Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

baric o koks tavo ūgis jei ne paslaptis ? nes aš dabar tiek sveriu ir man dar nieko gero su apimtismis nera mirksiukas.gif savaitinis "meniu" tai čia mano pastovus toks, o va ant menesiniu vis nera laiko susikaupti, kažkaip po tiek laiko badaujant man reiktu ramybes , nusiteikimo, na tiesiog rimto psichologinio pasiruošimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Barric, šaunuolė 4u.gif Nepritariu tokiems badavimams, bet skaičiai įspūdingi drinks_cheers.gif
Tai ką tu valgai tomis dienomis, kai valgai? Ar pakanka pusės grūdo? Ar sportuoji?
Aš va grybų su spirgais ir bulvėm pririjau... blush2.gif Ir visa laiminga, visa spindžiu, kailis blizga biggrin.gif Badavimui neturiu valios. Sykį esu badavusi vasaros metu 6 dienas. Rezultate grįžtant namo mašina kamštyje netekau sąmonės blink.gif Gerai, kad stovint, kad mašina "ant parkingo" nustatyta, neriedėjo, atsipeikėjau, kai ėmė man intensyviai pypsėti už nugaros. Nuo tada nebadavau nė vienos dienos.
Atsakyti
Ingrida, labai labai gražūs tavo vainikiukai wub.gif Neperkrauti ir skoningi. 4u.gif Pilnai gražu ir be dierbtinių gėlių būtų ax.gif Kiškio ašarėlių ir aš pasidžiovinau, per meetą Iš Kaimo dalino tavo gėrį 4u.gif Kermėkus esu auginusi, bet neaugo kažkodėl. Gal kokių paslapčių yra jiems augint?
Baric, kaip daug valios turi 4u.gif Mes su die duku kartais vieną dieną per savaitę nevalgydavom. Kai buvom įpratę, tai jokios įtampos nebuvo. O savijauta liuksusinė. Dabar kažko apkerpėjom ir tik valgom valgom smile.gif . Reik valios paieškot. Išsivilko kažkur abi su mūza biggrin.gif
Atsakyti

Lyžuka, mano ugis 170 cm

SP, ak, as irgi nepritariau seniau tokiems dalykams, kol sveikata nepriverte ir kol neperskaiciau n tomu mokslininku veikalu ta tema, kol neismokau to daryti... tai dabar jau pritariu, kai pamaciau realius poslinkius ir rezultatus, kuriuose svorio praradimas yra maziausia dalis, sportuot nesportuoju siuo metu, kadangi daug badauju, o badaujant intensyvus sportas nepatartinas, vaiksciojimas, joga – ok, mano dabartines studijos reikalauja daug judejimo, vaiksciojimo, nemazai praleidziu ant koju, laipioju staciais laiptais ir pan., na ir neturiu laiko sportuoti, o valgau ka noriu, tik tiek, kad nebenoriu valgyt nei miltiniu dalyku, nei visokiu ten krakmolingu ar saldziu, naturaliai nesinori, tai taip gaunasi, kad valgau, mesa, zuvi, darzoves, grikius, zodziu normalu maista... alkoholis kelia sleikstuli. Netekti samones badaujant imanoma, kai netaisyklingai ieini ir netaisyklingai badauji, kadangi ten irgi daugybe savo taisykliu yra, as blogai jauciuosi, kai sumuxliuoju ir padarau kazka ne taip, ir puikiai jauciuosi, kai tinkamai parenku tam laika (taip taip, pasirodo moteriskas ciklas labai svarbu tame dalyke, gali but bloga savijauta vien del netinkamai parinkto ciklo laikotarpio) ir teisingai ieinu, teisingai elgiuosi badavimo metu ir teisingai iseinu – tada nebuna nei vienos problemeles

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 29 spalio 2017 - 20:29
Baric, poetės žodžiais tariant
- iš kur mergaitei tiek drąsos, tiek valios geležinės... 4u.gif
Dabar bijau su radikaliomis dietomis susivaryti tulžies pūslę. Jau rado akmenyną... O su mažo kaloringumo dieta irgi buvau apalpusi. Ravėjau, dar karšta, pasilenkiau... Atsipeikėju, ogi sudribusi vagoje..
Ai, tiek jau to, geriau būsiu lašininė, negu ligota. O ragai nagai nuo dietų tai tikrai kenčia. Ir ilgam.
Atsakyti

tai tulzies pusle  yra gydoma badavimu, daug kam net iseina akmenys... ir tai ne dieta, tai gydomasis badavimas :) vat dietos, isskyrus gydomas, tikrai ne i gera, ypac mono

mazo kaloringumo dieta zinoma, kad gali sukelti alpimus, issekima ir rimtesnes problemas:) gydomasis badavimas tuo ir skiriasi, kad po keliu dienu organizmas persijungia i vidine mityba, pradeda valgyti savo blogasias lasteles ir prikauptus riebalus, o kai gauna bent rieke duonos per diena, jam nesigauna persijungti i vidine, nepasileidzia gydomieji mechanizmai, organizmas senka ir rezultate dar labiau suserga:) del to rimtesni adeptai neleidzia jokiu arbatu, mano didziausias pasiekimas buvo 11 paru, bet nebuvo jokiu alpimu ir pan, as net lengvai sportuodavau, 10–ta diena giniausi kursini, na toki lengva silpnuma aisku jauciau, bet nieko daugiau

