Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 20, 22:25)
Va va, 100 procentu pritariu. Be mašinos neišgyvenčiau nė pusdienio. Televizorius irgi tik burblenimui. Žinioms išklausyti.
Pežike turiu gyventoją. Peliukas ar kirstukas. Matyt su bulvių maišiokais pateko. Iškiša nosį iš po sėdynių ir vėl atgal, nesugebu iškrapštyti. Kad tik nesugalvotų iš bado  ką nors sukramtyti.
O tai bus kaip dukros žiurkėnas. Pabėgo gal savaitei. Naktimis vis krebždėjo, dukra  padėjusi maisto buvo. Po savaitės pats narvelin sugrįžo. Paskui kažkas iš draugių nakvojo. Sugalvojo sofą išskleisti. Bože bože, vienas šonas nukramtytas kaip reikalas. blink.gif  O tik metai kaip pirkta.

IK nelinksmai skamba toks gyventojas mašinoj . Nebūna tokie padarai negrauždami . O jei stabdžius , laidelius ar kt apkramtys ? Žudyt arba iškraustyt reikia ... Ir greit .
Atsakyti
Stabdžių šlangutės nelabai pragrauš,bet laidus gali patvarkyti ir jei po kilimais kur nors pynėje pragrausš,turėsite vargo. bigsmile.gif
Mūms vienais metais sodyboje žaltys buvo įsirangęs mašinon.Pasirodė važiuojant namo. blink.gif
Atsakyti
Baikit čia su tokiomis pranašystėmis. blink.gif Reikės palikti atdarą bagažinę, gal pats pabėgs. Arba katiną uždaryti. mirksiukas.gif
Žaltys pas mane garaže po mašina vis atrandamas. Tada būna sušluojamas ant šiūpeliuko ir nepagarbiai išmetamas į malkinę. Ten yra pelių, tegul darbuojasi. Na, bet dienelė kita ir jis vėl garaže. Atrodo, ir ne Eglė vardu esu, tai kokio bieso apie mano mašiną trinasi ????
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 21, 19:15)
Baikit čia su tokiomis pranašystėmis. blink.gif  Reikės palikti atdarą bagažinę, gal pats pabėgs. Arba katiną uždaryti. mirksiukas.gif
Žaltys pas mane garaže po mašina vis atrandamas. Tada būna sušluojamas ant šiūpeliuko ir nepagarbiai išmetamas į malkinę. Ten yra pelių, tegul darbuojasi. Na, bet dienelė kita ir jis vėl garaže. Atrodo, ir ne Eglė vardu esu, tai kokio bieso apie mano mašiną trinasi ????

Ik nepriimk tiesiogiai , bet ženklas toks, kad koks nors gerbejas dūsauna del taves biggrin.gif

Tv neziuriu tik mociute lrt ziuri tai ir as ka nugirstu praeidama bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti. O tai kaip užmigti kai televizoriaus nėra? hmm.gif

Pelius automobilyje ne tik laidus gali patvarkyt, bet ir nusižudyt. Gerai, jei raštelį paliks, kurioj vietoj. O jei nepaliks. Kaip atrasti? Smirdės iki laidotuvių...
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2017 10 21, 19:48)
Noriu paklausti. O tai kaip užmigti kai televizoriaus nėra? hmm.gif

Pelius automobilyje ne tik laidus gali patvarkyt, bet ir nusižudyt. Gerai, jei raštelį paliks, kurioj vietoj. O jei nepaliks. Kaip atrasti? Smirdės iki laidotuvių...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O bet tačiau. Visokių popiergalių mašinoje sočiai , taip kad reikės laikti nuorodos .
Gladijau, ar su čebatais išbrendi, ar valties reikia ? Prieš kelias dienas važiavau netoliese tiltu pe Nevėžį .kažkoks vandenų pasaulis, patvinę ten , kur gyvenime vandens nebūta. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vyrai gal visi taip migdosi? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal kuri naudojat Bolivinę balandą? Dėjau į troškinį, tai kai prisiraitė tokių kirminukų biggrin.gif Galvojau, kad tikrai kirminai. paskui daėjo, kad tos sėklos daigus išleido beverdant. Atidaviau šuniui ax.gif Kaip tas sėklas naudot? Žalias valgyt ? nes tie daigai tai neapetitnai patiekale atrodo ax.gif
Pas mus pelė buvo nudvėsus kažkurioj mašinoj, tai smirdėjo, kol išdžiūvo kažkur po kapotu. Kai tik įjungdavom mašinoj šildymą, tuoj šanel pareidavo į saloną.
Atsakyti
Kažkada pas mane dujinėje pelė padvėsė ar iškepė. Tai buvo anais senais laikais. Gal atsimenate, tokios pobaisės dujinės būdavo, nesandarios. Ta viršutinė emaliuota skarda, kur po degikliais, kažkaip su plyšiais priglusdavo prie korpuso. Tai mažytė peliūkštė kaip tai sugebėjo įstrigti tame plyšyje. O nuo sienos pusės gi tas dangtis, o be to, kasdien gi neatitrauki dujinės. Kaip tik ką daugiau verdu kepu -- šanel - šudel kvapas. blink.gif Niekaip nedaeina kame šaknys. Vis orkaitę tikrinu, pravalau, aplink degiklius išblizginu, įtarimas - gal dujų nuotėkis ... Paskui per vieną iš kapitalinių valymosi priepuolių atjungėme dujas, atitraukiau dujinę ir radau mumiją., tiksliau pusę mumijos. Reikėjo išardyti tą suknistą pričindalą, kad pelę ištraukti. tongue.gif
Atsakyti
Vandens maksimumas buvo rugsėjo 23d. Važiuoti jau teko vandeniu. Dabar pakritęs.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

labuka :) na prisiduodu :) aš kaip jaunas mėnulis pasirodau, ale ką daryt, gyvenimas intensyvus, lėkt, bėgt visur :))) gerai, kad savo mokslus da turiu, kažkiek sustabdo, verčia mėgautis :)) sodybos sezoną jau uždariau, vyras tik važinėja pelių spąstus tuštinti :)

žollia, sveikinu su mašiniuku :) smagios tos "citrinos", o problemos praktiškai bet kokios yra sutvarkomos, aš tiek po servisus atsitampiau, kad jau nieko nebebijau :DDD

be tv seniau irgi neužmogdavau, dabar negaliu užmigti, kai veikia, tai beveik nežiūriu, vaikai tik filmukus spokso, o mes praktiškai ne :))

Atsakyti