciją-laiško rašymą? Bet ne paštu, o į elektr. paštą arba dar paprasčiau-į až? bigsmile.gif Nuoširdus laiškas-irgi dovana! Ir ji iš širdies, iš patirties... Ką jame rašyti-kiekvienos fantazijos reikalas, gal pasidalinti patirtimi, pastebėjimais, gal paguosti ar pasiguosti pačiam.
Mes taip seniai rašėme laiškus!
Kokia jūsų nuomonė šiuo klausimu?
Irgi išsidalintumėm slapta ir niekas nežinotų, iš ko laišką gaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 11 03, 09:31)
Jei dauguma mūsų nenori keistis dovanėlėmis, keiskime tradiciją!  bigsmile.gif
O jei įvestumėm naują tradiciją-laiško rašymą? Bet ne paštu, o į elektr. paštą arba dar paprasčiau-į až? bigsmile.gif Nuoširdus laiškas-irgi dovana! Ir ji iš širdies, iš patirties... Ką jame rašyti-kiekvienos fantazijos reikalas, gal pasidalinti patirtimi, pastebėjimais, gal paguosti ar pasiguosti pačiam.
Mes taip seniai rašėme laiškus!
Kokia jūsų nuomonė šiuo klausimu?
Irgi išsidalintumėm slapta ir niekas nežinotų, iš ko laišką gaus. 4u.gif

O aš siulau jei jau keist tradiciją tai keist į kažką orginalaus, tai va galim atgaivinti tikrų, popierinių laiškų o dar geriau atvirukų-atvirlaiškių rašymo tradiciją smile.gif tuo pačiu paaktyvinti pašto veiklą, tai būtų kažkas panašaus kaip postcrosing'as, kuriame aš dalyvauju smile.gif, gauti atviruką malonu ir puiku, tai va reziume:

aš už atvirlaiškių pasikeitimą smile.gif
Atsakyti

galima ir atvirukais :)

Atsakyti
Atvirukai puiku. Dar galima prie to pačio siųsti savo kalėdinę pasaką sukurtą. Ar kažką panašaus.
Atsakyti
Laba,

aš už tikrą laišką, atvirlaiškiai šaunu (vieną kaip tik porą dienų atgal išsiunčiau ax.gif) tiesiog į juos labai mažai teksto telpa. O laiške tikrai kaip Kaimietukė siūlo gali būti pačių kurtos pasakos ar eilėraščiai, gal piešinukas, gal mylimiausias receptas... hmm.gif (Kažin kas iš to išeitų). Kam prastai su fantazija galėtų tiesiog laišką rašyti.
Gal pabandom?

Lyžuka, o aš apleidau postcrossingą, bet galvoju vėl prie jo grįžti. Akys nebeleidžia siuvinėti, pirštas nebeleidžia megzti...reikia naujos veiklos arba grįžti prie apleistos senos veiklos ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dieve,kaip aš neturiu fantazijos. ax.gif ax.gif
Atsakyti