Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 26, 12:59)
Su mašina autokatastrofoje bent lieka šansas, kad nekalti vaikai liks gyvi.

O jei atvirkščiai ?
Avarijų aš bijau , nes daug artimų esu laidojusi ...

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 26, 11:19)
1 ir 3 jau kaip ir atsisakius laisvai, bet vidurinio niekaip biggrin.gif, na koks jau bus tas gyvenimas jei visų jo malonumų atsisakysi  unsure.gif

TV man buvus nebuvus, nereik, alkoholis..nu ką čia pasakius. ax.gif Gero vyno taurės tikrai nebrokiju ax.gif Mėsos galėtų nebūt, sau jos neperku, bet mama nori. Bet kur svečiuose skanų kepsnį kodėl ne... rolleyes.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 26, 11:41)

Lėktuvu nebijau visai skristi . Vien dėl statistikos - lėktuvai krenta retai , o kiek  Lenkijos keliuose lietuvių galvas padėję ? Ne 100. Šiai dienai  dabar likusi nedidelė  atkarpa nekokio kelio iki Varšuvos, bet vis tik 6 valandas sugaišti . Vien Lietuvos kelias iki Suvalkų vadinamas mirties keliu .
Lėktuve nėra net aukščio baimės - nes nėra atspirties taško smile.gif Tai ne kalnuose ant skardžio stovėti ...

Kalnuose ant skardžio krašto mane tik pusiau gyvą. Bet nuo aukšto kalno į slėnį prie mūrinės užtvaros galiu medituot ilgiausiai.

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 26, 12:59)
Man visi draugai: ir mėsa, ir cukrus, ir krakmolas, ir alkoholis, jei tik su saiku biggrin.gif O dėl lėktuvo katastrofos, tai turiu savo paaiškinimą: krenta retai, bet jei krenta-visi vietoje, išsigelbėjusių nebūna, ir net Dievas už gerą elgesį kūdikių nepagaili... unsure.gif Su mašina autokatastrofoje bent lieka šansas, kad nekalti vaikai liks gyvi.

Vat būtent...
Atsakyti
Laba,

kažkaip nelinksmai čia apie keliones. Nebijau lėktuvų. Manau, kad kaip bus lemta taip ir bus. Yra juk žmonių kurių kasdienybė verslo reikalais vos ne kasdien skraidyt - taip kaip mums su mašinom važiuot, ir nieko, skraido, gyvena. O gali tik iš namų kiemo išvažiuot su mašina ir koks durnius gatvėm skraidantis įlėks į šoną. Mano draugė laivu plaukt nebijo, skrist bijo, na maždaug, kad jei laivas skęs tai išplauks. Nu, nu norėčiau pažiūrėt kaip ilgai plauks jei kartais gelbėjimosi valtys nesuveiks.
Lėktuve aukščio pojūtis visai kitoks nei tarkim stovint baseine ant tramplyno krašto ar kalnuose ant skardžio. Lėktuve nebaisu.
Šios kelionės metu tai kinkas padrebinau kaip reikiant, eismas ten kaire kelio puse, MB puikiai susitvarkė, bet buvo momentų kai nelabai kairį mašiniuko šoną jautė, o GPS kaip tyčia įvarė mus į tokį kalnų keliuką kur ir skardis (kaip tik iš mano pusės) ir posūkiai tokie, kad staigus kelio pakilimas toks, kad nesimato kas bus užvažiavus, o užvažiavus 90 laipsnių posūkis į dešinę blink.gif Pasisekė jokia mašina iš priešakio neatvažiavo, o ir diena dar buvo, šviesu. Labai neramu buvo kaip atgal išvažiuot reikės į kitą miestą, o taigi kita GPS programėlė per normalų asfaltuotą kelią išvedė bigsmile.gif

