Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

"Geriau aplankyti liūdesio namus nei iškilmių namus." (karalius Saliamonas)

Kartais naudinga pasivaikščioti po kapines, nes kyla tokių minčių, kurios kitoje vietoje neaplankytų...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

grįžau ax.gif O pusryčiams kava unsure.gif Na tuomet sausainukus susirinksiu ax.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 14, 10:28)
Kur lėksi? ax.gif Teisingai, kokios atostogos, kai neina į maudymuką įlįsti? Metuose bent savaitės reikia, kad nieko neveikti ir kad saulutė šildytų šonus mirksiukas.gif

Kipre buvau.

QUOTE(Gladijus @ 2017 10 21, 20:48)
Noriu paklausti. O tai kaip užmigti kai televizoriaus nėra? hmm.gif

TV miegamajame man jau kaip liga būdavo, jei neįjungtas, neužmigdavau. Bėgant laikui supratau, kad tai jau priklausomybė, tada dar kurį laiką teko kovot, kad jis iš ten būtų išneštas. Po truputį atpratau, dabar jau užmiegu kaip priklauso, tylumoj, ramumoj. O be to kita bėda kai TV miegamajame, vienas jau miego nori, kitas noi ką nors pažiūrėt, tai ir garsas ir ekranas mirga...
Atsisakyti Tv, alkoholio, mėsos... gal ir neblogos mintys, bet kol kas man valios trūkstą. Nors ir puikia suprantu, kad ypač pirmi du dalykai nieko gero neduoda.

Atostogų nuoraukos kol kas neperžiūrėtos, tai vaizdais nepalepinsiu. Gal savaitgalį kokią įmesiu.
Atsakyti
Niurzga, po Kipro ar nebuvo šoko grįžus į mūsiškus orus mirksiukas.gif

Aš tai šiemet du pavasarius apturėjau. Kovo vidury buvau išvažiavus beveik mėnesiui anūko sutiktuvėms, ten jau vos ne vasara buvo, paskui grįžau ir vėl iš naujo viskas smile.gif

Bet jau šiandien orelis doh.gif Skėčio neįmanoma nulaikyt.
Atsakyti
Irvel prieš grįžtant prognozes pasiskaitėm, o lėktuve kai sėdėjau tai MB siūliau lėktuvą užgrobt, kad nusileistų kur nors kur šilta tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 10 25, 19:32)
Irvel prieš grįžtant prognozes pasiskaitėm, o lėktuve kai sėdėjau tai MB siūliau lėktuvą užgrobt, kad nusileistų kur nors kur šilta  tongue.gif

biggrin.gif Tikiuosi tyliai siūlei, kad kas kitas šia mintim nepasinaudotų. Arba nelauktų iškilmingos sutiktuvės prie lėktuvo. rolleyes.gif
Pažįstama kartą kai skrido, tai kažkas lėktuve tel. kalbėdamas dar prieš pakylant pajuokavo, kad bombą prasinešė. To užteko. Visus išsodino, kratė, nžn kada beišskrido. O tam juokautojui tai irgi nžn kaip baigėsi, įtariu nejuokingai. rolleyes.gif

Man gruodžio pirmą savaitę skrydis šilumos ieškot. Nu bet tai kaaaaip aš nemėgstu skraidyt... Jau mieliau kapstyčiausi kokiu žemišku transportu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2017 10 26, 11:51)
Man gruodžio pirmą savaitę skrydis šilumos ieškot. Nu bet tai kaaaaip aš nemėgstu skraidyt... Jau mieliau kapstyčiausi kokiu žemišku transportu.  unsure.gif

Man irgi skrydis pusę gyvenimo atima unsure.gif Jau taip nejaukiai jaučiuosi dėžutėje ir dar dideliame aukštyje blink.gif Sakiau, kitąmet važiuosiu saulės ieškoti į Kroatiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 26, 10:57)
Man irgi skrydis pusę gyvenimo atima unsure.gif Jau taip nejaukiai jaučiuosi dėžutėje ir dar dideliame aukštyje blink.gif Sakiau, kitąmet važiuosiu saulės ieškoti į Kroatiją biggrin.gif

Aš kaip prisisegu tik įlipus, taip tik atsisegu kai jau nusileidžia rolleyes.gif Žiūriu kiti špaciruoja, svečiuojasi vieni pas kitus (kažkaip dabar tas vietas išmaišo), užsisakinėja kavas, valgymus.... O aš net vietą džiaugiuos gavus prie tako, kad tik per langą netyčia aukščio nepamatyčiau. ax.gif Kai virš debesų, ne taip baisu, o kai kokia properša, tai pamatai kur ta žemelė... huh.gif Kažin ar priprasiu... Niekada nemėgau aukščio. Naktį skrendant stengiuos įsivaizduot, kad autobuse esu.
Bet reikia, tai ir lipu lėktuvan, ką darysi...
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 10 25, 09:25)

Atsisakyti Tv, alkoholio, mėsos...

1 ir 3 jau kaip ir atsisakius laisvai, bet vidurinio niekaip biggrin.gif, na koks jau bus tas gyvenimas jei visų jo malonumų atsisakysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 26, 11:19)
1 ir 3 jau kaip ir atsisakius laisvai, bet vidurinio niekaip biggrin.gif, na koks jau bus tas gyvenimas jei visų jo malonumų atsisakysi  unsure.gif

Kažkurioj laidoj Gražina Dauguvietytė labai gražiai pasakė, kad vidurinysis ją pats metė smile.gif Taigi , manau ateis ir tas laikas smile.gif
Man mėsa ne toks blogis dabar man atrodo kaip cukrus ir jo draugai krakmolai smile.gif

Lėktuvu nebijau visai skristi . Vien dėl statistikos - lėktuvai krenta retai , o kiek Lenkijos keliuose lietuvių galvas padėję ? Ne 100. Šiai dienai dabar likusi nedidelė atkarpa nekokio kelio iki Varšuvos, bet vis tik 6 valandas sugaišti . Vien Lietuvos kelias iki Suvalkų vadinamas mirties keliu .
Lėktuve nėra net aukščio baimės - nes nėra atspirties taško smile.gif Tai ne kalnuose ant skardžio stovėti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 spalio 2017 - 10:42
QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 26, 12:41)
Kažkurioj laidoj Gražina Dauguvietytė labai gražiai pasakė, kad vidurinysis ją pats metė smile.gif Taigi , manau ateis ir tas laikas smile.gif
Man mėsa ne toks blogis dabar man atrodo kaip cukrus ir jo draugai krakmolai smile.gif

Lėktuvu nebijau visai skristi . Vien dėl statistikos - lėktuvai krenta retai , o kiek  Lenkijos keliuose lietuvių galvas padėję ? Ne 100. Šiai dienai  dabar likusi nedidelė  atkarpa nekokio kelio iki Varšuvos, bet vis tik 6 valandas sugaišti . Vien Lietuvos kelias iki Suvalkų vadinamas mirties keliu .
Lėktuve nėra net aukščio baimės - nes nėra atspirties taško smile.gif Tai ne kalnuose ant skardžio stovėti ...

Man visi draugai: ir mėsa, ir cukrus, ir krakmolas, ir alkoholis, jei tik su saiku biggrin.gif O dėl lėktuvo katastrofos, tai turiu savo paaiškinimą: krenta retai, bet jei krenta-visi vietoje, išsigelbėjusių nebūna, ir net Dievas už gerą elgesį kūdikių nepagaili... unsure.gif Su mašina autokatastrofoje bent lieka šansas, kad nekalti vaikai liks gyvi.
Atsakyti