Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 23, 21:31)
SP, smagi kelionė. Man irgi Marienburge labiausiai senoviniai tualetai patiko. Tai kaip galima šturmuoti pilį, jei apsauginiame griovyje ne vanduo, o visos įgulos Š... ? Tai kokio psichologinio pasiruošimo reikia Beje, ten kažkurioje vietoje yra vidinis tualetas, na, toks irgi šulinys. Eiliniams broliukams. Aplink jį kabliai. Spėkite, kam ? Ogi puldavo labai blusos ir visokios choleros . Sukabindavo ten Vakarų Europos didikai savo ot kutiurinius parėdus, kad neįmanomai prasmirstų ir apdujusios blusos nusižudytų šokdamos į tą tualeto duobę. Dar turėjo parodyti slaptas dureles, pro kurias Vytautas pabėgo, tarnaitės rūbais persirengęs.
Jau kaip šalta pas mus , brrr. Vėjas toks žieminis, kosėti pradėjau. Ate, gal tu čia telefonu zarazą persiuntei ??/
Jau kaip šalta pas mus , brrr. Vėjas toks žieminis, kosėti pradėjau. Ate, gal tu čia telefonu zarazą persiuntei ??/
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 24, 07:43)
Mes labai skubėjom, nes norėjom dar Štuthovo konc.stovyklą pamatyti, tai to negirdėjom. Ir iš kur Kęstutis pabėgo-to irgi negirdėjom. Žiūrėjom ir svarstėm: vis tik buvo kunigaikštis, negalėjo žemutinėj pily su tarnais įkalintas būti, jei kas vakarą su magistru baliavodavo. Turėjo kažkur vidurinėj pily būti, ale kaip tada per vidurinės sienas persikabarojo? Pagal užrašus, tai sienoje(3 metrų pločio) plytas ištrupino, skylę pasidarė ir virvėmis į griovį nusileido. O kaip toliau sienomis, kaip žmogus-voras užsikabarojo? O senis jau buvo-60 metų-jam dzin fekalijose išsimaudyti Ir dar lapkričio mėnesį...
Beje, Štuthovo konc.stovykla nuvylė. Mūsų 9 fortas nepalyginti žiauresnis. O sukorėm į šoną 100km, kad jį pamatyti...
Beje, Štuthovo konc.stovykla nuvylė. Mūsų 9 fortas nepalyginti žiauresnis. O sukorėm į šoną 100km, kad jį pamatyti...
Laba,
IK, ačiū, kad pasiėmei. Man tikrai šiandien jau ženkliai geriau. Tikra draugė. Laikykis.
SP, pabuvę toj stovykloj tikrai daugiau nieko panašaus niekad nenorim matyt. ten tokia bloga aura. Tiesiog slegia.
Dėl pabėgėlio iš Malborko pilies-yra ten parodyta, tiesiog neradot kaip pabėgo.
Tuose šikanuose mus labai šikpopieriaus pakaitalas-džiovinti kopūstlapiai patiko. Ar buvo, kai lankėtės. Padaryttos tokios spec. lemtynėlės ir pridėta. net fotkę turiu. Tik labai tamsi.
Labas
Ateinu Ingridos skanumynų, o čia tik arbatytė... vakar man būtų tikę. Šiandien jau sausainukai prie kavos.
Oi kaip neturiu valios. Man lengviau nieko visai nevalgyt, nei laiku sustot valgant... Tai ir pasidarau vandens dieną, kad suma kalorijų savaitinė nebūtų stulbinama. Mėgstu saldžiai...
Dukra ką tik įkėlė video. Toks vėjas, alyvmedžiai draskomi, lapai tik skraido.
SP, bet tos meškos, kur mokomos dviračiu važiuot, tai jaunos gi... Bet sapne kaip aš gerai vairuoju...
Pas kaimynę kerpuosi. Tai antakiai, dažymas ir kirpimas - 22 eurus sumokėjau.
Ateinu Ingridos skanumynų, o čia tik arbatytė... vakar man būtų tikę. Šiandien jau sausainukai prie kavos.
Oi kaip neturiu valios. Man lengviau nieko visai nevalgyt, nei laiku sustot valgant... Tai ir pasidarau vandens dieną, kad suma kalorijų savaitinė nebūtų stulbinama. Mėgstu saldžiai...
Dukra ką tik įkėlė video. Toks vėjas, alyvmedžiai draskomi, lapai tik skraido.
SP, bet tos meškos, kur mokomos dviračiu važiuot, tai jaunos gi... Bet sapne kaip aš gerai vairuoju...
Pas kaimynę kerpuosi. Tai antakiai, dažymas ir kirpimas - 22 eurus sumokėjau.