ragai nagai po dietu kencia velgi del tu paciu priezasciu – vidinio maitinimo nebuvimo, po pusmecio badavimu serijos man nustojo luzinet nagai, patapo tvirti, eme greitai augti, plaukai irgi nustojo slinkti, oda pagerejo, apie dingusias smulkias papilomas net nekalbu, susitvarke dar eile kosmetiniu bedeliu, pvz dingo isvarzos pedu kauluose, del vidaus nzn, bet, atrodo inkstai susitvarke, nesityriau, jauciuosi gerai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 30 spalio 2017 - 00:49
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neturiu valios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2017 10 30, 02:46)
gydomasis badavimas tuo ir skiriasi, kad po keliu dienu organizmas persijungia i vidine mityba, pradeda valgyti savo blogasias lasteles ir prikauptus riebalus,

Gal gali plačiau papasakoti, kuo skiriasi badavimas nuo gydomojo badavimo? 4u.gif Nes man atrodo, kad badavimas vis tiek yra badavimas, be jokių ten čakrų atsidarymo blush2.gif Viena diena per savaitę-tikrai sveika, bet ilgiau...
Skeptiška esu tuo klausimu, mat vieną jau žmogų, kuris gydėsi badavimu, palaidojau huh.gif Dėdė buvo. Bet ten jau visiškas smegenų nublūdimas: veganas, žaliavalgis ir dar badavo po 40 dienų unsure.gif Irgi įrodinėjo, kad daug sveikatos turi, kad gražus, kad nesirgo nė gripu. Ir tikrai-iki 50 metų buvo gražus kaip Apolonas wub.gif Lieknas, jaunas, skaistus ant veido, maximum duotum 30 metų. Tikrai nesirgo, tad pas gydytojus nesilankė, tyrimų nedarė. Ir staiga bac-ūmi leukemija, agresyvi forma blink.gif Nepadėjo jau tada niekas, nei kraujo perpylimai, nei kaulų čiulpų operacija, ėmė mėsą valgyti, deja, po 8 mėnesių jo netekom...
Iki ligos išklausėm ir jo paskaitų apie sveikus badavimus, kaip ten organizmas riebalus ėda, kaip ląstelės visus virusus kaip maistą sudoroja... O, matyt, nėra taip viskas paprasta su tais mūsų organizmais, kartais tokie badavimai pažadina autoimunines ligas. Ir žinok, kada pažadins: po metų ar po 20.

Taip kad, Barric, sveikinu numetus svorio ir tikrai žaviuosi tavimi, bet šiaip jau be fanatizmo dietos laikykis, vaikai per maži, kad našlaičiais liktų 4u.gif Dusia gerai sakė, kad konclageryje nebuvo nė vieno storo... Bet ir sveiko nuo tokio gydomojo badavimo nebuvo. Sruoga, kuris konclageryje buvo prie vadinamo elito ir gaudavo daugiau maisto, ir tas po tokio "gydymo" susirgo skrandžio vėžiu.
Atsakyti
https://skonis.lryta...adekos-3294336/
Man labiau tokia dieta patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti

konclageryje nebuvo tikro badavimo, vistiek kriauksle duonos, t.y. isorinio maitinimo gaudavo retkarciais, ko pasekoje gavo issekima ir ligas, SP, o kad dede mire – na ne faktas, kad nuo to, yra lbai senu zmoniu, kurie ta praktikuoja, yra netgi gana sekmingas vezio gydymo metodas badavimo pagalba, bei kitu ligu, na cia reiktu tiesiog apie tai skaityti ir geriausia mokslininku monografiju... gydomasis nuo paprasto skiriasi taisyklingu iejimu, taisyklingu elegesiu badavimo metu ir, kas svarbiausia, taisyklingu isejimu bei tarpuose tarp badavimu taisyklinga mitybos sistema

P.S. as vienu metu gilinausi i umios leukemijos mechanizmus – tai tokia liga gali istikti zmogu net ne del mitybos, o del viso organizmo supurtymo arba sutrenkimo, pvz. ta liga dazna tarp statybininku, asmeniskai pazistu du zmones, kurie dirbo ant stogo, nukrito nuo jo ir po neilgo laiko susirgo leukemija

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 30 spalio 2017 - 08:15
Jau sakiau nebesikišiu ... bet neiškenčiau - pažiūrėkit apie trumpą badavimą , vėžio maitinimą : Klausikt daktaro laidas... Tikėsit - ne Jūsų reikalas . Pora daktarų ir Lietuvoj jau eina prieš cukrų pramonę . Kiek ilgai nacionalinis transluotojas tai pakęs- nežinau .

Barric metodas manau , kad puikus - bet reikalauja daug žinių , laiko, pasiruošimo .

Atsakyti
Sveikos

baric ar dareis klzmas per tas 7 dienas? o badavimas 3 dienu net aplamai nesiskaito badavimu smile.gif, tik nuo ketvirtos prasideda, bent jau taip rašo literaturoje, rusu gyd yra gerai ji įvaldę ir puikių knygų šituo klausimu išleidę mirksiukas.gif
Atsakyti