"Geriau aplankyti liūdesio namus nei iškilmių namus." (karalius Saliamonas)
Kartais naudinga pasivaikščioti po kapines, nes kyla tokių minčių, kurios kitoje vietoje neaplankytų...
Labas rytas.
Labas rytas,
grįžau O pusryčiams kava Na tuomet sausainukus susirinksiu
Kipre buvau.
TV miegamajame man jau kaip liga būdavo, jei neįjungtas, neužmigdavau. Bėgant laikui supratau, kad tai jau priklausomybė, tada dar kurį laiką teko kovot, kad jis iš ten būtų išneštas. Po truputį atpratau, dabar jau užmiegu kaip priklauso, tylumoj, ramumoj. O be to kita bėda kai TV miegamajame, vienas jau miego nori, kitas noi ką nors pažiūrėt, tai ir garsas ir ekranas mirga...
Atsisakyti Tv, alkoholio, mėsos... gal ir neblogos mintys, bet kol kas man valios trūkstą. Nors ir puikia suprantu, kad ypač pirmi du dalykai nieko gero neduoda.
Atostogų nuoraukos kol kas neperžiūrėtos, tai vaizdais nepalepinsiu. Gal savaitgalį kokią įmesiu.
grįžau O pusryčiams kava Na tuomet sausainukus susirinksiu
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 14, 10:28)
Kur lėksi? Teisingai, kokios atostogos, kai neina į maudymuką įlįsti? Metuose bent savaitės reikia, kad nieko neveikti ir kad saulutė šildytų šonus
Kipre buvau.
QUOTE(Gladijus @ 2017 10 21, 20:48)
Noriu paklausti. O tai kaip užmigti kai televizoriaus nėra?
TV miegamajame man jau kaip liga būdavo, jei neįjungtas, neužmigdavau. Bėgant laikui supratau, kad tai jau priklausomybė, tada dar kurį laiką teko kovot, kad jis iš ten būtų išneštas. Po truputį atpratau, dabar jau užmiegu kaip priklauso, tylumoj, ramumoj. O be to kita bėda kai TV miegamajame, vienas jau miego nori, kitas noi ką nors pažiūrėt, tai ir garsas ir ekranas mirga...
Atsisakyti Tv, alkoholio, mėsos... gal ir neblogos mintys, bet kol kas man valios trūkstą. Nors ir puikia suprantu, kad ypač pirmi du dalykai nieko gero neduoda.
Atostogų nuoraukos kol kas neperžiūrėtos, tai vaizdais nepalepinsiu. Gal savaitgalį kokią įmesiu.
Niurzga, po Kipro ar nebuvo šoko grįžus į mūsiškus orus
Aš tai šiemet du pavasarius apturėjau. Kovo vidury buvau išvažiavus beveik mėnesiui anūko sutiktuvėms, ten jau vos ne vasara buvo, paskui grįžau ir vėl iš naujo viskas
Bet jau šiandien orelis Skėčio neįmanoma nulaikyt.
Aš tai šiemet du pavasarius apturėjau. Kovo vidury buvau išvažiavus beveik mėnesiui anūko sutiktuvėms, ten jau vos ne vasara buvo, paskui grįžau ir vėl iš naujo viskas
Bet jau šiandien orelis Skėčio neįmanoma nulaikyt.
Irvel prieš grįžtant prognozes pasiskaitėm, o lėktuve kai sėdėjau tai MB siūliau lėktuvą užgrobt, kad nusileistų kur nors kur šilta
Labas rytas.
QUOTE(Niurzga @ 2017 10 25, 19:32)
Irvel prieš grįžtant prognozes pasiskaitėm, o lėktuve kai sėdėjau tai MB siūliau lėktuvą užgrobt, kad nusileistų kur nors kur šilta
Tikiuosi tyliai siūlei, kad kas kitas šia mintim nepasinaudotų. Arba nelauktų iškilmingos sutiktuvės prie lėktuvo.
Pažįstama kartą kai skrido, tai kažkas lėktuve tel. kalbėdamas dar prieš pakylant pajuokavo, kad bombą prasinešė. To užteko. Visus išsodino, kratė, nžn kada beišskrido. O tam juokautojui tai irgi nžn kaip baigėsi, įtariu nejuokingai.