SP su tokiomis Vilniaus kainomis verta iš Kaišiadorių važiuot kirptis
Sveikos
pas mus jei tik ilgu plauku galiukai elementariai (dukra kerpasi taip) tai 8 eur o jei su iškarpymais 12-15 eur dazymas apie 30-35. esmej seniau už 30 lt nudažydavo
juokinga kai pamenu buvo ikurta brigada darmajiedų, kurie ejo per kirpyklas ir kainas surašinejo tipo ar teisingai perskaičiuota jos i eurus
tokių šikanu dar pilni Lietuvos kaimai yra, aš petrodvariecke esu macius karališkus, ala vazos nežinau kaip ten ant jų tupdavo ar sesdavo, bet pamerkt gelem irgi sueitu viens prie vieno
o kopustlapis džiovintas kažin ne trapus?
Irvėl, dar sveikiau organizmui sausa dieta, jos 1 diena prilygsta trims dienoms su vandeniu, bet man šaltu metu nelabai patinka tokios sausos dietos, per šitas dienas geriu karštas žoleliu arbatas , nes pradeda šaltis kratyt
Sveikos
pas mus jei tik ilgu plauku galiukai elementariai (dukra kerpasi taip) tai 8 eur o jei su iškarpymais 12-15 eur dazymas apie 30-35. esmej seniau už 30 lt nudažydavo
juokinga kai pamenu buvo ikurta brigada darmajiedų, kurie ejo per kirpyklas ir kainas surašinejo tipo ar teisingai perskaičiuota jos i eurus
tokių šikanu dar pilni Lietuvos kaimai yra, aš petrodvariecke esu macius karališkus, ala vazos nežinau kaip ten ant jų tupdavo ar sesdavo, bet pamerkt gelem irgi sueitu viens prie vieno
o kopustlapis džiovintas kažin ne trapus?
Irvėl, dar sveikiau organizmui sausa dieta, jos 1 diena prilygsta trims dienoms su vandeniu, bet man šaltu metu nelabai patinka tokios sausos dietos, per šitas dienas geriu karštas žoleliu arbatas , nes pradeda šaltis kratyt
QUOTE(ate42 @ 2017 10 24, 10:56)
Laba,
IK, ačiū, kad pasiėmei. Man tikrai šiandien jau ženkliai geriau. Tikra draugė. Laikykis.
SP, pabuvę toj stovykloj tikrai daugiau nieko panašaus niekad nenorim matyt. ten tokia bloga aura. Tiesiog slegia.
Tuose šikanuose mus labai šikpopieriaus pakaitalas-džiovinti kopūstlapiai patiko. Ar buvo, kai lankėtės. Padaryttos tokios spec. lemtynėlės ir pridėta. net fotkę turiu. Tik labai tamsi.
Nu kad su žaliu dar galima nusivalyt, tai tikiu, bet kad su džiovintu? Nebent ten tik pačiam supratimui, kuo valydavo . Aš kai kaime augau, tai žaisdavom pastoviai pamiškėj, tai reikalui prispyrus ieškodavom, kur varnalėša didesnė auga ar kt didesniais lapais O namie laikraščiai buvo Nr.1
Kaip jūs pigiai kerpatės Bet gal mokesčių nemoka tos kirpėjos? Nes kirpyklose beveik visose 15 , kad ir prastai kerpančių
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 24, 11:00)
irvėl, dar sveikiau organizmui sausa dieta, jos 1 diena prilygsta trims dienoms su vandeniu, bet man šaltu metu nelabai patinka tokios sausos dietos, per šitas dienas geriu karštas žoleliu arbatas , nes pradeda šaltis kratyt
Jo, arbatos gerai, nes tikrai šalta būna.
QUOTE(žollia @ 2017 10 24, 11:04)
Kaip jūs pigiai kerpatės Bet gal mokesčių nemoka tos kirpėjos? Nes kirpyklose beveik visose 15 , kad ir prastai kerpančių
Kad dazniausia bent pas mus tai kirpejos su patentu dirba tai jau automatiškai buna susimokeje viską, pliusdar joms nuoma kainuoja , o kas po namus vazinejau tai kažin kaip ten su mokesčiais
Matet kuri FB pomidoru temoj yra nuotraukos kaip 5 l bambaliuose pomidorus raugia ir šlinyje laiko...kažin gal bandet kuri?
https://scontent-waw...amp;oe=5A7D0CA0
Kaune galima apsikirpti ir pigiai ir brangiai - ko nori ... Aš kerpuosi 10 metu pas vieną kirpėją , nei labai brangi , nei pati pigiausia
MB turi savo kirpėją. Jau jis savo 3 plaukų bele kam nepatikės Gal 20 metų pas tą pačią kerpasi ... Kuo plaukų mažiau , tuo labaiu saugoti reikia
Jau ko nemėgstu lankyti - tai visokių tokių stovykų ... Kažkaip sugebu MB įkalbėti , kad mums nereikia per Lenkiją važiuojant ten sustoti . Ir Kaune buvusi gal 1 kartą senai. Man nepatinka .