Sakot su lėktuvu visi vietoj krenta, o su mašina šansų yra, žinot, gal geriau vietoj nei su labai nevykusiu šansu ant patalo gyvent.
Atsakyti
Niurzga pritariu , jei jau Amen , tai geriau greit , be kančių smile.gif Labiau negu mirties bijau negalios. Kai miręs- tas pas kaip durnas- pačiam gerai , tik aplinkiniam sunku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kai labai baisu kalnų keliukais - sėdu į galą ir į kitą pusę nuo skardžio . Vaikai tai nebijo smile.gif
Nuo tramplino nesu šokinėjus . Alpių viršūnėm esu ėjusi - kur vietos tik 1 pėdai . Va ten tai baisu smile.gif visi sakė gražu , aš stengiausi nežiūrėti ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 spalio 2017 - 21:18
Man ar lėktuvas, ar autobusas, ar vieta šalia vairuotojo - po pusvalandžio ramiai miegu. biggrin.gif

Nesugebu atsisakyti nei mėsos (O ir kokia nauda, tada prisprogsiu sumuštinių) nei alkoholio ( nagi jei atidarytas šampano ar vyno butellaitis, wub.gif ) ir saldumynus sėkmingai ant šonų sandėliuoju. Atidėlioju dietas ramesniems laikams. Gal kada ....

Oras kaip ir priklauso. Tik galėjo mažiau lyti, sustabdė man darbus .

O dėl karaliaus Saliamono išminties... Nebūtų jis karalius, o tik koks batsiuvys, niekas jo nė necituotu. Įžvelgiu padlaižiavimą iš raštininkų pusės monarchui. tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Tai vis dar kraupinates tongue.gif

aukščio nebijau, man svarbu koja turi tvirtai stoveti o ką aš apačioj matysiu ir kokiu atstumu tas visiškai vienodai, va jau kokiom virvinem kopėčiom būt įdomiau lipti bigsmile.gif
Atsakyti
A joma jo... O kur pusryčiai ?????
Ingrida, kaip prekyba ? Mačiau labai gražių puokščiu, ale brangumas.. 17-20 euriukų iš dirbtinių gėlių.

Gal išprotėjo tie lietūs. Šiandien visa nugara kiaurai šlapia, kol kapus aptvarkėme tėviškėje blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pramigau vakar tai net pusryčių nespėjau išlėkiau. ax.gif
Pas mane daugiau natur produktas,nėra didelių blynų ryškių,o ir kaina nuo 5 iki 7. mirksiukas.gif Savi sausiukai,ir kelios gėlytės,bandžiau gyvomis puošti,bet žmonės bijo sniego,šlapdribos. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, gal kokią foto gali savo dirbinių? mirksiukas.gif Nusivogčiau idėjų biggrin.gif
Šiandien gražus oras wub.gif Bet esu namie, eisiu cepakų virt ax.gif
Atsakyti
Kažkas tokio,tik jau prapirktos buvo kur be dirbtinų gėlių,tik suasiukai.Ir vakar lietus labai nuskalbė. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 spalio 2017 - 12:04

gražūs liūdni vainikai

kalbėjote apie katastrofas, lėktuvų aš labai bijau, o pastaruoju metu bijau dar ir visokių teroristinių išpuolių, todėl neskubu keliauti, autokatastrofa taip pat baisu, ypač, kai žinai tai, kad gali nukentėti visai nekaltai dėl kokio girto debilo...

alkoholio nevartoju praktiškai visai, nebent kokius 50–100 gramų gero stipraus gėrimo kartą per  du mėnesius ar rečiau, tai faiktiškai galima sakyt esu atsisakius, tv sudėtinga, vaikai žiūri filmukus, tai galima sakyt, kad nežiūriu, va mėsos neina atsisakyti :) saldaus nevalgau :)))

iškrovos dienos lb gerai, aš kas savaitę po dvi dienas darau, viena sausa būna, kita su skiestu mineraliniu, ir dar kartą per mėnesį 5–7 dienas badauju tik ant vandens, esu labai patenkinta nauju garderobu pokyčiais figūroje ir bendra savijauta, beigi suklęstėjusiais plaukais, nagais, ragais bei kt detalėm :DD kadangi netekau 15 kg, o jei skačiuoti "plaukiojančius, tai visų 20, turiu tikslą iki Vėlykų sverti 60, max 65 :))) nebe daug ir liko, va prieškalėdinis pasninkas laukia ir priešvėlykinis dar :))) turėtų viskas pavykti

Atsakyti