Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Irvel @ 2017 10 15, 17:32)

Paukščių virtinės link pietų... lauksim sugrįžtančių ... Stovėjau kiemo vidury ir linkėjau gero kelio.  smile.gif

ir aš palinkiu pavasary atgal grįžt biggrin.gif
Pasidariau česnakams ežytę, dar nesodinu, gal žemę truputį pratrauks.
Labas
Atsakyti
Rapos piramidė
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Bet tai ir pas mus piramidės blink.gif Kažin, ar ta piramidės forma turėjo įtakos palaikų mumifikavimui. ? Pas mus toks Kauneckas buvo palaidotas savo valdose laidojimo rūsyje. O ant viršaus koplytėlė pamūryta, ne piramidė. Tai kiek kalbėjo žmonės, irgi palaikai buvo išsilaikę. sovietmečiu kažkas išdraskė viską. Žinojo, kaip parinkt vietą tokiam reikalui.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos

Liškiavos bažnyčios rusiuose irgi karstai atviri, leidžia lankytojus., kas tokių reginių trokšta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 16, 09:37)
Sveikos

Liškiavos bažnyčios rusiuose irgi karstai atviri, leidžia lankytojus., kas tokių reginių trokšta  mirksiukas.gif

Tragedija man tokie išniekinti mirusieji unsure.gif Mama sakė, kad jei ji kada mirs-sudeginti ją ir pelenus į kapus užkasti, tik jokiu būdu nekišti į kolumbariumus. O tai, sako, po kokio šimto meto atsiras kokie ilgapirščiai ar šiaip gamtos sąlygos, kai išgriaus kolumbariumus, išpilstys pelenus, sutryps, išniekins juos... Ir pavyzdį davė, sako, va, grabulkos, kur didikai laidojosi, kas iš to, kad jų kaulus apnuogintus vagys ir vandalai ištąsė, išniekino, nėr ramybės mirusiems, dar ir lankytojams atviri...
Atsakyti
O ką su mano kūnu padarys kai aš numirsiu tai jau man visai vienodai smile.gif
Apie kapus ir tt... šaip tai nesu mėgėja tokių vietų lankyti . Bet teko papulti Juodkalnijoje į vienuolyną , kur vienuolis mumifikuotas. Važiavom vienuolyno pažiūrėti į kalnus, kad jo ten palaikai nežinojom . Nebuvo tai gera vieta... Stačiatikiai bučiuoja jo karstą ir tt. Daug sergačių , nelaimigų žmonių - pagalbos prašančių . Ypač nepatiko mano mergytei - sako greičiau einam iš čia , man negera .

Vienuolynas

Labiausiai įsimintinas vaizdas kaip stačiatikiai lipa basi paskutinius kelis šimtus metrų . O takelis ten - tokie aštūs akmenys ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 spalio 2017 - 10:17
Sutinku su SP. Man aplamai tas domėjimasis svetimais palaikais atgrasus. Studijavau metus Maskvoje, bet taip ir nenuėjau garsiosios mumijos apžiūrėti. tongue.gif
O ir šiaip manau, kad esi gyvas savo dvasia ar siela tol, kol kas nors tave su meile prisimena. Na niekaip neįsivaizduoju kokio prieš šimtą metų gyvenusio žmogaus, nors ir labai istoriškai reikšmingo, kaip gyvenančio amžiną gyvenimą.
Tokios tad mintys prieš Vėlines. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Nu ateinu pasiskelbt, kad citroen C5 kieme biggrin.gif Mynėm į Tauragę jo . Teisingiau , kito apžiūrėt, bet buvo tragiškas. Tai kitoj vietoj radom. Daba dieduks bandys rimčiau pažiūrėt iš kur kojos dygusios. Pirmas netikėtumas, kad labai suodžius meta iš kamino stipriai gazuojant.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 10 18, 09:26)
Labas rytelis  4u.gif 
Nu ateinu pasiskelbt, kad citroen C5  kieme  biggrin.gif    Mynėm į Tauragę  jo . Teisingiau , kito apžiūrėt, bet buvo tragiškas. Tai kitoj vietoj radom. Daba dieduks bandys rimčiau  pažiūrėt iš kur kojos dygusios. Pirmas  netikėtumas, kad labai suodžius meta iš kamino  stipriai gazuojant.

Sveikinimai 4u.gif Kad lengvai riedėtų ir negestų 4u.gif
Dyzelis? Jei juodas dūmas-gali būti užsikišęs dūmų filtras, taip būna nuo didelės drėgmės citroenams(dyzeliniams). Dar kompe išmeta klaidą, kažkokią "antipoliucion fault". Vyras pagazuodavo stipriai, kad tas filtras prasivalytų. Išjungdavo mašiną, po 5 minučių įjungdavo, viskas jau būdavo gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti