Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Tarybu sajungoj buvo labai daug badavimo kliniku, netgi sizofrenija gana sekmingai gydydavo, bet atejus laukiniam kapitalizmui, emus pelnytis is vaistu – visas jas uzdare, dabar vel atidarinej, tik uz labai didleius pinigus gali ten "gydytis" – yra ir LT tokia :DDD

Lyzuka, ne nesidarau, as pirma badavimo diena pasidarau praksalana, o po to turiu savo metodu, ju deka viskas valosi savaime :) kasdiena, manau, kad klizma ner gerai, organizmas turi pats susitvarkyti, tai irgi naturalus procesas... vat atrodytu ka ten zmogus, pavalgei – pakakojai – issivalei, o pasirodo tiek brudo pas mus kaupiasi, kad net 7–ta badavimo diena dar buna kuom si...ti – taigi ir is to galima isvadu pasidaryt tam tikru :)))

Atsakyti
QUOTE(barric @ 2017 10 30, 11:00)
<p>Tarybu sajungoj buvo labai daug badavimo kliniku, netgi sizofrenija gana sekmingai gydydavo, bet atejus laukiniam kapitalizmui, emus pelnytis is vaistu – visas jas uzdare, dabar vel atidarinej, tik uz labai didleius pinigus gali ten "gydytis" – yra ir LT tokia :DDD</p><p></p><p>Lyzuka, ne nesidarau, as pirma badavimo diena pasidarau praksalana, o po to turiu savo metodu, ju deka viskas valosi savaime smile.gif kasdiena, manau, kad klizma ner gerai, organizmas turi pats susitvarkyti, tai irgi naturalus procesas... vat atrodytu ka ten zmogus, pavalgei – pakakojai – issivalei, o pasirodo tiek brudo pas mus kaupiasi, kad net 7–ta badavimo diena dar buna kuom si...ti – taigi ir is to galima isvadu pasidaryt tam tikru smile.gif))</p>

tai, tas tiesa, ir aš nesidarydavau, ir to praksalano irgi ne aš bijodavau, kad jo paskui neis sustabdyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2017 10 29, 13:12)
, aš kas savaitę po dvi dienas darau, viena sausa būna, kita su skiestu mineraliniu, ir dar kartą per mėnesį 5–7 dienas badauju tik ant vandens, esu labai patenkinta nauju garderobu pokyčiais figūroje ir bendra savijauta, beigi suklęstėjusiais plaukais, nagais, ragais bei kt detalėm biggrin.gifD kadangi netekau 15 kg, o jei skačiuoti "plaukiojančius, tai visų 20, turiu tikslą iki Vėlykų sverti 60, max 65 smile.gif)) nebe daug ir liko, va prieškalėdinis pasninkas laukia ir priešvėlykinis dar smile.gif)) turėtų viskas pavykti</p>

Oi, barric, tai tu jau kaip manekenė... Aš irgi dariau dvi dienas per savaitę, bet abi gėriau vandens su biški citrinos. Dabar pradedu nusikalst... Vis kokį kąsnį pakandu, nes prieš žiemą tikrai nelengvos tos vandens dienos... Kažkaip kai karšta, tada kitas reikalas. Bent jau man.
Bet kiek tu valios turi... 4u.gif

O dar kai reikia kitiems gamint, kvapai skrandį gundo...

