O jei atvirkščiai ?
Avarijų aš bijau , nes daug artimų esu laidojusi ...
gražūs liūdni vainikai
kalbėjote apie katastrofas, lėktuvų aš labai bijau, o pastaruoju metu bijau dar ir visokių teroristinių išpuolių, todėl neskubu keliauti, autokatastrofa taip pat baisu, ypač, kai žinai tai, kad gali nukentėti visai nekaltai dėl kokio girto debilo...
alkoholio nevartoju praktiškai visai, nebent kokius 50–100 gramų gero stipraus gėrimo kartą per du mėnesius ar rečiau, tai faiktiškai galima sakyt esu atsisakius, tv sudėtinga, vaikai žiūri filmukus, tai galima sakyt, kad nežiūriu, va mėsos neina atsisakyti saldaus nevalgau ))
iškrovos dienos lb gerai, aš kas savaitę po dvi dienas darau, viena sausa būna, kita su skiestu mineraliniu, ir dar kartą per mėnesį 5–7 dienas badauju tik ant vandens, esu labai patenkinta nauju garderobu pokyčiais figūroje ir bendra savijauta, beigi suklęstėjusiais plaukais, nagais, ragais bei kt detalėm :DD kadangi netekau 15 kg, o jei skačiuoti "plaukiojančius, tai visų 20, turiu tikslą iki Vėlykų sverti 60, max 65 )) nebe daug ir liko, va prieškalėdinis pasninkas laukia ir priešvėlykinis dar )) turėtų viskas pavykti