Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ačiū, SP 4u.gif Nu bandysim ir mes visaip kaip žiūrėt. Kažkokį kuro filtrą vakar pakeitė . maniškis įtaria, kad yra pašalintas katalizatorius prie duslintuvo kur būna, tai todėl gal. Reik technikinę pravaryt ir priregistruot, nes iš Tauragės parkaišėm su FR numeriukais ir be tech biggrin.gif
Atsakyti
Žolia sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif . Kad kelias nedulkėtų biggrin.gif .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolyte,kad jokių problemų nebūtų ir gerai riedėtų. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dusia, Ingrida , SP , ačiū už palinkėjimus 4u.gif Svarbiausia, kad negestų ax.gif
O pas mus šįryt vos ne -C blink.gif Termometras O C rodo, rūkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 19 spalio 2017 - 06:45
QUOTE(žollia @ 2017 10 19, 07:45)
Dusia, Ingrida , SP , ačiū  už palinkėjimus 4u.gif  Svarbiausia, kad negestų  ax.gif 
O pas mus šįryt  vos ne -C  blink.gif  Termometras  O C rodo, rūkas.

Labas rytas.

Gero riedėjimo, Žolia 4u.gif biggrin.gif

Nieko apie mašinas nesuprantu, esu tokia kaip ir iš dinozaurų laikų - nevairuoju. ax.gif Atvažiavo draudėja, atvežė namo draudimo popierius, sako gal mašiniuką dar apdrauskim. Sakau, kad nėr ko draust. Tai taaaaip nustebo. Tai kaip darbą pasiekiat? blink.gif Nu sakau autobusu... 31 km. ryte tiek pat vakare. Akyse jos pasirodė siaubas biggrin.gif

Rytas koks wub.gif Rūkas toks susisluoksniavęs, ant kalno važiuojant apačioje vaizdas kaip iš lėktuvo, kai saulė teka virš debesų. Ir tos medžių spalvos wub.gif Vienas iš važiavimo autobusu pliusų - gali vėpsot į šonus, nereik kelio sekt. biggrin.gif

Atsakyti
Žolia, kad kelias nedulkėtų 4u.gif Nesuprask, kad reikia išgerti biggrin.gif
Irvel, man tai būtų gyvenimo pabaiga, jeigu teises atimtų. O gal dar sugalvosi išsilaikyti ?Kelios mano draugaitės visai nevaikiškame amžiuje teises gavo.
Viską sutempiau vidun, gali šalna jau būti. Gaila, jurginus nušaldys ir kanas, pats žydėjimas.
Atsakyti
Žollia, kad mašiniukas gerai riedėtų 4u.gif .O katalizatoriai lyg į benzinines mašinas montuojami, o ne į dyzelius g.gif
Irvel, panašiai kaip tau , ir mano dukriukui nutiko.Pajungė internetą iš Telios.Po kurio laiko skambina, tai gal ir televizijos norite, daug kanalų matysite.Dukra sako, kad nenori, aišku primygtinai vis tiek siūlo, klausia kodėl nenorite, bus pigiau visas paketas.Dukra sako kad aš televizoriaus neturiu biggrin.gif Irgi laaabai nustebo, klausia ar seniai neturite televizoriaus.Dukra sako nuo 2012, na, kai pakeitė bangas, kai jau reikėjo priedėlių ir tt.Ir per 5 metus to televizoriaus netrūko niekada, internetas, kompas jį pakeičia.Ir pirkti kito televizoriaus nesiruošia.Nebent, kai butą didesnį turės, kai vaikai bus g.gif
pas mus šalna tikrai bus, dabar tik 5 šilumos, absoliuti giedra, ir ryte nemaža buvo, iki pat pusės 11, pavėsyje žolė baltavo.Jurginams siūlus spalvotus suraišiojau, kad paskui atskirčiau ax.gif
Teises turiu, bet vairuoti nelabai tepatinka.Ryt teks, reikia mamai vaistų pas gydytoją išsirašyti, bet taip man labiau patinka sėdėt keleivio vietoj ax.gif Seniau dažniai važiavau, mamą reikėdavo lankyti, dukrą į muzikos mokyklą vežioti, dabar mama pas mane, dukra seniai pabaigė, užsienin išvažiavo, o aš juo mažiau važiuoju, tuo mažiau ir benoriu vairuoti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū visoms už palinkėjimus 4u.gif wub.gif
Man atrodo, kaip žmogus pripranta, taip jam ir gerai.
Tas mašinos vairavimas, aišku, geras dalykas. Nė nuo ko nesi priklausomas. bet iš kitos pusės, kiek lėšų į jį sukišam, neskaitant jau pačio automobilio kainos. Gal užpernai su dukra kelis kartus į Šiaulius vykom traukinuku wub.gif Pasaka. Nors pigiau būtų gavęsi automobiliu. Bet taip norėjau prisimint tą studijų laikų jausmą, kai žiūri pro langą ir svajoji wub.gif Dukra išvis pirmą kartą važiavo, patiko smile.gif
Par televizorių aš dažniausiai žiūriu LRT , kažkokios konstruktyvesnės laidos. Žinios, ir tos, per LRT lyg protingesnės biggrin.gif . O daugiau tai tik negatyvo bacilų platinimas. Nėr taip blogai, kaip atrodo TV pažiūrėjus ax.gif Tai taip išeina, kad neturintys TV nieko nepraranda ax.gif Greičiau -laimi biggrin.gif
Tokia graži diena buvo (mačiau pro langą biggrin.gif ) , o aš pratrepsėjau prie vėlimo , nes vakar vienas sugadinau veldama, tai šiandien gavau kartot tą patį numerį ax.gif Gal dar rytoj bus gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Be mašinos jaučiuosi kaip šluba, niekur nespėju , priklausoma nuo kažko smile.gif
Namie yra telikas, bet aš jį labai retai įsijungiu . Jei neliktų teliko gal kokį mėnesį ir nepajausčiau ... Neprireiktų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sugadintas aš žmogus. ax.gif Be mašinos neįsivaizduoju gyvnimo.Bet tv irgi,man net virtuvėje turi burbuliuoti,nors nieko nematau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 10 20, 06:41)

Labas rytas.
Sugadintas aš žmogus. ax.gif Be mašinos neįsivaizduoju gyvnimo.Bet tv irgi,man net virtuvėje turi burbuliuoti,nors nieko nematau. ax.gif

Va va, 100 procentu pritariu. Be mašinos neišgyvenčiau nė pusdienio. Televizorius irgi tik burblenimui. Žinioms išklausyti.
Pežike turiu gyventoją. Peliukas ar kirstukas. Matyt su bulvių maišiokais pateko. Iškiša nosį iš po sėdynių ir vėl atgal, nesugebu iškrapštyti. Kad tik nesugalvotų iš bado ką nors sukramtyti.
O tai bus kaip dukros žiurkėnas. Pabėgo gal savaitei. Naktimis vis krebždėjo, dukra padėjusi maisto buvo. Po savaitės pats narvelin sugrįžo. Paskui kažkas iš draugių nakvojo. Sugalvojo sofą išskleisti. Bože bože, vienas šonas nukramtytas kaip reikalas. blink.gif O tik metai kaip pirkta.
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mane pasikeisdami mašinoje voriukai gyvena. ax.gif Čia tai iš miško parsivežu. mirksiukas.gif
Atsakyti