Einu žiūrėt kas tas praksalanas... ax.gif

Bet mano toks amžius, kad tik nustojus laikytis tų iškrovos dienų, svoris tyliai, bet negailestingai ropoja link savo buvusios vietos. unsure.gif
Papildyta:
A, jau aišku apie praksalaną. Žinojau tokį, bet ne tokiu pavadinimu ax.gif
Atsakyti
Nu kaip iki stotelės nueit, šitaip pliaupia, o jau vėjas... doh.gif Apie skėtį kalbos nėra....
Atsakyti
Pabandykit badavimą suderinti su fiziniu darbu. Normaliu fiziniu darbu, o ne pratapsenimu parko keliuku.Pamėžkit tvartuką, mūrininku padirbėkite arba prie kokios linijos.. Kapec. Visa bėda , kad antsvoris dažniausiai "baltų apykaklių " problema.
Taigi ir mano....
Beje, žinau atvejį, kai mėnesio badavimas iššaukė šizofrenijos paūmėjimą arba tiesiog ją sukėlė. Na, bendradarbis prisiskaitęs tų pačių rusų knygelių ėmė badauti, tai po savaitę, tai po mėnesį. Jau nekalbant apie tai, kad tuo laiku smirdėdavo nerealiai, po vieno tokio "gydomojo" badavimo ėmė su kirviu apie kaimynų langus lakstyti. Žmonės išsilakstė iš namų kaip kurapkos . biggrin.gif Greitai atvarė vyrai baltais chalatais ir išvežė į Rokiškį. Ten pavalgė ir po savaitės jau sušnekamas namo grįžo.
Laimė, nuo to laiko užsičiaupė ir mums proto nekniso. tongue.gif
Šiaip dėl badavimo nemačiau nė vienos rimtos disertacijos. Esu paklausinėjusi gydytojų draugų, nėra badavimas įrašytas į jokius ligų gydymo algoritmus. O visokių šarlatanų knygos ir visas piaras neįtikina. Beje, pažįstu gydytoja, ir labai gerą, kuris baigė karjerą šizofrenija. Tai man truputį nejauku darosi, kaip jis gydė paskutiniais metais... blink.gif
O va neprivalgymas, trumpas kelių dienų badavimas fiziologiškai priimtinas ir evoliucijos eigoje ne kartą buvo išbandytas. Organizmai tiesiog taip prisitaikė. Šiandien yra maisto, ryt nerandu. Dieną, dvi, bet ne ilgiau. Ilgalaikis badas reiškia jėgų praradimą ir karjeros pabaigą plėšrūno dantyse. Todėl tai neužsifiksavo genuose. O va "riebeju- liesėju" priklausomai nuo sezono ar maisto pasiūlos aukso genais įrašyta į DNR.
Atsakyti
Taip norėtųsi po Iš Kaimo žinute paspausti patinka, ar net labai patinka.Bet čia ne feisbukas biggrin.gif Ir po SP žinute ax.gif Netikiu jokiom dietom, jokiais badavimais.Gyvenu pagal principą, kad visur reikia turėt saiką ir protą.Nepritariu dukters vegetarizmui, matau, kad jos sveikata prastėja.Pakeisti nieko negaliu, iki pilnametystės paauginau sveiką gražią merginą, o toliau jau ji pati sau kelią kloja.Gal tik cukraus per dideliam vartojimui esu linkusi pritartiArbatą, kavą geriu nesaldintą, bet pyragą išsikepu, uogienių prisiverdu.Norėtųsi daržovių daugiau valgyt, mišrainių visokių, bet nemoku pasidaryt.Pasiauginu visokių, tik padaryt nemoku.Kale kopūstus baigiu sušerti triušiams, bandžiau džiovinti apibarstytus druska, aliejum ir sezamo sėklom, bet nepatiko, neina sukramtyt, plaušų pilna burna palieka, kukurūzų burbuoles triušiai jau suėdė, cukinijas irgi greičiausiai vištos sules...
Atsakyti

tai kad yra tų mokslinių darbų, kaip tarybų sąjungos laikų, taip ir vėlesnių, va pvz. pirmas pasitaikęs

http://medical-diss....nsivnoy-terapii

"Голодание ради здоровья" 1973, Николаев Юрий Сергеевич (1905–1998) — доктор медицинских наук, профессор

"Большим вкладом в развитие метода явился вышедший в Москве в 1969 г. сборник "Проблемы лечебного голодания". В нём приняли участие крупные учёные: академик П. К. Анохин, академики АМН СССР А. А. Покровский и П. А. Федоров, профессор Ю. С. Николаев. Серьезного внимания заслуживают также монографии ряда зарубежных учёных. Все эти авторы на большом статистически достоверном материале подтверждают высокую эффективность метода."

http://www.rulit.me/...d-286509-1.html

man rodos vardu ir moksliniu laipsniu tikrai pakanka

dabar gydomasis badavimas tikrai nera irasytas i jokius algoritmus, bet seniau buvo