Man gruodžio pirmą savaitę skrydis šilumos ieškot. Nu bet tai kaaaaip aš nemėgstu skraidyt... Jau mieliau kapstyčiausi kokiu žemišku transportu.
QUOTE(Irvel @ 2017 10 26, 11:51)
Man gruodžio pirmą savaitę skrydis šilumos ieškot. Nu bet tai kaaaaip aš nemėgstu skraidyt... Jau mieliau kapstyčiausi kokiu žemišku transportu.
Man irgi skrydis pusę gyvenimo atima Jau taip nejaukiai jaučiuosi dėžutėje ir dar dideliame aukštyje Sakiau, kitąmet važiuosiu saulės ieškoti į Kroatiją
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 26, 10:57)
Man irgi skrydis pusę gyvenimo atima Jau taip nejaukiai jaučiuosi dėžutėje ir dar dideliame aukštyje Sakiau, kitąmet važiuosiu saulės ieškoti į Kroatiją
Aš kaip prisisegu tik įlipus, taip tik atsisegu kai jau nusileidžia Žiūriu kiti špaciruoja, svečiuojasi vieni pas kitus (kažkaip dabar tas vietas išmaišo), užsisakinėja kavas, valgymus.... O aš net vietą džiaugiuos gavus prie tako, kad tik per langą netyčia aukščio nepamatyčiau. Kai virš debesų, ne taip baisu, o kai kokia properša, tai pamatai kur ta žemelė... Kažin ar priprasiu... Niekada nemėgau aukščio. Naktį skrendant stengiuos įsivaizduot, kad autobuse esu.
Bet reikia, tai ir lipu lėktuvan, ką darysi...
QUOTE(Niurzga @ 2017 10 25, 09:25)
1 ir 3 jau kaip ir atsisakius laisvai, bet vidurinio niekaip , na koks jau bus tas gyvenimas jei visų jo malonumų atsisakysi
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 26, 11:19)
1 ir 3 jau kaip ir atsisakius laisvai, bet vidurinio niekaip , na koks jau bus tas gyvenimas jei visų jo malonumų atsisakysi
Kažkurioj laidoj Gražina Dauguvietytė labai gražiai pasakė, kad vidurinysis ją pats metė Taigi , manau ateis ir tas laikas
Man mėsa ne toks blogis dabar man atrodo kaip cukrus ir jo draugai krakmolai
Lėktuvu nebijau visai skristi . Vien dėl statistikos - lėktuvai krenta retai , o kiek Lenkijos keliuose lietuvių galvas padėję ? Ne 100. Šiai dienai dabar likusi nedidelė atkarpa nekokio kelio iki Varšuvos, bet vis tik 6 valandas sugaišti . Vien Lietuvos kelias iki Suvalkų vadinamas mirties keliu .
Lėktuve nėra net aukščio baimės - nes nėra atspirties taško Tai ne kalnuose ant skardžio stovėti ...
QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 26, 12:41)
Kažkurioj laidoj Gražina Dauguvietytė labai gražiai pasakė, kad vidurinysis ją pats metė Taigi , manau ateis ir tas laikas
Lėktuvu nebijau visai skristi . Vien dėl statistikos - lėktuvai krenta retai , o kiek Lenkijos keliuose lietuvių galvas padėję ? Ne 100. Šiai dienai dabar likusi nedidelė atkarpa nekokio kelio iki Varšuvos, bet vis tik 6 valandas sugaišti . Vien Lietuvos kelias iki Suvalkų vadinamas mirties keliu .
Lėktuve nėra net aukščio baimės - nes nėra atspirties taško Tai ne kalnuose ant skardžio stovėti ...
Man visi draugai: ir mėsa, ir cukrus, ir krakmolas, ir alkoholis, jei tik su saiku O dėl lėktuvo katastrofos, tai turiu savo paaiškinimą: krenta retai, bet jei krenta-visi vietoje, išsigelbėjusių nebūna, ir net Dievas už gerą elgesį kūdikių nepagaili... Su mašina autokatastrofoje bent lieka šansas, kad nekalti vaikai liks gyvi.