MB turi savo kirpėją. Jau jis savo 3 plaukų bele kam nepatikės Gal 20 metų pas tą pačią kerpasi ... Kuo plaukų mažiau , tuo labaiu saugoti reikia
Jau ko nemėgstu lankyti - tai visokių tokių stovykų ... Kažkaip sugebu MB įkalbėti , kad mums nereikia per Lenkiją važiuojant ten sustoti . Ir Kaune buvusi gal 1 kartą senai. Man nepatinka .
Dar tais laikais, kai buvo 2 Vokietijos, atlikau praktiką VDR šalia Erfurto.Tai daug mus vežiojo, daug pamatėm.Buvom ir Buchenvaldo koncentracijos stovykloje.Daugiau to pamatyti nenorėčiau.O IX forte nesu buvusi niekada (nors Kaune 2,5 metų mokiausi, o dabar sūnus gyvena Šilainiuose, bet net netraukia ten nueiti), taip pat niekada nesu buvusi Trakų pilyje Bet pernai maudžiausi Adrijos jūroje Kroatijoj, vaikščiojau po Budapeštą...O savo krašto nepažįstu
Šalta ir pas mus, giedra, saulėta, o temperatūros dieną vakar 2, šiandien jau 3 laipsniai šilumos.Bet darbus visus padarėm, šeštadienį gal paskutinį kartą skyniau avietes, nusirinkau spanguoles, trečią bruknių derlių, nuroviau jurginus.Liko lapai grebti ir dirvos suarti.Lauke beauga tik porai
Šalta ir pas mus, giedra, saulėta, o temperatūros dieną vakar 2, šiandien jau 3 laipsniai šilumos.Bet darbus visus padarėm, šeštadienį gal paskutinį kartą skyniau avietes, nusirinkau spanguoles, trečią bruknių derlių, nuroviau jurginus.Liko lapai grebti ir dirvos suarti.Lauke beauga tik porai
nei tokios stovyklos, nei atviri karstai, kriptos nežavi, o va po įdomias kapines pasivaikščiot visai patiktų, gaila kad dabar nerodo to dok filmo kur prieš kelis metus prieš vėlines rode apie garsiausias pasaulio kapine s
oi, SP, kokia smagi kelionė, aš irgi mąstau apie Lenkijos pajūrį, bet sodyboj tiek darbų vasarą ir tiek man gera joje su vaikais būti, kad net nežinau, Marienburge gal pavyks apsilankyti studijų laikotarpiu, kadangi tai tiesiogiai susiję su mano studijomis gal nuveš studentus ))
jau pradedu rūšiuoti savo pimidorų sėklų kolekcija, planuoju sėją :DDD vyras visokius būdus inete žiūri, mėginsim gal vynioti į maišelius daigus, reik iš anksto ruoštis
Na, Paryžiuje esme užsukę į Per Lazešo kapines. Labai sugrūsta, kapai tokiomis plokštėmis, skulptūros visokios. Bet kiek ten įžymybių...
Pomidorus raugiu tik žalius. Man nostalgija dar iš studijų laikų, Šatrijos, kur Laisvės alėjoje. Prie kotleto grikiai ir keli rauginti pomidorai.
Pas mus šalna buvo, bet paryčiais atlėgo. Balutės nesušalę, o žemė pritraukusi.
MB su sūnumi dar laukuose ratus suka, graibom iš paskutiniųjų ką išgalime. Bulvių gal pushektarį jau paliekame kitiems metams, nes du kartus su technika susmigo. Šiandien ryte organizavau gelbėjimo operaciją priekabai išlupti, jau ant pilvo su bulvėmis gulėjo. Padėjo kolega. Dviem traktoriais sukibę šiaip taip ištraukė.
Pomidorus raugiu tik žalius. Man nostalgija dar iš studijų laikų, Šatrijos, kur Laisvės alėjoje. Prie kotleto grikiai ir keli rauginti pomidorai.
Pas mus šalna buvo, bet paryčiais atlėgo. Balutės nesušalę, o žemė pritraukusi.
MB su sūnumi dar laukuose ratus suka, graibom iš paskutiniųjų ką išgalime. Bulvių gal pushektarį jau paliekame kitiems metams, nes du kartus su technika susmigo. Šiandien ryte organizavau gelbėjimo operaciją priekabai išlupti, jau ant pilvo su bulvėmis gulėjo. Padėjo kolega. Dviem traktoriais sukibę šiaip taip ištraukė.