Atsakyti

bet siaip as nematau reikalo cia gincytis  apie nieka :) kiekvienam savo, kam idomu, tas mokosi ir taiko si metoda, kas nenori, tas ir netaiko :DDD tai ta pats, kas gincytis apie skiepus ar kas geriau, mac ar pc :DD

tik keista, kad gydytojai teigia, jog  nera moksliniu darbu tom temom, jei net nesidomejo ir nezino to... tiesiog medicininiame to nedesto... as nelinkus skaityti geltona literatura, kai susidomejau – ieskojau butent moksliniu darbu, domejausi metodika ir t.t., beje metodiku yra daug ir kiekviena sgali pasirinkti jam tinkamesne, skaitydama ir isbandydama savo patirtimi isitikinau kaip viekia tie mechanizmai, pasijutau zymiai geriau, pradejau atrodyti zymiai geriau, viskas kaip aprasyta, prisitaikiau sau tinkamos metodus

P.S. del kvapo tikra tiesa, bet kadangi i darba nevaikstau, prakenciu tai namuose

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 30 spalio 2017 - 19:14
QUOTE(bangelee @ 2017 10 30, 18:53)
Taip norėtųsi po Iš Kaimo žinute paspausti patinka, ar net labai patinka.Bet čia ne feisbukas biggrin.gif Ir  po SP žinute ax.gif Netikiu jokiom dietom, jokiais badavimais.Gyvenu pagal principą, kad visur reikia turėt saiką ir protą.Nepritariu dukters vegetarizmui, matau, kad jos sveikata prastėja.Pakeisti nieko negaliu, iki pilnametystės paauginau sveiką gražią merginą, o toliau jau ji pati sau kelią kloja.Gal tik cukraus per dideliam vartojimui esu linkusi pritartiArbatą, kavą geriu nesaldintą, bet pyragą išsikepu, uogienių prisiverdu.Norėtųsi daržovių daugiau valgyt, mišrainių visokių, bet nemoku pasidaryt.Pasiauginu visokių, tik padaryt nemoku.Kale kopūstus baigiu sušerti triušiams, bandžiau džiovinti apibarstytus druska, aliejum ir sezamo sėklom, bet nepatiko, neina sukramtyt, plaušų pilna burna palieka, kukurūzų burbuoles triušiai jau suėdė, cukinijas irgi greičiausiai vištos sules...

Bangele o dukra žaliavalgė ar tik vegetarė ? Vegetarė ne taip ir baisu ...

Baric tokiais eksperimentais kaip tavo reikia sėdėti namie . Nei protinio nei fizinio darbo ir ginkdieve jokių žmonių ....
Atsakyti

lengvas fizinis darbas arba neintensyvus sportas netgi sveikintinas, namie sedeti negalima, reikia kuo daugiau buti gryname ore, kitaip gali buti bloga... o su zmonem na jo, po pirmu penkiu dienu – geriau nebendrauti kuri laika :DDD protinis darbas kaip tik geriau vyksta ir darbingumas gerokai padideja, tik gaila, negali naktimis dirbti, kadangi labai geras gilus miegas ir nuluzti veliausiai 22 val :DDD beje mane tas lbiausiai gasdino, kad bus nemiga, bet pasirode, kad miegas yra kur kas geresnis :DDD ir atsikelt nesunku

Atsakyti
Dusia, vegetarė, nevalgo tik mėsos, bet valgo kiaušinius, žuvį, silkę ir visus pieno produktus.Nevalgo jau nuo 2003 metų pavasario.Tada buvo pirmakursė studentė.Nė vienam iš artimos giminės nėra buvę mažakraujystė, o jai dabar pastoviai yra, sunkūs probleminiai nėštumai, ypač antrasis, buvo ir persileidimų, ai ir taip visokios kvarabos pastoviai ją vargina.Kada tik pabendraujam vis kokios nors ligos užpuolę, vis antibijotikai ir antibijotikai O, kol vidurinėj mokėsi, niekuo rimčiau nesirgo, neskaitant kelių dienų slogos, nebuvo nei traumų, nei kokių operacijų Vyrui, vaikams gamina su mėsa, bet net neragauja ar druskos pakankamai įdėta
Atsakyti
Baricc,o tu šeimynai gaminį maistą, kai pati nevalgai? Geležinė valia pas tave.
Atsakyti